olalolaa Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 To na poczatek te z przed chwili ;) Wyglądam sobie przez okienko: (bo spacerki coraz bardziej się podobają;)) Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :loveu::loveu::loveu:Jaki poważny ma mordce Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Pisałam Wam już, że kocham Olka:loveu: Cioteczki co ustaliśmy z kastracją Olka? Quote
olalolaa Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Wczoraj doszło do skutku hehe ze kastarcja jest w poniedziałek, Olek jedzie do hotelu po ściągnięciu szwów. Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 To już p poniedziałek Olek będzie bez jajek, Jestem zwolenniczką kastracji przy takiej bezdomności zwierząt. U mnie w rodzinie jak wspomnę o kastracji to faceci mnie zabijają wzrokiem:mad: Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No Olek ja Ci nic nie powiem co one tu szykuja >>>>. Szukamy transportu z Zyrardowa do Milicza ?? Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='magenka1'] U mnie w rodzinie jak wspomnę o kastracji to faceci mnie zabijają wzrokiem:mad:[/QUOTE] a wspominasz im ze Ci o zwierzaki chodzi czy nie? hehehehhehe Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 heheheheehhe Ale ja to bym kastrowala tych co zwierzaki mecza - sterylki i kastracje zeby sie nie mnozyli Quote
Dzika_Figa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Emi tu masz rację. A dogomaniacy powinni mieć ustawowy obowiązek rozmnażania się za to ;-) Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Cioteczki no właśnie dogomaniacy powinny się rozmnażać:razz: musimy brać się do roboty Emigrantko to już doczekała się już Swoich dogomaniaczek tylko pogratulować córek! Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 corek? ermmmmmmmmmmmmm 1 mam wystarczy ;) Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tylko jedną? A ja byłam przekonana, że tych dogomaniaczek Emigrantko jest przynajmniej trzy :) Quote
Nikus Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 bo to Emi się tak troi....wszędzie jej pełno:) Quote
Dada M Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dziś ogłaszam Rufusa od Kai i Azy, jutro lub w poniedziałek zrobię ogłoszenia Olkowi - może zamiast do hotelu pojedzie do DS ;) ? Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Olek jest mlody zdrowy i.... w maire domowy (heheheheh) - super byloby jakby mial DS.... Dada - kombinuj ;) Buzka Nikus... nie podskakuj bo.... wiesz co ;) Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Oj jak by to się stało to byłabym szczęśliwa ! Doda byłyśmy wdzięczne za ogłoszenia Quote
magenka1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Nikus']bo to Emi się tak troi....wszędzie jej pełno:)[/QUOTE] Emigrantko chcemy więcej takich Emigrantek :) Quote
Dzika_Figa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No a ja się zabieram za obrazki Olkowe, zaraz cosik tu wrzucę... jakoś jakbym wracała do życia, alboco, trzeba korzystać póki "działam" Quote
Nikus Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Emigrantka'] Nikus... nie podskakuj bo.... wiesz co ;)[/QUOTE] No o co chodzi?:shake: nic nie gadam przecież:razz: Quote
Recommended Posts