Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jak juz o finansach :D... nie było jeszcze zadnych wpłat od Ciencienia i sacred PIRANHA, cioteczki co jest?;) i mam pytanie, olga7 wpłacała 30 zł jednorazowo, deklarowała 5zł miesięcznie i tez nie było takich wpłat takze przypomina sie Olek ;)

Posted

olalolaa napisał(a):
a jak juz o finansach :D... nie było jeszcze zadnych wpłat od Ciencienia i sacred PIRANHA, cioteczki co jest?;) i mam pytanie, olga7 wpłacała 30 zł jednorazowo, deklarowała 5zł miesięcznie i tez nie było takich wpłat takze przypomina sie Olek ;)

Ej Ciotki, coś jest nie tak, najpierw napisałam, ze deklaruje się z deklaracją stała na 10 zł od lutego, po czym w styczniu na watku zostało napisanem że jeszcze nie wpłaciłam... ( nikt nie zapisał, ze deklaracja jest od lutego? ). Po czym nadszedł luty i zgodnie z obietnicą utworzyłam zlecenie stałe, na 4 dzień każdego miesiąca, przed chwilą sprawdziłam, przelew poszedł. Ostatnio nie mam ani chwili i nie sprawdzam, czy na jakimś wątku nie zalegam, bo kilka deklaracji mam - po prostu widzę zejście z konta to wiem, ze jest ok, ale jednak nie jest. Prosze sprawdzcie to, bo gdybym dzisiaj nie zaglądnęła na watek, to by sobie kroś pomyśłał, że obiecuje a nie płaci :( Pozdrawiam

Posted

kurcze no to ładnie.. rozumiem ze wysylalas 4 lutego? I nie doszło? Nie wiem czy Nam cos umknelo, ale chyba nie, bo ja odrazu wpisuje w pierwszy post.. Rzeczywiscie nie bylo napisane przez nikogo ze deklarujesz od lutego, sory:oops:

Posted

dzieki kaakaicezar :D
dzisiaj rozmawiałam z Pania Joasią, umowilam sie juz ze przyjezdzamy w sobote. Wyjedziemy tak po 8 rano.. nie wiadomo jaka będzie droga hehe, moze do niedzieli dojedziemy ;)
Dopadlam dzisiaj KURZE ŁAPKI :D:D Na promenadzie u nas.. Ci co z Częstochowy wiedzą ;) Taki ryniec w budynku ;)
Kupilam 2kg, ale Pani Joasia powiedziala ze miejsce jest to jutro dokupie jeszcze i zawioze z Olkiem.

Posted

olalolaa napisał(a):
nie wiesz furciaczek moze czy jest gdzies spis watkow psow ktore sa w Brzysciu u P. Asi w hotelku? Bo ja znalezc juz pare dni nie moge :( A chcialam zobaczyc Mone

Niestety nie wiem gdzie jest ten spis.

Posted

olalolaa napisał(a):
Dzika_Figo masz mozliwosc sprawdzic czy przychodzil ten przelew od Ciencieni?? Byc moze nam to gdzie umknelo, trzeba wyjasnic

Jestem i oczywiście już sprawdzam jeszcze raz całą historię przelewów na Olka.
Wyślę Ci ją hurtem dla pewności, żebysmy obie sprawdziły dokładnie

Posted

No i mój błąd najwyraźniej :oops:
Cieńcienia przelała 4 lutego 10 złotych...

Wobec tego kajam się i przepraszam baaardzo.
Ola - na przyszłość jakby ktoś nie wpłacał, spytaj mnie, czy na pewno...
Staram się, cholera... ale widać nie dość...

A dziś od Furciaczkowej 30 złotych wpłynęło

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No i mój błąd najwyraźniej :oops:
Cieńcienia przelała 4 lutego 10 złotych...

Wobec tego kajam się i przepraszam baaardzo.
Ola - na przyszłość jakby ktoś nie wpłacał, spytaj mnie, czy na pewno...
Staram się, cholera... ale widać nie dość...

A dziś od Furciaczkowej 30 złotych wpłynęło

Ja wczoraj zrobiłam takie małe zestawienie sobie na papierze i dopiero zobaczyłam.. Być moze pisałaś mi a to ja nie wpisałam, no nie wazne, dobrze ze sie wyjasnilo :) Ciencienia przepraszamy Cie:oops: