Livka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 magenka1 napisał(a):Nikus bo ja myślałam, że Ty to cioteczka :) Cioteczka... o nie tylko nie to ... hi hi Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No nie, straszny macho z Ciebie... jak Livke na pomoc zawolales hehehehhehehe Quote
Livka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nie no na cioteczkę nie mogę się zgodzić ...:diabloti: Quote
Nikus Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Emigrantko -propozycja.. jakby jutro po telefonie do Joanny załapał hotelik to robimy szybki przelew -Twoje deklaracje i Moniki + moja i już jest 290 i jest z czym startować..Oczywiście Ty normalnie poźniej do mnie na WU...oki? Quote
Maada Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No to poszło.... 20zł dla Olka ode mnie.. tak na dobry początek :) Ale deklaracji na razie nie zmieniam, bo nie wiem ile mnie tu jeszcze bidoków na tym dogo za kieszeń pociągnie... Madcat ja e zdjęcia na bazarejk już jutro przyślę, biję się w piersi!!! Kabelek znaleziony tyle, że ja mało zdolna jestem i wyszły mi beznadziejnie.. musze moją córę zmoblilizować jutro do sesji zdjęciowej. Dzika Figo witam ziomalkę ;) Może się spotkamy na kawie jak już wrócisz z tego Nju Jorku? :) Kaskę kod mnie już masz na koncie bo poszło z mbanku. Byłam pierwsza???? Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Maada'] biję się w piersi!!! Jezeli to robisz nago to prosimy zdjecie - pojdzie na bazarek/licytacje.. na psie bidy ;) Obok bedzie Livka i Nikus w pletwach i z lopatami ... (Nikus juz wie o co chodzi) I jeszcze pare innych heheh Wieczor mija pod flaga: Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nikus napisał(a):Emigrantko -propozycja.. jakby jutro po telefonie do Joanny załapał hotelik to robimy szybki przelew -Twoje deklaracje i Moniki + moja i już jest 290 i jest z czym startować..Oczywiście Ty normalnie poźniej do mnie na WU...oki? Nikus, przestan bo mi szczeka pierdykla o podloge......za taka oferte to ja Ci to zdjecia w pletwach daruje.... Wyplate mam 28-go wiec 29-go bedziesz mogl odebrac z WU.....calosc..... i mecz sie z tym arkuszem - nowy (uzupelniony) wysle jak tylko pare kont pozbieram..... Quote
olalolaa Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Juz jestem, na prochach jakos działam hehe.. biore się do roboty ;) Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ola - Ty na prochach, ja przy drinku..... Olek, trzymaj sie chlopak ;) Quote
olalolaa Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 oj mam tylko wielką nadzieję i prośbe chyba do losu zeby nie bylo problemow z wyciąganiem Oleczka ze schronu.. Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Prosze, zajrzyjcie do Gibona..... :( Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ola, to troche za delikatnie: Wszystkich, ktorzy się zadeklarowali pomóc, proszę zeby pamiętali o przelewach, o Oleczku Naszym..dodaj jeszcze... bo jak ktos zapomni to :mad: Quote
sacred PIRANHA Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Emigrantka zabiłaś mnie ta fotą... Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ja wysle w lutym. Bo juz wstyczniu wyslalam, co prawda na inne. Quote
Maada Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 http://patrz.pl/zdjecia/pies-z-kotem-xxxx dobrej nocki :) Quote
Maada Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 http://patrz.pl/zdjecia/pies-z-kotem-xxxx dobrej nocki :) Quote
olalolaa Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Na dobranoc pisze ze wujek- Konrad moj właśnie zrobił przelew ze mną 20zł dla Oleczka ;) Quote
lilk_a Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 przepraszam za offa....zapraszam na mój nowy bazarek , obrazy dla Megi i Nera i Figla .... Olu jak tylko będę potrzebna pisz ....... Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):Emigrantka zabiłaś mnie ta fotą... super nie? oj zeby wszystkie psiska mialy taki relax ;) Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 olalolaa napisał(a):Na dobranoc pisze ze wujek- Konrad moj właśnie zrobił przelew ze mną 20zł dla Oleczka ;) Pokaz wujka.....tzn pozdrow wujka... tzn podziekuj wujkowi ;) Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nawet jezeli nie rozumiecie to.. zobaczcie sobie.... Jessica the Hippo Jessica biedna nie wie ze ona jest hipciem heheheh Wlasnei leci na Animal Planet caly program o niej heheheheh Quote
olalolaa Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 hehe wujek jest bratem mojej mamy, dzisiaj sie zasiedział i zostaje na noc.. i dobrze bo go wzielo i kazal mi wyslac kaske hehe. A tak na marginesie, u niego jest Bela, którą wyciągałam ze schronu w listopadzie, Jednak nie cała moja rodzina taka zła ;) Pierwsza wpłata juz doszła, jest na pierwszej stronie ;) Kurcze tez oglądam Animal w kółko ale ostatnio jakoś czasu nie mam, musze to nadrobić, bo albo siedze na dogo cały czas albo sie ucze.. dobrze ze juz oceny wystawione i koniec tych poprawek. Quote
olalolaa Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Emigranto jesli mozesz sprawdz czy wszystko sie mniej-więcej zgadza w tym 1-szym poscie, bo ja co chwile musiałam edytowac, i juz mam oczopląs jak go widze hehe aha i piszę tutaj na wątku ze ja tej mojej jednorazowej 150zł nie będę wysyłała , tylko wezmę odrazu na paliwo. Quote
Recommended Posts