Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia Olka juz wrzucam, wczoraj nic nie mogłam zrobić na dogo wrr ...

na pewno będziemy z anim tęsknic :( jest wyjątkowy, tak szybko sie zmienia ;) teraz lula jeszcze obok Lary na lozkeczku, zmarznięci po spacerku hehe

Tutaj łapiemy śnieżki od Kubusia :PP

Zakolegowałem troche bardziej z Lovką ;)

Posted

Ola ja już wysłałam kaskę ale robię to przez pocztę polską więc na konto idzie z 3 dni więc lada moment musi być,
Ola podaj mi jeszcze proszę nr konta na tą przesyłkę bo ja już czekam na kosmetic :)
A zdjęcia lux ten nasz kochany Olek zakumulował się z Twoimi dziewczynami

Posted

Ola, masz pełną skrzynkę...
Pierwszego od magenki przyszło 35 złotych...
ciągle jeszcze jestem jedną nogą w grobie, jak się pozbieram to będą Olkowe obrazki.
Jak z wyjazdem do hoteliku?

Posted

ok to juz wpisuje na pierwszą strone, a skrzynke czyszcze hehe ;) Dzika_Figo jestesmy z Tobą duchem, rozchorwałaś sie widze niezle :( zdrowiej szybko cioteczko!!!
Z hotelikiem nadal nie wiem dokłądnie, bo moja mama pracuje cały weekend, jak na złość.. Moze postara sie o jakis urrlop, moze jutro będę juz coś wiedziała.

Posted

[quote name='magenka1']Ola ja już wysłałam kaskę ale robię to przez pocztę polską więc na konto idzie z 3 dni więc lada moment musi być,
Ola podaj mi jeszcze proszę nr konta na tą przesyłkę bo ja już czekam na kosmetic :)
A zdjęcia lux ten nasz kochany Olek zakumulował się z Twoimi dziewczynami

Magenka1 ja Ci podliczyłam, ze ty na moje to wpłacisz.

edit 1 oj poczekaj dziewczyno bo nie jestem jednak pewna czy to policzyłam :oops:

edit 2. Magenko, przesłałam Oli łączna kwotę za przesyłkę, więc Twoje 3,75 zł powinno trafić do mnie razem z pozostałymi bazarkami.

edit 3. Wiedziałam,że o czymś w końcu zapomnę :/ Olalolaa, nie odjęłam sześciu złotych za lakier. Otrzymasz go więc ode mnie gratis;) Maada, proszę ustal z Olą adres do wysyłki i wyślij jej "prezent" ode mnie:p. Obiecałam sobie,że kończę z bszarkami, za dużo dopłacam do tej zabawy;)

Posted

Olek dzisja przechodzi samego siebie ;) da sie wymyziac momentami, jak ktos wchodzi do domu cieszy sie jak glupi skacze itd. nasz psiaczek przechodzi wielką metamorfoze hehe :D Dzisja była ostatnia jzu wizyta obserwacyjna. Wcześniej rozmawiałam z Panią Joasią, miejsce dla Olka czeka, wypytałam sie o kastracje, i P. Joasia woli zebysmy to tutaj zalatwili bo tam jest troche problem z dojazdem, no i leczy kilka psow. Dlatego będąc u weta wszystko wypytałam, na razie go nie sczezpiłam, bo po szczepieniu trzeba czekac min 10 dni do kastracji a czas goni. Moja mama zgodziła sie zeby Olek zostal tutaj wykastrowany, tym samym został dluzej. Dlatego prosze zebyscie sie Dogomaniacy wypowiedzieli, ciachac go czy nie? Kastracja byłaby w poniedziałek. Koszt to 180zł. Ja jestem za ;)
Aha jelsi bym go nie kastrowala to jutro szczepienie i olek pojedzie w sobote albo niedziele do hoteliku, jesli kastracja będzie to pojedzie po ściągnięciu szwów, ok 10 dni od zabiegu, szczepienie wtedy byłoby przy ściąganiu szwów.

Posted

Myślę, ze trzeba go ciachać, a poza tym kolejne 10 dni w domu, z ludzmi, chyba tez zrobi wiecej dobrego niz złego, no i kasa na hotelik zacznie dopiero "schodzić" od 15 lutego, wiec i na dłużej starczy :) takie moje mało zdanko na ten temat

Posted

Wiecie co?

Zapytam za NIkusiem - jak z miejscem w hoteliku?

Bo jezeli Joasia to miejsce dla Olka trztyma to troche to nie fair dla niej - finansowo.

Nie fair tez dla innych psopw trzym,ac tamto miejsce a one nie maja gdzie jechac.

A dla Olka tez, przyzwyczai sie za bardzo do Oli i jej psic a tam zostac nie moze.

Wg mnie - niech chlopak jedzie jak najszybciej moze i tam mu dzwonce obetna....

Posted

Prawde mowic rzucanie taki pomyslami zeby jeszcze nie jechal troche podnosi mi cisnienie z rana....

Z wielu wzgledow.

Wczesnejszy powod, ok, zdarzylo sie - pech.

Ael teraz ZNOWU odwlekac?

Pieniazki juz od dluzszego czasu leza i (nie)kwitna a... mogly byc zuzyte na inna psia bide ktore ich JUZ potrzebuje.

To samo z mejscem w hoteliku - jakby na to nie patrzec to potrzebujacych psow jest cala masa i jakby na to nei patrzec to Joasia z tego zyje wiec jej puste miejsce trzymac to nie jest ladnie i innemu psu miejsce blokowac rowniez.

Razem z corka wplacilam na Olka 275 zlo co dla nas nie jest malo - czekalam cierpliwie do tej pory ale teraz to mnie juz z lekka ponosi.

Zadeklarowalam tyle bo byl noz na gardle i Olek mial miejsce u Joasi - jezeli Olek nie pojedzie do Joasi bede musiala sprawe i moje deklaracje przemyslec a wolalabym tego nie robic.

Czekam na potwierdzenie daty wyjazdu Olka do Joasi.

Posted

ehh.. piszecie ze to nie fair w stosunku do Pani Joasi, zgadzam się z tym ze tak moze byc. Ale w takim razie po co do niej dzwoniłam? Zeby zapytać się jak bedzie lepiej, i sama P. Joasia powiedziła ze lepiej jak Olek przyjedzie juz wykastrowany.

Posted

[quote name='olalolaa']ehh.. piszecie ze to nie fair w stosunku do Pani Joasi, zgadzam się z tym ze tak moze byc. Ale w takim razie po co do niej dzwoniłam? Zeby zapytać się jak bedzie lepiej, i sama P. Joasia powiedziła ze lepiej jak Olek przyjedzie juz wykastrowany.[/QUOTE]

To znaczy ,że masz uzgodnione przesunięcie terminu? jak tak to wszystko ok.:) poprostu boję się by miejsce nie przepadło