Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nuleczka - Ty jakiej przegladarki uzywasz? Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A zaznaczyłaś obrazek aż zrobił się taki niebieski mhm taki ciemniejszy ? potem klikasz w myszce prawym przyciskiem i bierzesz tylko "kopiuj"? Quote
nuleczka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 magenka, ty wiesz jak człowiekowi (kobiecie-podkreślam) pomóc! Dzięki Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 GRATULACJE!!!!! Olku do góry ps. sama miałam problemy z wkelejaniem aż w końcu gdzieś ktoś napisałam dobitnie jak to zrobić i się udało Quote
lilk_a Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 zaznaczenie banerka to prosty windosowski sposób na zaznaczanie i wklejanie wszystkiego innego , tekstów , obrazków ....:) dzisiaj w nocy zrobię allegro dla Olka...zwykłe bo konto swieci mi pustkami :( Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 teraz lilk_a tez tak uważam, że łatwy sposób ale ile się namęczyłam :) Quote
Dzika_Figa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dobra, nie wiem czy to wzbudzi powszechny zachwyt ale przynajmniej, zgodnie z życzeniami ciotek, nie ma kwiatków i motylków: Quote
olalolaa Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 coz za dyskusja sie tu odbyła jak mnie nie było:D Dzika_Figo super, tak chłopięco;) no i tak ma być. Co prawda jajka juz niedługo sobie pobędą przy Olku ale.. będzie chłopczykiem zawsze hehehe Niedawno wróciliśmy z dlugiego wieczornego spacerku, teraz Olek wyciąga się na moim łóżku, warczy miauczy, mruczy, nie wiem co to za dzwięki, ale chyba z radości :D:D i układa się lulu ;) a ja nie mam gdzie.... :( lilk_a zrób to allegro bo przyda się, tylko moze byśmy z olkowego konta wyróżnili??? Quote
olalolaa Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 ahh i nuleczko dzięki ze wpadłaś, pewnie z wątku częstochowskich spotkań ? ;) rozsyłaj Oleczka gdzie mozesz, pytaj gdzie mozesz, moze znajdzie sie DS :D:D Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Bardzo wazne - czy jest tu ktos/zna kots kogos w okolicach Rawy Mazowieckiej? Pies jest polamany, bezdomny na sniegu- w tej chwili na mrozie http://www.dogomania.pl/threads/179385-Poturbowany-Pies-w-potrzebie-PILNIE-SZUKAMY-DT Bardzo prosze o pomoc na tym watku Quote
lilk_a Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 allegro Olka :) http://allegro.pl/show_item.php?item=914802240 Quote
olalolaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 dzięki :D Oluś juz po spacerku,najedzony tez ;) rano przychodził do kazdego i lizal po twarzy, potem dal sie głaskać i głaskać, ;) wszędzie, po grzbiecie, troche brzuszku i cały czas ogonek chodził ;) Ten pies mnie zadziwia hehe, dzisja ewidentnie sie obudził z dobrym humorkiem i domagał sie sam pieszczot.. Quote
magenka1 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ola jakie on robi postępy normalnie mądry z nie go chłopak, zawsze jak czytam o Olku to mi się dobrze robi, tylko niech znajdzie dobrych kochajacych ludzi. Emigrantko czytałam o tym piesku z Rawy ale ja niestety nie moge pomóc nawet nie znam z stamtąd nikogo lilk_a allegro super, buziaczki cioteczki Quote
olalolaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Ja jak tylko na niego patrze to chce się usmiechac odrazu ;) a jak sie wezmie jego smycz w ręke to skacze z radości i szczeka :D:D fajny jest.. na biurko sie nauczyl wchodzic, dzięki Larze :D i wygląda soibie przez okno, albo czyta dogomanie ze mną ;) Quote
olalolaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Zapraszam wszystkich do nowego wątku schroniskowej suni: http://www.dogomania.pl/threads/179484-A-liczna-czekoladka-MA-odziutka-Krecia-czeka-w-schronisku-caA-e-swoje-A-ycie?p=14056326#post14056326 ;) Quote
olalolaa Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 ajj za 24 h Olek będzie bezjajeczny:evil_lol: Quote
magenka1 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To o której godzina Olek ma kastrację? Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A ja nikogo nie zapraszam, ja was BLAGAM zajrzyjcie do tej bidy bo cala noc akcja byla... ludzie go dzisiaj znalezli, wzieli do kliniki....straszna bida.... Zdjecia z wczoraj na 2 stronie, z dzisiaj na.... nie pamietam z 5 przed koncem chyba.... http://www.dogomania.pl/threads/179385-Poturbowany-Pies-w-potrzebie-JUA-ZA-APANY-ZBIERAMY-KASAE-NA-DT-I-LECZENIE Quote
olalolaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Emigrantyko przeczytałam cały jego wątek :( ten pies musi przezyc, jest silny wierze w niego. Dobrze ze udało sie tak szybko to zorganizować. Trzymajcie kciuki za Olka;) niedługo jajka papa Quote
magenka1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 I jak tam Olek? Mam nadzieje, że już jest po Quote
olalolaa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 jest w trakcie, odbieramy go po 17 ;) Przy nas dostal juz glupiego jasia, i wymiotowal biedak, ale to raczej normalne.. juz go troche 'zgielo' zaczeli zakladac wenflon i ciachanko Quote
Recommended Posts