Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szarotko wszystkie wpłaty o których wiem odrazu umieszczam w pierwszym poście. Byc moze doszlo ale Dzika_Figa nie sprawdzała ;) Ja informuje ze doszło do mnie 180zł na kastracje. zaraz tez wkleje skan z przychodni wet.

Olek juz w domu, wsyztsko ok ;) jak weszliśmy to był w innym pomieszczeniu, bo juz sie całkiem wybudził (bardzo syzbko) i troche szalał łobuziak ;) Wystraszony był ale jak nas zobaczył ogonek merdał i juz spokojniejszy. Ma kubraczek po mojej Lovi, Pani zrobiła dziurkę na sisia hehe ;) Ma tak zrobione , żeby obrzęk sie nie robił, torba została ale pusta:diabloti: Teraz lezy juz na łóżeczku, troche go wkurza wenflon, moze mu wyciągne juz wieczorem bo jeszcze to rozgryzie. I wrzuycam fotki z powrotu i już w domku ;)

Posted

[quote name='magenka1']Jaki ma niebieski kubraczek :)
Ostatnie zdjęcie i mina Olka jest boska:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Ten kubraczek jest bardzo ciemny tak wyszedł na niebieksi od lampy :D A mine ma taka bo padnięty.. teraz z nim ide zeby sie wysikal bo lazi i lazi.. moze po kroplowce mu sie chce bardzo

Posted

niech dużo pije bo narkoza też wysusza i zdrówka życzę mojemu :):) psiakowi :) dla mnie to on na ostatnim zdjęcu jest obrażony że to co nieco stracił bezpowrotnie :):):)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Przyszło 20 złotych od Szarotki, z adnotacją, że to za luty.
A Olek młody jest, zdrowy to szybciutko wróci do siebie.[/QUOTE]
ok to juz uzupełniam :)

Olek juz lula, na spacerku sie ładnie załatwia, chodzi wesoły, merda ogonkiem jakby nigdy nic ;)
Od jutra juz ma dostawac jakies leki, p/bólowe, antybiotyk od srody, takze nawet nic go bolec nie powinno, szybko sie zagoi i nie będzie śladu ;)

Posted

Super ze u Olka wszystko ok..... :)

Ja tez mam troche wiadomosci - troche dobrych.. troche erm.....

No to tak

Zdecydowalam sie na adopcje suni z Polski - pieknej inaczej Buby, ktora juz 10 lat mieszka w schronie w Mielcu.

- szanse na adopcje w Polsce ma Buba zadne niestety, dziewczyny probowaly - biore ja do siebie

Zobaczcie jak pieknie daje lapke, a nie ma za czesto komu :(

http://www.youtube.com/watch?v=eSKg1QXW7QA

http://www.youtube.com/watch?v=NXtA195x_YI&feature=related

Tu jest watek Buby:

http://www.dogomania.pl/threads/177478-Buba-duma-mieleckiego-schroniska-wesoA-a-staruszka-szuka-domu

To niestety wiaze sie ze zmniejszeniem mojej stalej deklaracji dla Olka od marca z 75 na 25 zl -ma nadzieje ze zrozumiecie?

Na wszystkie moje psie bidy mam deklaracje po 25 zl miesiecznie, Olek dostal wiecej i w lutym i jednorazowo bo.. ziomal ale nie moge tych 25 miesiecznie na psa przekraczac bo.. bede musiala Bube w Polsce 6 miesicy przetrzymac (koszty) i tu przywiezc.

Olek ma sporo deklaracji te 50 zl uzebracie gdzies, wiem bo to silna grupa ;)

Zreszta Olek ma troche w skarpecie "na zas"

Dziekuje bardzo i wymyziajcie Olka ode mnie

Buzka

Posted

Emi doskonale Cie rozumiemy, jesteś WIELKA... Trzymamy kciuki za adopcje Buby :) Informuj nas o przebiegu :D
te deklaracje jakos uzbieramy no nie ciotki? teraz jeszcze prawie 300zł z bazarku będzie , nie ma się co martwic.

Olus czuje się bardzo dobrze, wygłupia się, na'puste jajka' :D nie zwraca nawet uwagi.. tylko troche zle mu sie chodzi w kubraczku ;) ale musi przezyc chlopak.
Dzisiaj dostałam telefon-od pana, zainteresowanego Olkiem, wyczaił go na allegro :D Rozmowa sie dobrze potoczyła, poinformowałam go ze Olek to trudny pies, potrzebuje wiele uwagi i zrozumienia, doswiadczenia itd.. Powiedział ze wczoraj zdechlk jego pies, gdzie znaleziony juz jako staruszek. Miał przyjechać zobaczyć Olka i porozmawiać o 19 ale się nie zjawił.. telefon tez milczy, nie wiem dlaczego:shake:

Posted

Olu bo Pan się przestraszył ale nie wie co traci!
Z tą kasą nam się musi udać i ja w to wierzę.
Olu jak Wy odczujecie brak Olka jak będzie w hoteliku?
Ja w czerwcu wzjęłam sunię na dt pierwszy i ostatni bo Helena została już na amen, jak sobie wyobrażam , że po nią przyjadą jacyś ludzie to wymiękałam. MASAKRA

Posted

magenko czyli tymczasowiczka stala sie Twoją psicą? ;)
Ja na pewno będę tęsknić, ale wiem od początku ze on nie będzie mój, także mam blokade i nie przywiązuje się. tak smao moja rodizna. Mozna powiedziac ze mamy juz małe doświadczenie z tym ;) Okazujem,y mu jaknajbardziejmiłość i traktujemy jak naszego, ale pies nie wie ze w głowie myślimy inaczej.. gdybym się przywiązała to musiałby zostać :D:D
Miałam juz na DT psiaki nawet po 2 miesiące (dla mnie duzo bo to było ciężkie właśnie potem oddac tego psa..)
Pan moze na prawde sie wystarszył, niewiadomo.. Wydawał sie całkiem ok.

Cioteczki mam fanty w domu od martini77( pisała czasem na wątku, deklarowała się) emailuję z nią ;) I jej rodzice dostarczyli mi trzy pudła fajnych rzeczy, wazony, osłonki na doniczki i takie tam ;) Będę robiła bazarek, albo jak ktos się znajdzie (o co prosze bo nigdy tego nie robuiłam) ktoby tylko go wystwił to będę wdzięczna.. I zastanawiam się z martini77 nad celem bazarku, wymyśliłyśmy zeby zrobić na Kundelkową Skarbonke, co o tym myślicie?? ;) To tak dla kazdego po trochu.

Posted

Ola Helcia była trochę trudnym psem po pierwszym dniu już miałam jej dość nawet chciałam ją oddać z powrotem ale daliśmy radę i teraz nie wyobrażam sobie życia bez niej , miałam już dwa psy w domu i trzeciego nie planowałam a teraz jest w domu trojka łobuzów.
Jeśli chodzi o robienie bazarków to ja się nie nadaje, jeśli chodzi o cel bazarku to myślę, że jest bardzo dobry Oni nam pomogli :)
Ucałuj Oleczka w pyszczek od cioci Marzeny!

Posted

No widzisz i dobrze się tej Helci ulozylo ;) moze sie pochwalisz foteczkami swojej trójcy? :D:D

Z tym bazarkiem, to nie wiem jeszcze, jelsi chodzi o wystawienie, nie wiem czy dam rade.. jak sie nikt nie znajdzie to będę musiała. A cel chyba taki pozostanie;)

Ktoś miał robić ogłoszenia Olkowi, ale nie pamiętam kto :D Ja na prawde nie mam czasu, duzo nauki w skzole.. jeszcze trzy psy praktycznie tylko na mojej głowie, do skzoły codziennie zasypiam :D doby mi brakuje :D