olalolaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 miało być tak, ze P. Joasia trzyma miejsce ale jak trafi się jakaś bida, to będzie musiała przyjąć, wczoraj dowiedziłam się ze zadnych psów na razie nie przyjmują a miejsce olka czeka i lepiej zeby przyjechal troche pozniej wykastrowany bo troche będzie problem z dojazdem i czasem tam na miejscu. Wszystko jest załatwione, nie wiem po co sie tak denerwujecie, napisałam jasno ze rozmawiałam.. sama sobie nie wymyślam przesuwania terminu bez i Waszej zgody i zgody P. Joasi. A co mysli o tym reszta??? Quote
lilk_a Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ja myślę że mógłby jednak tu zostać wykastrowany , bo to bezpieczniej dla niego jak będzie pilnowany przez cały czas , z tego co wiem w hotelu o p Joasi nie będzie w domu razem z ludzmi , więc i opieka po zabiegu nie taka jak w domu .... to taki moje skromne zdanie .... dzisiaj zrobię mu alllegro Quote
Emigrantka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wlasnie do Joasi jedzie Barnaba: http://www.dogomania.pl/threads/179053-Owczarek-z-piekla-Zamoscia-Jedyna-jego-szansa-hotel-Pomoz/page10 Ja bardzo przepraszam jezeli nie wyjasnilam sie jasno od poczatku (wydawalo mi sie ze okreslilam sie dokladnie juz wtedy) - moja deklaracja byla duza i wczesnie bo - bo wlasnie do Joasi mial Olek jechac. To tego konkretnego hoteliku. Jezeli miejsce mu tam miejsce przepadnie, bede musiala sprawe przemyslec. Zajrze tu wieczorem i mam nadzieje ze bedzie jakas decyzja - czy Olek jedzie w ta sobote tak jak mialao byc. Jezeli nie, przemysel swoje deklaracje niestety. Quote
olalolaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Emigrantko, tak jak mówie, miejsce na Olka czeka i P. Joasia wie ze on przyjedzie. Jest teraz kwestia tej kastracji tylko. Olek pojechałby 19 (piątek) albo 20 (sobota) lutego do hoteliku, bo obliczyłam ze 18 lutego ściagną szwy jesli oczywiscie nie bedzie komplikacji ale mysle ze nie bo będzie chodził w kubraczku.. Zaraz dzwonie do hotelu i pytam jeszcze raz, jesli ktoś mi nie ufa zadzwońcie sami. A potem do weta potwierdzić kastracje w poniedziałek na godzine 13:00. Przykro mi troche ze są jakieś wątpliwości i jakby kłótnie, bo ja sie tylko staram pomóc psu i wszystko załatwić jak najlepiej. Wiem ze wiele osób sie zadeklarowało, chwała Wam za to i dziękuje z całego serca. Quote
olalolaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 dzwoniłam i umawiałam się z Panią Joasią na 19,20 lutego, bedziemy w kontakcie, miejsce trzyma w 100 procentach. Mówiła o jakiś dwóch psach wczoraj ze mają być przywiezione i więcej nie przyjmuje jak narazie, byc moze Barnaba jest jednym z nich. Quote
furciaczek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kiedy przelac najlepiej pieniazki na kolejny miesiac?? I domagam sie nowych fot :D Quote
Emigrantka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Odetchnelam z ulga..... Strasznie mi zalezy zeby Olek wlasnie tam jechal :eviltong: A z Toba Ola to pogadam kiedys osobiscie jak mi tak bedziesz cisnienie podnosic :mad: Quote
furciaczek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Emigrantka']Furciaczek - JUZ wstalas? :P Ja juz po 4 kawie jestem :P Nudzi Ci sie prawda??:loveu: To zagladaj czasem i podrzucaj:diabloti: http://www.dogomania.pl/threads/179326-Dior-Max-Mara-George-perfumy-torebki-sukienki-kozaczki-na-Cane-Corso-do-20-02 Quote
Emigrantka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nie nudzi mie sie - dzisja wcale niestety, mam kupeeeeeeeeeeeeeeeeeeee roboty bleeeeeeeeeeeeee ale ja jestem specjalistka od 3789265786235 okienek na kompie to daje rade ;) Quote
Emigrantka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Fajne te kozaczki ale ja mam 37 rozmiar a nie 40 :P Quote
olalolaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Emigrantko, sory nie chciałam, nie miałam zamiaru ;) wszytsko jest na dobrej drodze, tylko niestety ten hotelik sie odwleka, ale teraz kastracja to dla dobra Olka. I ja osobiście zle sie czuje oddając psa nie wysterylizowanego, a w hotelu mogłoby nie daj boze nie być na to czasu. napisałam juz do Dzikiej_Figi z prosba o przelew na 180zł, bo nie mam nawet z czego płacić. Wizyta u Pań wetek potwierdzona w tym momencie, Panię są bardzo miłe i sympatyczne, a do tego zawsze pomagają.. Myśle ze Lilk_a moze potwierdzić, bo chodzimy do tego samego gabinetu ;) Moze i znalazłaby się kastracja troche taniej np 150zł ale ja wiem ze tutaj będzie wszystko ok, rana bardzo ładna i nieduza, szybko sie zagoi pod dobrym okiem.Moja Lovi miala sterylizacja razem z wycinaniem guzów we wrzesniu , przecięty cały brzuch dwie dlugie rany bo innej opcji nie było niestety trzeba było to paskudztwo wyciąć ;) I bez zadnych komplikacji. Furciaczek wysyłaj jak Ci pasuje ;) Kasa i tak będzie cały czas na koncie. Quote
Emigrantka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Sukienka George to znaczy Asda ze tak niesmialo zapytam tutaj raczej niz tam? Nie, niechce bo by mi sie te no.. doniej nie zmiescily bleeeeeeeeeeee tak z ciekawosci pytam? heheh Quote
Emigrantka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 kastracja to dla dobra Olka. I uwierzyl Ci w ten tekst? Tez tak uwaza? heheehheheheeheh Quote
olalolaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Emigrantka']I uwierzyl Ci w ten tekst? Tez tak uwaza? heheehheheheeheh[/QUOTE] oj on jeszcze nie wie ;) po co mu cisnienie podnosić :D:D aa zdjęcia nowe mam pełno chyba z 200 na aparacie tylko kurde nie mam czasu teraz sprzatam w między czasie, moze za niedługo wrzuce. Ale będą ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Przelew na odjajczenie Olka poszedł. Quote
olalolaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Dzięki ! Olek właśnie próbuje zasnąć, oczy mu sie zmykają, głowa opada a on walczy nie wiem po co :D Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Biedny Olek bez jajek . Dziewczyny prosze od czasu do czasu zajrzec do Hero, bo juz nie wiem co mam napisac, zeby sie pojawil. Tym co sie w pracy nudza zalecam zostawianie swoich mysli filozoficznych u Hero. Quote
olalolaa Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 witam nocką ;) Poszłabym już spać, ale Olek szaleje z larą, biedny wybiegac sie nie ma gdzie to robią rundki po mieszkaniu :D Dzisiaj wielki wielki postęp. Przy wchodzeniu do domu daje sie wymyziać, cieszy sie bardzo, skacze i az piszczy, Olek dobrze Ci idzie ;) trzymajcie kciuki oby tak dalej. Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Pozdrawiam w sobotę Olka i jego obecny tymczasowy domek :) i wszystkie ciotki i wujki Quote
olalolaa Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Wzajemnie pozdrawiamy ;) zaraz wrzucam nowe fotki ;) Quote
Recommended Posts