furciaczek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 No to trzymamy kciuki i czekamy cierpliwie na wiesci:) Quote
magenka1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Biedaczek kochany, Mój Koks jak miał operację też po głupim jasiu wymiotował więc faktycznie to narmalne. Na pewno był wystraszony.. Quote
olalolaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 szarotko wszystkie wpłaty o których wiem odrazu umieszczam w pierwszym poście. Byc moze doszlo ale Dzika_Figa nie sprawdzała ;) Ja informuje ze doszło do mnie 180zł na kastracje. zaraz tez wkleje skan z przychodni wet. Olek juz w domu, wsyztsko ok ;) jak weszliśmy to był w innym pomieszczeniu, bo juz sie całkiem wybudził (bardzo syzbko) i troche szalał łobuziak ;) Wystraszony był ale jak nas zobaczył ogonek merdał i juz spokojniejszy. Ma kubraczek po mojej Lovi, Pani zrobiła dziurkę na sisia hehe ;) Ma tak zrobione , żeby obrzęk sie nie robił, torba została ale pusta:diabloti: Teraz lezy juz na łóżeczku, troche go wkurza wenflon, moze mu wyciągne juz wieczorem bo jeszcze to rozgryzie. I wrzuycam fotki z powrotu i już w domku ;) Quote
magenka1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Jaki ma niebieski kubraczek :) Ostatnie zdjęcie i mina Olka jest boska:loveu::loveu::loveu: Quote
olalolaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 i skan: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/01c26a2cb95b2aeb.html Quote
olalolaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='magenka1']Jaki ma niebieski kubraczek :) Ostatnie zdjęcie i mina Olka jest boska:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ten kubraczek jest bardzo ciemny tak wyszedł na niebieksi od lampy :D A mine ma taka bo padnięty.. teraz z nim ide zeby sie wysikal bo lazi i lazi.. moze po kroplowce mu sie chce bardzo Quote
lilk_a Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 niech dużo pije bo narkoza też wysusza i zdrówka życzę mojemu :):) psiakowi :) dla mnie to on na ostatnim zdjęcu jest obrażony że to co nieco stracił bezpowrotnie :):):) Quote
Dzika_Figa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 no czyli wszystko z Olkiem ok... Juz sprawdzam konto. Quote
Dzika_Figa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Przyszło 20 złotych od Szarotki, z adnotacją, że to za luty. A Olek młody jest, zdrowy to szybciutko wróci do siebie. Quote
furciaczek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Fajnie ze dobrze zniosl zabieg, niech teraz szybko nabiera sil :) Quote
olalolaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Przyszło 20 złotych od Szarotki, z adnotacją, że to za luty. A Olek młody jest, zdrowy to szybciutko wróci do siebie.[/QUOTE] ok to juz uzupełniam :) Olek juz lula, na spacerku sie ładnie załatwia, chodzi wesoły, merda ogonkiem jakby nigdy nic ;) Od jutra juz ma dostawac jakies leki, p/bólowe, antybiotyk od srody, takze nawet nic go bolec nie powinno, szybko sie zagoi i nie będzie śladu ;) Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Super ze u Olka wszystko ok..... :) Ja tez mam troche wiadomosci - troche dobrych.. troche erm..... No to tak Zdecydowalam sie na adopcje suni z Polski - pieknej inaczej Buby, ktora juz 10 lat mieszka w schronie w Mielcu. - szanse na adopcje w Polsce ma Buba zadne niestety, dziewczyny probowaly - biore ja do siebie Zobaczcie jak pieknie daje lapke, a nie ma za czesto komu :( http://www.youtube.com/watch?v=eSKg1QXW7QA http://www.youtube.com/watch?v=NXtA195x_YI&feature=related Tu jest watek Buby: http://www.dogomania.pl/threads/177478-Buba-duma-mieleckiego-schroniska-wesoA-a-staruszka-szuka-domu To niestety wiaze sie ze zmniejszeniem mojej stalej deklaracji dla Olka od marca z 75 na 25 zl -ma nadzieje ze zrozumiecie? Na wszystkie moje psie bidy mam deklaracje po 25 zl miesiecznie, Olek dostal wiecej i w lutym i jednorazowo bo.. ziomal ale nie moge tych 25 miesiecznie na psa przekraczac bo.. bede musiala Bube w Polsce 6 miesicy przetrzymac (koszty) i tu przywiezc. Olek ma sporo deklaracji te 50 zl uzebracie gdzies, wiem bo to silna grupa ;) Zreszta Olek ma troche w skarpecie "na zas" Dziekuje bardzo i wymyziajcie Olka ode mnie Buzka Quote
Dzika_Figa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Emi - zatkało mnie... Niech się ten tymczas dla grubej Buby znajdzie szybko, bo kurcze... Niesamowita z Ciebie baba, wiesz? Quote
magenka1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Będziemy jakoś żebrać po kasę, mam nadzieje , że nam się uda. Do góry Oleczku! Quote
olalolaa Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Emi doskonale Cie rozumiemy, jesteś WIELKA... Trzymamy kciuki za adopcje Buby :) Informuj nas o przebiegu :D te deklaracje jakos uzbieramy no nie ciotki? teraz jeszcze prawie 300zł z bazarku będzie , nie ma się co martwic. Olus czuje się bardzo dobrze, wygłupia się, na'puste jajka' :D nie zwraca nawet uwagi.. tylko troche zle mu sie chodzi w kubraczku ;) ale musi przezyc chlopak. Dzisiaj dostałam telefon-od pana, zainteresowanego Olkiem, wyczaił go na allegro :D Rozmowa sie dobrze potoczyła, poinformowałam go ze Olek to trudny pies, potrzebuje wiele uwagi i zrozumienia, doswiadczenia itd.. Powiedział ze wczoraj zdechlk jego pies, gdzie znaleziony juz jako staruszek. Miał przyjechać zobaczyć Olka i porozmawiać o 19 ale się nie zjawił.. telefon tez milczy, nie wiem dlaczego:shake: Quote
magenka1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Olu bo Pan się przestraszył ale nie wie co traci! Z tą kasą nam się musi udać i ja w to wierzę. Olu jak Wy odczujecie brak Olka jak będzie w hoteliku? Ja w czerwcu wzjęłam sunię na dt pierwszy i ostatni bo Helena została już na amen, jak sobie wyobrażam , że po nią przyjadą jacyś ludzie to wymiękałam. MASAKRA Quote
olalolaa Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 magenko czyli tymczasowiczka stala sie Twoją psicą? ;) Ja na pewno będę tęsknić, ale wiem od początku ze on nie będzie mój, także mam blokade i nie przywiązuje się. tak smao moja rodizna. Mozna powiedziac ze mamy juz małe doświadczenie z tym ;) Okazujem,y mu jaknajbardziejmiłość i traktujemy jak naszego, ale pies nie wie ze w głowie myślimy inaczej.. gdybym się przywiązała to musiałby zostać :D:D Miałam juz na DT psiaki nawet po 2 miesiące (dla mnie duzo bo to było ciężkie właśnie potem oddac tego psa..) Pan moze na prawde sie wystarszył, niewiadomo.. Wydawał sie całkiem ok. Cioteczki mam fanty w domu od martini77( pisała czasem na wątku, deklarowała się) emailuję z nią ;) I jej rodzice dostarczyli mi trzy pudła fajnych rzeczy, wazony, osłonki na doniczki i takie tam ;) Będę robiła bazarek, albo jak ktos się znajdzie (o co prosze bo nigdy tego nie robuiłam) ktoby tylko go wystwił to będę wdzięczna.. I zastanawiam się z martini77 nad celem bazarku, wymyśliłyśmy zeby zrobić na Kundelkową Skarbonke, co o tym myślicie?? ;) To tak dla kazdego po trochu. Quote
magenka1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ola Helcia była trochę trudnym psem po pierwszym dniu już miałam jej dość nawet chciałam ją oddać z powrotem ale daliśmy radę i teraz nie wyobrażam sobie życia bez niej , miałam już dwa psy w domu i trzeciego nie planowałam a teraz jest w domu trojka łobuzów. Jeśli chodzi o robienie bazarków to ja się nie nadaje, jeśli chodzi o cel bazarku to myślę, że jest bardzo dobry Oni nam pomogli :) Ucałuj Oleczka w pyszczek od cioci Marzeny! Quote
olalolaa Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 No widzisz i dobrze się tej Helci ulozylo ;) moze sie pochwalisz foteczkami swojej trójcy? :D:D Z tym bazarkiem, to nie wiem jeszcze, jelsi chodzi o wystawienie, nie wiem czy dam rade.. jak sie nikt nie znajdzie to będę musiała. A cel chyba taki pozostanie;) Ktoś miał robić ogłoszenia Olkowi, ale nie pamiętam kto :D Ja na prawde nie mam czasu, duzo nauki w skzole.. jeszcze trzy psy praktycznie tylko na mojej głowie, do skzoły codziennie zasypiam :D doby mi brakuje :D Quote
magenka1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ktoś tu obiecywał ogłoszenia:mad: Poszukam ktoś nawet chyba robi ogłoszenia za kasę bo można już startować z ogłoszeniami A zdjęć to ja nie umiem wstawiać :shake: Quote
olalolaa Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 hmm nie umiesz? ja tez kiedys nie umiałam ale nauczyli mnie, jelsi chcesz to pomogę, fotosik najlepszy i najprostszy jak dla mnie ;) Quote
Recommended Posts