Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ale ja sobie nie zdawałam sprawy z tego, że aż takie. Wiem, Olek jest młody, zdrowy, kilka dni więcej w schronie niby mu nie zrobi różnicy, ale dłuższe kilka dni już chyba tak. Im starszy będzie, tym ciężej będzie posklejać jego strzaskaną psychikę... Nie myślcie, że się upieram przy czymś - zwyczajnie staram się wykombinować tak, żeby dla Olka było najlepiej. Quote
Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 To w koncu on ma gdzies miejsce zarezerwowane czy nie ?? Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 kosu32 napisał(a):Murka-ok. Myślałam że miejsce jest u Niej klepnięte - stąd moje osobiste "wywody". No ja własnie nei wiem już do końca czy klepniete. W każdym razie na liście oczekujących żadnego Olka z Częstochowy nie ma... Sama się juz pogubiłam nieco w tym wszystkim... Quote
Szarotka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wydawalo mi sie, ze Ola miala go chwile w domu u siebie przetrzymac i potem mial do jakiegos konkretnego hotelu jechac. Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 U Funi jest 11 na liście a miejsc ma byc na 10 psów, w Mielcu ma zarezerwowane, bo Saba idzie do domu i Julia nam przyklepała, u Murki sama nie wiem już, bo zdurniałam Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dzika Figa - jest u MURKI na 1 miejscu pies od Furciaczek, to jest miejsce dla Olka ktore nam Furciaczek odstapia jezeli sie decydujemy. Ale nie wiemy kiedy sie to miejsce u Murki zwolni. U Funi pierwsze miejsce ma Isadora - juz do niej PM syslalam czy by nam nie odstapila.... Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Mhm, a w Mielcu zwalnia się na dniach... we wtorek czy coś. Czyli Mielec i Murkę mamy zaklepane. Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Tylko Murke nie wiemy od kiedy - pierwszy ale jak sie cos zwolni..... Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 No to teraz decyzja: Szybciej drożej odrobinę bliżej czy później taniej odrobinę dalej ??? Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nie wiemy ile konkretnie kosztowaloby o Joasie w HotelTerier, bedziemy wiedziec jutro..... Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 wiemy prawie konkretnie że 300 plus ok powiedzmy 50 karma EDIT: ale racja, poczekajmy do jutra na konkrety Quote
Isadora7 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jestem, oczywiscie że ja sie licza dni to odstepuje miejsce u funi. Może niech sobie spokojnie czeka tam na miejsce np u Murki. Jak mis ie coś trafi będe alarmować. Quote
Olga7 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wysylam teraz przelew -jutro /pojutrze wejdzie pewnie na konto.Trzymam kciuki za malucha Olka.:loveu: Quote
Maada Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Madcat, wysłałam zdjęcia rzeczy na bazarek na twój prywatny email. Przepraszam za poslizg, okazało się że jestem mało kumata, jesli chodzi o robienie portretów takim szpejom, musiałam zapędzić moją latorosl do roboty a to troche potrwało... Ale chyba są calkiem ok :) Quote
magenka1 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Cioteczki i wujkowie jutro będę dzwonić do Pai Joasi, nie chciałabym czegoś przegapić w sensie zadania pytania, więc jak są jakieś pytania do Pani to proszę pisać, mam zapytać o : 1. ile kosztowałaby doba za Olka w hotelu? 2 ile kosztowałaby by kastracja? 3 jaką karmę poleca i ile kosztuje? 4 w jaki sposób płacimy za Olka na koniec miesiąca czy na początku? co jeszcze? Quote
madcat1981 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Maada napisał(a):Madcat, wysłałam zdjęcia rzeczy na bazarek na twój prywatny email. Przepraszam za poslizg, okazało się że jestem mało kumata, jesli chodzi o robienie portretów takim szpejom, musiałam zapędzić moją latorosl do roboty a to troche potrwało... Ale chyba są calkiem ok :) Dotarły ;) Wrzucę jak tylko będę mogła najszybciej. Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A ja sie pochwale gdzie mieszkam bo takie fajne mapki znalazlam.... :) Miedzy tym (widok z okna, jeno tylko przez ulice przejsc)-nie wiem dlaczego ten czerwony krzyzyk jest na mapie, to nie moja kwatera hehehe A tym - za blokiem, 5 minut z buta (albo i mniej) Do "miasta" metrem jak trzeba ale.. nie pamietam kiedy bylam bo.. nie lubie "miasta" bleeeeeeeeeeeeee Quote
olalolaa Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 magenko zapytaj sie jeszcze o to czy Pani Joasia miala juz stycznosc z takim psem jak Olek, chodzi mi o jego psychike, czy ma doswiadczenie w kontakcie z takim psem. Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Isadora7 napisał(a):Jestem, oczywiscie że ja sie licza dni to odstepuje miejsce u funi. Może niech sobie spokojnie czeka tam na miejsce np u Murki. Jak mis ie coś trafi będe alarmować. Isadora, dzieki bardzo ze wpadlas i BUZKA za to (od Olka oczywiscie ;)) Dziewczyny (i Nikus) - Isadora jest 1 na liscie do Funi..... Quote
olalolaa Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Oleczek w gore bo spadłeś mi na drugą strone :P Czekamy na wiadomości od magenki jutro. Ja juz nie moge się doczekac mysli ze jedzie grzac tyleczek w hoteliku :D Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A ja wlasnie na bazarku bylam, jak mnie ktos przelicytuje to :mad: Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ola - wpadniesz do mnie latem na troche? Zobacz mapke na goprze, fajnie, nie? :D Quote
olalolaa Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Widziałam mapki, piękne pola lasy jeziorka? :D:D:D super okolica , a jaką tam macie pogode zazwyczaj? Quote
olalolaa Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 A ten nr 4 to u mnie na poleczce lezy jakbys chciala do czewy wysyłać hehe to ja moze zawioze? ;) Kuirierem będę :D Quote
Vlk Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ja mogę tylko czasem zaglądnąć póki co (czasu mało) i podrzucić... Pieniędzy nie bardzo... chyba, że dacie mi linka do bazarku (nie wiem, ile bym stron musiała przekopać ;) ) a nuż by coś mi było potrzebne albo kogoś bym namówiła.... Biedny psinek Quote
Recommended Posts