furciaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dajcie znac czy przelew doszedl :) Quote
furciaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dzisiaj poslalam- pisalam to ja-sklerotyk:evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 to jutro pewnie będzie... a juz Ci miałam proponować spółę w wysadzaniu banku w powietrze... zastanawiałam się tylko, czy mojego, czy Twojego... Quote
olalolaa Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 a jak juz o finansach :D... nie było jeszcze zadnych wpłat od Ciencienia i sacred PIRANHA, cioteczki co jest?;) i mam pytanie, olga7 wpłacała 30 zł jednorazowo, deklarowała 5zł miesięcznie i tez nie było takich wpłat takze przypomina sie Olek ;) Quote
furciaczek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Pirania zalatana jeszcze gorzej odemnie, wysle z mojego konta za nia ;) Quote
olalolaa Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 z Pirania pisałam na PW, mowila ze wysle to moze juz wyslala? Zapytaj hehe ;) Quote
olalolaa Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 nie wiesz furciaczek moze czy jest gdzies spis watkow psow ktore sa w Brzysciu u P. Asi w hotelku? Bo ja znalezc juz pare dni nie moge :( A chcialam zobaczyc Mone Quote
Ciencienia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 olalolaa napisał(a):a jak juz o finansach :D... nie było jeszcze zadnych wpłat od Ciencienia i sacred PIRANHA, cioteczki co jest?;) i mam pytanie, olga7 wpłacała 30 zł jednorazowo, deklarowała 5zł miesięcznie i tez nie było takich wpłat takze przypomina sie Olek ;) Ej Ciotki, coś jest nie tak, najpierw napisałam, ze deklaruje się z deklaracją stała na 10 zł od lutego, po czym w styczniu na watku zostało napisanem że jeszcze nie wpłaciłam... ( nikt nie zapisał, ze deklaracja jest od lutego? ). Po czym nadszedł luty i zgodnie z obietnicą utworzyłam zlecenie stałe, na 4 dzień każdego miesiąca, przed chwilą sprawdziłam, przelew poszedł. Ostatnio nie mam ani chwili i nie sprawdzam, czy na jakimś wątku nie zalegam, bo kilka deklaracji mam - po prostu widzę zejście z konta to wiem, ze jest ok, ale jednak nie jest. Prosze sprawdzcie to, bo gdybym dzisiaj nie zaglądnęła na watek, to by sobie kroś pomyśłał, że obiecuje a nie płaci :( Pozdrawiam Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 kurcze no to ładnie.. rozumiem ze wysylalas 4 lutego? I nie doszło? Nie wiem czy Nam cos umknelo, ale chyba nie, bo ja odrazu wpisuje w pierwszy post.. Rzeczywiscie nie bylo napisane przez nikogo ze deklarujesz od lutego, sory:oops: Quote
kakaicezar Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Moja deklaracja dzis posłana dla Oleczka. Na filmiku wyglada cudownie :-) Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 dzieki kaakaicezar :D dzisiaj rozmawiałam z Pania Joasią, umowilam sie juz ze przyjezdzamy w sobote. Wyjedziemy tak po 8 rano.. nie wiadomo jaka będzie droga hehe, moze do niedzieli dojedziemy ;) Dopadlam dzisiaj KURZE ŁAPKI :D:D Na promenadzie u nas.. Ci co z Częstochowy wiedzą ;) Taki ryniec w budynku ;) Kupilam 2kg, ale Pani Joasia powiedziala ze miejsce jest to jutro dokupie jeszcze i zawioze z Olkiem. Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Dzika_Figo masz mozliwosc sprawdzic czy przychodzil ten przelew od Ciencieni?? Byc moze nam to gdzie umknelo, trzeba wyjasnic Quote
Schronisko-czest Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Olaolaa - to może jak już odwieziesz Olka do hoteliku to oswoisz innego schroniskowego dzikuska? ;) Żartujemy. :) Trzymamy kciuki za sobotnią aurę, żeby nie okazała się tak paskudna jak zapowiadają. Quote
furciaczek Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 olalolaa napisał(a):nie wiesz furciaczek moze czy jest gdzies spis watkow psow ktore sa w Brzysciu u P. Asi w hotelku? Bo ja znalezc juz pare dni nie moge :( A chcialam zobaczyc Mone Niestety nie wiem gdzie jest ten spis. Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Hehe chętnie wezme następnego, tylko moi rodzice sie nie zgodzą:diabloti: Oglądali Państwo filmiki? Olek jest na prawde SUPER psem.. Quote
Dzika_Figa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 olalolaa napisał(a):Dzika_Figo masz mozliwosc sprawdzic czy przychodzil ten przelew od Ciencieni?? Byc moze nam to gdzie umknelo, trzeba wyjasnic Jestem i oczywiście już sprawdzam jeszcze raz całą historię przelewów na Olka. Wyślę Ci ją hurtem dla pewności, żebysmy obie sprawdziły dokładnie Quote
Dzika_Figa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 No i mój błąd najwyraźniej :oops: Cieńcienia przelała 4 lutego 10 złotych... Wobec tego kajam się i przepraszam baaardzo. Ola - na przyszłość jakby ktoś nie wpłacał, spytaj mnie, czy na pewno... Staram się, cholera... ale widać nie dość... A dziś od Furciaczkowej 30 złotych wpłynęło Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Dzika_Figa napisał(a):No i mój błąd najwyraźniej :oops: Cieńcienia przelała 4 lutego 10 złotych... Wobec tego kajam się i przepraszam baaardzo. Ola - na przyszłość jakby ktoś nie wpłacał, spytaj mnie, czy na pewno... Staram się, cholera... ale widać nie dość... A dziś od Furciaczkowej 30 złotych wpłynęło Ja wczoraj zrobiłam takie małe zestawienie sobie na papierze i dopiero zobaczyłam.. Być moze pisałaś mi a to ja nie wpisałam, no nie wazne, dobrze ze sie wyjasnilo :) Ciencienia przepraszamy Cie:oops: Quote
olalolaa Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Jest to troche roboty i pomyłki sie zdazają, Dzika_Figo nic sie nie martw, bez Ciebie zginelibysmy ;) Quote
magenka1 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Oleczek już w sobotę jedzie do P. Joasiu oj chłopak trochę na pewno się będzie stresował Quote
Dzika_Figa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Szybko mu przejdzie... tam będzie miał taką ekipę do zabaw, że nie będzie czasu się smucić! Quote
Recommended Posts