Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No byłoby super, pod warunkiem że pani Asia ma miejsce w zamrażalniku.
Wiem, że one są raz na ruski rok w sklepach...
Moja mama w swojej okolicy uchodzi za wariatkę chyba, bo co gdzieś kurze łapy zobaczy, to kupuje wszystko, co jest... dla swojej SOni i dla psiaków Florentynki...
Ciekawe, co se te panie w sklepach o niej myślą...

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja popatrzę za kurzymi łapkami też koło siebie , to naprawdę super sprawa , pies i tak nie zje więcej jak mu potrzeba , tak było z naszą suką , jak rosła i przez moment jak już urosła jadła jak opętana kurze stopy , później już nie i teraz , jak dorosła to straszyć ją tym można
jak znajdę to kupię i podrzuci Ci ktoś od nas Olu , można by było to też ugotować , zmielić i zamrozić i takie dać do hotelu
(ja dawałam mielone suce )

Posted

kupie kupie jak tylko znajde jakis wiekszy zapas tego hehe ;) Bo na prawde, nie wiem, kiedys to chyba bylo na porządku dziennym w sklepach, a teraz jak chodze i sie pytam o kurze lapki to dziwne miny robia. Co to kury juz nie mają łapek? :D

Posted

A wiecie ze ja u mnie to NIGDY kurzych lapek nie widzialam?

NIGDY normalnie.... :(

Prosze nei wchdzcie na watek Buby - wlasnie mi Bube i Andy Garcia do lozka (photoshopem) wstawili heheheheh

Wymyziac Olka prosze :)

Posted

hehe ja tez wierze, oczywiście ;)
Tylko szkoda ze Olek będzie znowu za kratkami i nie cały czas z człowiekiem.. mam nadzieje ze to mu nie zaszkodzi, i dalej będą same postępy ;)
Dzisija wspaniały domek znalazła foksia z mojego podpisu.. kurcze chyba dwa dni allegro miala i juz domek! Oby wszystkie akcje sie tak pięknie kończyły !

Posted

ja juz chyba mam paranoje i takie tam ;) Wiem.. jestem pewna ze w hotelu u Pani Asia będzie mu bardzo dobrze. po prostu martwe sie o niego, no bo juz go chyba pokochałam ;)

Posted

będzie go brakowało na pewno, i będę sie o niego martwic, co on sobie tam w poacynce myśli hehe

Przed chwilka psiny byly ze mna na ostatnim spacerku, zrobilam z nudow filmik tylko nie wiem jak mozna go wrzucic??? Filmik z telefonu.

Posted

No to jak jestem taka zdolna to wrzuce jeszcze jeden-kiepska jakosc bo z telefonu ale zawsze cos, obiecuje jutro wziasc na spacerk aparat i cos nagrac-zabawe Olka w sniegu ;) Jak Olek będzie mial humorek hehe

Tu nagrane zaraz po przyjsciu do domu, tak sie ucieszyl na widok Lovi a ona zla ze ją obudził :DView My Video

Posted

A moja Buba juz u Anny dupsko grzeje w domu i jej psy po katach ustawia :)

Schronisko samo ksiezniczke dowiozlo hehehehhe

Olek - szukaj domu szybko bo Ty domowy chlopak jestes..... i przystojniak taki :)

No i czy te oczy jak latarki (i na filmie i na zdjeciach heheh) moga klamac?

:)

Posted

hehe no te oczy kłamać nie mogą ;) dzisija od rana głupawka, nie umiem nad tymi diabłami zapanować:diabloti: A na dworze to siedzieliby non stop i sie w sniegu tarzali..
Dzień dobry z rana ;)

Posted

Ola, u Foksi na watku prawdziwy karnawal radosci. Foksia w drodze do domku! Intuicja mnie nie zmylila, ze Foksia bedzie miala wieksze branie niz ma Mona. Choc ostatecznie Monie tez sie udalo;)

Posted

olalolaa napisał(a):
porobiłam troche ogłoszeń:

trochę? ja większości z tych portali kompletnie nei znam... cholera, muszę kogoś poprosic o szkolenie z ogłaszania, bo póki co to dupa w tej dziedzinie jestem więc się nie pcham...