Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emigrantko -propozycja.. jakby jutro po telefonie do Joanny załapał hotelik to robimy szybki przelew -Twoje deklaracje i Moniki + moja i już jest 290 i jest z czym startować..Oczywiście Ty normalnie poźniej do mnie na WU...oki?

Posted

No to poszło.... 20zł dla Olka ode mnie.. tak na dobry początek :) Ale deklaracji na razie nie zmieniam, bo nie wiem ile mnie tu jeszcze bidoków na tym dogo za kieszeń pociągnie... Madcat ja e zdjęcia na bazarejk już jutro przyślę, biję się w piersi!!! Kabelek znaleziony tyle, że ja mało zdolna jestem i wyszły mi beznadziejnie.. musze moją córę zmoblilizować jutro do sesji zdjęciowej.
Dzika Figo witam ziomalkę ;) Może się spotkamy na kawie jak już wrócisz z tego Nju Jorku? :) Kaskę kod mnie już masz na koncie bo poszło z mbanku. Byłam pierwsza????

Posted

[quote name='Maada'] biję się w piersi!!!

Jezeli to robisz nago to prosimy zdjecie - pojdzie na bazarek/licytacje.. na psie bidy ;)

Obok bedzie Livka i Nikus w pletwach i z lopatami ... (Nikus juz wie o co chodzi)

I jeszcze pare innych heheh

Wieczor mija pod flaga:

Posted

Nikus napisał(a):
Emigrantko -propozycja.. jakby jutro po telefonie do Joanny załapał hotelik to robimy szybki przelew -Twoje deklaracje i Moniki + moja i już jest 290 i jest z czym startować..Oczywiście Ty normalnie poźniej do mnie na WU...oki?

Nikus, przestan bo mi szczeka pierdykla o podloge......za taka oferte to ja Ci to zdjecia w pletwach daruje....

Wyplate mam 28-go wiec 29-go bedziesz mogl odebrac z WU.....calosc..... i mecz sie z tym arkuszem - nowy (uzupelniony) wysle jak tylko pare kont pozbieram.....

Posted

hehe wujek jest bratem mojej mamy, dzisiaj sie zasiedział i zostaje na noc.. i dobrze bo go wzielo i kazal mi wyslac kaske hehe. A tak na marginesie, u niego jest Bela, którą wyciągałam ze schronu w listopadzie,

Jednak nie cała moja rodzina taka zła ;) Pierwsza wpłata juz doszła, jest na pierwszej stronie ;)
Kurcze tez oglądam Animal w kółko ale ostatnio jakoś czasu nie mam, musze to nadrobić, bo albo siedze na dogo cały czas albo sie ucze.. dobrze ze juz oceny wystawione i koniec tych poprawek.

Posted

Emigranto jesli mozesz sprawdz czy wszystko sie mniej-więcej zgadza w tym 1-szym poscie, bo ja co chwile musiałam edytowac, i juz mam oczopląs jak go widze hehe

aha i piszę tutaj na wątku ze ja tej mojej jednorazowej 150zł nie będę wysyłała , tylko wezmę odrazu na paliwo.