Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby cos to pisac...nie ma dla mnie problemu wystawie na allegro....nawet koszt fot nie jest taki duzy...jak na razie mam za dwa ogloszenia do zapłaty 1 zł 50 gr:evil_lol: chyba ,że allegro ma ukryte koszty jak w banku:mad:

Ale jakby co nie ma problemu chętnie pomogę....dawac mi tu psy....tylko prosze opisywac ich historię gotowe do wklejenia na allegro,bo do tego już nie mam glowy:shake:

Posted

Ewcia38 napisał(a):
Jakby cos to pisac...nie ma dla mnie problemu wystawie na allegro....nawet koszt fot nie jest taki duzy...jak na razie mam za dwa ogloszenia do zapłaty 1 zł 50 gr:evil_lol: chyba ,że allegro ma ukryte koszty jak w banku:mad:

Ale jakby co nie ma problemu chętnie pomogę....dawac mi tu psy....tylko prosze opisywac ich historię gotowe do wklejenia na allegro,bo do tego już nie mam glowy:shake:

Ewcia , smutna prawda jest taka, ze tylko wyróżnione allegra mają wzięcie. Musisz zrobić wyróżnienie ja mogę je zapłacić albo wystawię na swoim userze, będą dwa ogłoszenia i chyba tak bedzie nawet lepiej, prawda?
:loveu::loveu:

Posted

hehe , jakby cos to ja tez moge zaplacic za wyroznione allegro , zanim skonczylam czytac watek Ihabe mnie uprzedzila... bida straszna , szkoda takiego ladnego pieska ... a czy on nadaje sie do ogrodu czy tylko do domku , wiadomo ze w domku lepiej ale wielu ludzi szuka duzego pieska zeby biegal po posesji wtedy moze latwiej bedzie znalezc mu domek...

Posted

jakis wielki to on chyba nie będzie, ale tak czy siak obawiam sie ze on po prostu potrzebuje wiele zaiteresowania od wlasciciela, zeby nabrac zaufania do człowieka itd, będąc na podwórku to jego zachowanie raczej sie tylko pogorszy..
nawet jesli znalazlby sie dt, w domu, gdzie doszedlby do siebie, zachowywal sie juz w miare normalnie to potem ktos wezmie go na podworko, i za bardzo sie nie bedzie nim interesowac, co wtedy? piesek pewnie znowu zostanie zraniony :shake:

Posted

ihabe napisał(a):
Jestem i rozsysłam wśród znajomych, musimy mu pomóc:-(:-(

ihabe :loveu:, troszke spóźniona ale jestem. Żal okrutny patrzeć w te ogromne przerazone oczy. Co takiego przeżyłeś psiaku, że tak bardzo boisz się tego świata???

Posted

Nie moge odwiedzic - chociaz jestem z czestochowy to od wielu lat tam nie juz nie mieszkam.

Corka bedzie tam za tydzien i napewno do malucha wpadnie.

Czy jemu cos potrzeba - oprocz domu ktorego niestety nie moge mu dac :-(

Czy ktos moze podac mi strone schroniska w Czestochowie - jezeli takowa maja?

Dziekuje.