Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaznaczenie banerka to prosty windosowski sposób na zaznaczanie i wklejanie wszystkiego innego , tekstów , obrazków ....:)
dzisiaj w nocy zrobię allegro dla Olka...zwykłe bo konto swieci mi pustkami :(

Posted

coz za dyskusja sie tu odbyła jak mnie nie było:D

Dzika_Figo super, tak chłopięco;) no i tak ma być. Co prawda jajka juz niedługo sobie pobędą przy Olku ale.. będzie chłopczykiem zawsze hehehe

Niedawno wróciliśmy z dlugiego wieczornego spacerku, teraz Olek wyciąga się na moim łóżku, warczy miauczy, mruczy, nie wiem co to za dzwięki, ale chyba z radości :D:D i układa się lulu ;) a ja nie mam gdzie.... :(

lilk_a zrób to allegro bo przyda się, tylko moze byśmy z olkowego konta wyróżnili???

Posted

dzięki :D

Oluś juz po spacerku,najedzony tez ;) rano przychodził do kazdego i lizal po twarzy, potem dal sie głaskać i głaskać, ;) wszędzie, po grzbiecie, troche brzuszku i cały czas ogonek chodził ;) Ten pies mnie zadziwia hehe, dzisja ewidentnie sie obudził z dobrym humorkiem i domagał sie sam pieszczot..

Posted

Ola jakie on robi postępy normalnie mądry z nie go chłopak, zawsze jak czytam o Olku to mi się dobrze robi,
tylko niech znajdzie dobrych kochajacych ludzi.
Emigrantko czytałam o tym piesku z Rawy ale ja niestety nie moge pomóc nawet nie znam z stamtąd nikogo
lilk_a allegro super,
buziaczki cioteczki

Posted

Ja jak tylko na niego patrze to chce się usmiechac odrazu ;) a jak sie wezmie jego smycz w ręke to skacze z radości i szczeka :D:D fajny jest.. na biurko sie nauczyl wchodzic, dzięki Larze :D i wygląda soibie przez okno, albo czyta dogomanie ze mną ;)

Posted

Emigrantyko przeczytałam cały jego wątek :( ten pies musi przezyc, jest silny wierze w niego. Dobrze ze udało sie tak szybko to zorganizować.

Trzymajcie kciuki za Olka;) niedługo jajka papa

Posted

jest w trakcie, odbieramy go po 17 ;)

Przy nas dostal juz glupiego jasia, i wymiotowal biedak, ale to raczej normalne.. juz go troche 'zgielo' zaczeli zakladac wenflon i ciachanko