Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Szybko mu przejdzie... tam będzie miał taką ekipę do zabaw, że nie będzie czasu się smucić!

I warunki mieszkaniowe bardzo ładne widziałam na stronie hotelu

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki z mojej strony nie ma żadnego problemu, tylko tak jak pisałam, nie mogę teraz zbyt często bywac na Dogo, bo pracuję non stop, no i nie sprawdzam co i jak. Ale jak coś to piszcie na PW z przypomnieniem, bo tak bym nie przeczytała i bym wpadła do kotła z tymi co nie płacą. Ważne, że kasa jest i Olek ma na hotelik i te łapki i inne gady :) Pozdrawiam

Posted

ooo agacia bardzo dziękuje!

Olek juz zaszczepiony, szewki wyciagnięte, okazało sie ze jednego wcielo, musial sam sobie wyciagnasc.. No ale wszystko ok rana ladnie zagojona. Troche mial stresa, jednak nie daje sobie takich rzeczy robic dobrowolnie, w trzy osoby go trzymalismy na boku a Pani wetka wycinala szwy.. Ale poszlo szybko i po bólu.
Zapłaciłam dzisiaj 57zł, zaraz zrobie skan, Dzika_Figo jak będziesz miala chwilke to pusc mi przelew.To 57zl za szczepienia i odrobaczenie.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
agaciaa... za mało :diabloti::evil_lol:
A tek serio, to kochana jesteś :loveu:

Ja Ci dam za mało, zobacz ile chłopak juz ma :D:D jaki dlugi ten post z ogłoszeniami :D:D

Posted

Dziewczyny, widzę że tu już finanse potrzebne - może ja przeleję za bazarek dla Olka bez tej jednej wpłaty brakującej - jak dojdzie, to doślę, jak dziewczyna jednak nie wpłaci, to trudno. Jak pilnie potrzeba, to proszę o pw z danymi do wpłaty.
Mi tez jakoś niezręcznie jak kasa potrzebna a ja cos Olkowego trzymam na koncie.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
agaciaa... za mało :diabloti::evil_lol:
A tek serio, to kochana jesteś :loveu:

Byłoby więcej, ale nie chciałam dublować ;) ogłosiłam Olka tylko tam gdzie nie był jeszcze ogłoszony.

Posted

No Olek juz praktycznie spakowany ;) Wyruszamy o 8:30, razem z martini77, która jak pisalam adoptuje Mone z tego samego hoteliku :)
Kupilam mu 2kg kurzych lapek, i ok 4 kg mięska z kurczaka roznego, wszystko jest juz zamrozone i bedzie jechalo w lodowce turystycznej, moze przetrzyma hehe ;D Do tego 4kg ryzu.. P. Joasia mam nadzieje będzie mu od czasu do czasu gotowala. Karma suycha jeszcze jest, i to sporo.
Dzika_Figo, dobrze ze o tym napisalas, musze spisac namiary na Ciebie i podac P. Joasi, wziasc nr konta itd.

Posted

No to będę trzymała kciuki za szybką i bezproblemową podróż.
Olek, nie brykaj za bardzo z samochodzie.
I zachowuj się w hoteliku przyzwoicie, nie narób nam wstydu.
A gdzie można tą szczęściarę Monę zobaczyć?