nuleczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Witam, chciałem wrzucić banerek Olka do siebie ale jasna dooopa nie wychodz:comp26:i!!! Dajcie mi kobietki taką instrukcję, która i ostatnią fujarę (mnie?:wallbash: ) doprowadzi do celu Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tp moja Mloda... link nie zdjecie bo... zryta jestem jak pies (ermmmm) i nie mam sily zmienjszyc a duze tu nie wejdzie http://i957.photobucket.com/albums/ae52/Zwierzaki/MonikaKameleon.jpg?t=1265476859 I nie, ten kameloeon NIE byl na lancuchu - to bransoletka polaczone z pierscionkiem..... jakby cos ze zwirzaki molestujemy no... heheh Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='nuleczka']Witam, chciałem wrzucić banerek Olka do siebie ale jasna dooopa nie wychodz:comp26:i!!! Dajcie mi kobietki taką instrukcję, która i ostatnią fujarę (mnie?:wallbash: ) doprowadzi do celu[/QUOTE] Nikus - kolega z Twojego ..hmmm gatunku - wytlumacz moze ;) Quote
Nikus Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 przecież wyraźnie pisze,że prośba jest do kobitek:) nie będę się wcinał:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czy jakiej kobitce sie kiedykolwiek udalo cos "chlopu" wytlumaczyc? Tlumacz koledze no/.... hehehheeh :D Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 I dlaczego Livke wykorzystujesz do spelnainia wlasnych obietnic? Kto mial Rusalke wklejac, no? :mad: Quote
Nikus Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nuleczka - wychodzimy;) jaka masz przeglądarkę? Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Nikus']Nuleczka - wychodzimy na miasto;) jaka masz podlądarkę?[/QUOTE] Nikus - a fee, wstydzilbys sie...... heheheh Quote
nuleczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Oj oj oj teraz zobaczyłam nieszczęsną literówkę. Supeeer klimacik hehehe, ja płci żenskiej jestem jak najbardziej. A na miasto TZ nie (po)puści Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 O Nikus pojawiles sie, a gdzie byles jak Cie nie bylo ??? Quote
nuleczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czyn nieświadomy nie kwalifikuje się jako manipulacja :lilangel: Czuję sie niewinna i proszę o łagodny wymiar kary:cool3: A co z tym banerkiem? Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nuleczka - operacje sex change miales/mialas? BO raz piszesz jako on a raz jako ona? ja juz rozne rzeczy na dogo widzialam ale nie to... wklej zdjecie :) Livka - czy Tobie Nikus mowil ze do mnie na weekend ptrzylatujecie oboje? ;) Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jak mnie moj byly TZ nie puszczal... to uszczalam sie sama... na miasto znaczy sie ;) Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='nuleczka']Czyn nieświadomy nie kwalifikuje się jako manipulacja :lilangel: Czuję sie niewinna i proszę o łagodny wymiar kary:cool3: A co z tym banerkiem?[/QUOTE] No więc nuleczko cioteczka Cię poinstruuje ale już jeden banerek masz to nie umiesz następnego wstawić? Zaznaczasz sobie banerek Oleczka bierzesz kopiuj potem idziesz do edytuj sygnaturkę klikasz na białe pole potem robisz wklej i zatwierdzasz Quote
Livka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Emigrantka']Jak mnie moj byly TZ nie puszczal... to uszczalam sie sama... na miasto znaczy sie ;) :megagrin::megagrin::megagrin: to co w końcu robiłaś na tym mieście ? ...:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='nuleczka']proszę o łagodny wymiar kary:cool3: [/QUOTE] 3 razy dookola bloku - nago :p Quote
nuleczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bo pod tamtym banerkiem link był i no problem Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Livka - no toz pisze ze (p)uszczalam sie..... :oops: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zaznaczasz sobie banerek Oleczka bierzesz kopiuj potem idziesz do edytuj sygnaturkę klikasz na białe pole potem robisz wklej i zatwierdzasz. Klikasz tam przy tym pierwszym banerku potem wklej i obrazek się pokazuje Quote
nuleczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 3 razy dookola bloku - nago Oszty. łagodny miał być. Ja w dłuuuuuuugim szeregowcu mieszkam, wszystkie zboki się zlecą Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='nuleczka']3 razy dookola bloku - nago Oszty. łagodny miał być. Ja w dłuuuuuuugim szeregowcu mieszkam, wszystkie zboki się zlecą[/QUOTE] To zbieraj po 5 zloty za ogladanie biegu - i wplac na Olka :) Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nuleczko coś nie tak wyszło ale mi tak na początku też wychodziło :) Quote
nuleczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :placz:Coś robię nie tak, bo nie wychodzi :comp26::grab:juz mi cierpliwości brakuje. Wkleja sie sam link, nie pokazuję się żaden obrazek Quote
Recommended Posts