Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, chciałem wrzucić banerek Olka do siebie ale jasna dooopa nie wychodz:comp26:i!!! Dajcie mi kobietki taką instrukcję, która i ostatnią fujarę (mnie?:wallbash: ) doprowadzi do celu

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nuleczka']Witam, chciałem wrzucić banerek Olka do siebie ale jasna dooopa nie wychodz:comp26:i!!! Dajcie mi kobietki taką instrukcję, która i ostatnią fujarę (mnie?:wallbash: ) doprowadzi do celu[/QUOTE]

Nikus - kolega z Twojego ..hmmm gatunku - wytlumacz moze ;)

Posted

Nuleczka - operacje sex change miales/mialas? BO raz piszesz jako on a raz jako ona?

ja juz rozne rzeczy na dogo widzialam ale nie to... wklej zdjecie :)

Livka - czy Tobie Nikus mowil ze do mnie na weekend ptrzylatujecie oboje?

;)

Posted

[quote name='nuleczka']Czyn nieświadomy nie kwalifikuje się jako manipulacja :lilangel: Czuję sie niewinna i proszę o łagodny wymiar kary:cool3: A co z tym banerkiem?[/QUOTE]
No więc nuleczko cioteczka Cię poinstruuje ale już jeden banerek masz to nie umiesz następnego wstawić?
Zaznaczasz sobie banerek Oleczka bierzesz kopiuj potem idziesz do edytuj sygnaturkę klikasz na białe pole potem robisz wklej i zatwierdzasz

Posted

[quote name='Emigrantka']Jak mnie moj byly TZ nie puszczal... to uszczalam sie sama... na miasto znaczy sie ;)
:megagrin::megagrin::megagrin: to co w końcu robiłaś na tym mieście ? ...:evil_lol:

Posted

Zaznaczasz sobie banerek Oleczka bierzesz kopiuj potem idziesz do edytuj sygnaturkę klikasz na białe pole potem robisz wklej i zatwierdzasz.
Klikasz tam przy tym pierwszym banerku potem wklej i obrazek się pokazuje

Posted

[quote name='nuleczka']3 razy dookola bloku - nago

Oszty. łagodny miał być. Ja w dłuuuuuuugim szeregowcu mieszkam, wszystkie zboki się zlecą[/QUOTE]

To zbieraj po 5 zloty za ogladanie biegu - i wplac na Olka :)