Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikus napisał(a):
No właśnie dlatego robię:crazyeye: bo wpłata powinna już być..:mad::mad::mad:.

I jest... to ja zawaliłam, bo zapomniałam zajrzeć na konto... przyszła dwa dni temu. Bardzo przepraszam!

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niee absolutnie, olek tylko chciał gryzc przez trzy pierwsze dni ;) Choc wkurzal sie jak bylismy u weta i miał przemywana rane.. gdyby nie kaganiec to pogryzlby, no ale to zrozumiala sytuacja, stres mial straszny.

Posted

olalolaa napisał(a):
Olusiek właśnie po spacerku nocnym ;) i idziemy spac..

To o której Wy chodzicie na spacerki? Olu wycałuj Oleczka w dniu Walentego powiedz mu do ucha, że go kochamy mocna

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
a Olek rozumiem na dniach do hoteliku jedzie. Jak stoimy z żarełkiem? A innymi rzeczami? Coś chłopakowi trzeba kupić?

Planujemy zawiezc go w sobote. Moze piątek to zalezy od pracy mojej mamy.
Zarelko jest jeszcze :d bez przesady, on tyle nie je :D:D i zresztą większosc co teraz je to gotowane, ale chyba musze w tym tygodniu przezucac go na suche tylko..
Miski ma kupione, obroze, smycz i kaganiec. Ma tez taki nieduzy kocyk polarowy, moja mama mu prezent zrobiła ;) Moze oddamy mu koszyk-legowisko moich suk, bo bardzo mu się podoba hehe

Posted

Magenko no akurat wczoraj tak wróciłam z 18-stki ;) I bbył nocny spacerek hehe. W normalne dni to ja spie o tej godzinie :D
Oleczek dzisija ma super humorek ogólnie, cały czas szaleja z Larą:diabloti::shake:
Rano ona była na mnie obrazona.. bo ją czesałam wrr.. :placz:
A Olek jej humorek poprawił, wygłupiaja sie bez konca. W sumie dzisiaj walentynki, oni tak jakby sie mają ku sobie.. przyjacielsko ;) To szaleją ;)