magenka1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ola a ja wiesz myślę, że można się umówić na początek lutego aby Olka zawieść wtedy będę już wszystkie wpłaty wiec byśmy ze wszystkim dali radę? Poczekajmy na razie na resztę cioteczki niech się wypowiedzą. Bo ja tu już myślę dalekosiężnie ale cioteczki może inną decyzje podejmą Quote
olalolaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Wiecie co :razz: mysle ze moznaby go zaiwezc jak najszybciej to mozliwe, mamy juz na koncie 235 zl jak dobrze policzyłam na szybko :lol: A potrzeba: 150 na hotelik ( bo trzeba odrazu za polowe miesiaca zaplacic) jakies 200 na paliwo, z czego 150 ja mam juz u siebie na weta jakiies 60 i jedzenie ile? Chyba w ciagu tygodnia sie uzbiera jescze troche na koncie? Quote
Nikus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Pisałem już tutaj w sobotę...,że mogę przelać kasę Emigrantki wcześniej jak będzie taka potrzeba,ale mnie nikt nie słucha:mad: a każdy dzień poza schronem to dla Olka dzień zyskany:lol: Quote
olalolaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 oj sory rzeczywiscie:oops: wiesz tyle tych wiadomosci na raz to juz nie koduje czasem. ja będę kupowac tą karme i placic za weta, wiec mysle ze po prostu zaplace ze swoich, podlicze wszystko i Dzika_Figa mi odda. Zobaczymy jak to będzie :D Musze tez skombinowac jakis kontenerek zeby sie Olek zmiescil bo.. jak go wyciagną z boksu to odrazu będzie cyrk na smyczy :-(:shake::shake: Quote
magenka1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nikus jaką karmę polecasz? Gdzie kupić? Za ile? Ala a jakie dni wchodzą w rachubę u Twojej mamy na przewóz Olka? reszta cioteczek musi się wypowiedzieć Quote
magenka1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ola schronisko wyda książeczkę Olka? A tak w ogóle schroniska wyda nam Olka prawda? Quote
olalolaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 najlepiej zeby byla to sobota, ale mama wezmie wolne jesli będzie trzeba ;) a karme juz gadalismy chyba kupimy Dog Chow na krakvecie za 90 zł 15 kg.. i do tego puszki to wysylka bedzie za darmo. W schronisku dają tylko karteczkę, zaswiadczenie o szczepieniu p/wsciekliznie. Ale u weta zaloze ksiązeczke ;) mam nadzieje ze go wydzadzą :shake: Quote
magenka1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 zaczynam się denerwować :), umówiłam się z P. Joasią na telefon w czwartek i wtedy mam powiedzieć czy Olka przywozimy Quote
magenka1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 lilka_a czekamy na zdanie resztę cioteczek czy zgadzają się na ten hotelik? Quote
olalolaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 ..lilk_a a Tobie w jakie dni pasuje? ;) Quote
Nikus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 magenka1 napisał(a):zaczynam się denerwować :), umówiłam się z P. Joasią na telefon w czwartek i wtedy mam powiedzieć czy Olka przywozimy Przywozimy...jeżeli tylko ze schronu się go wydostanie..kasę mamy przecież na wszystko...a na karmę dodatkowe deklaracje Dzikiej_Figi i moją...Myślę,ze reszta cioteczek nie będzie przeciwna.. Quote
lilk_a Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 mnie w każdy ..... ale w różne godziny ..na przykład w sobotę to do 10.00 i od 17.00 w piątek po południu po 15.00 .... Quote
Emigrantka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='Nikus']Pisałem już tutaj w sobotę...,że mogę przelać kasę Emigrantki wcześniej jak będzie taka potrzeba,ale mnie nikt nie słucha:mad: Ja Cie zawsze Nikus slucham ;) Jak potrzeba na szybko to przelewaj jezeli mozesz.... a 28-go sobie odbierzesz.... Nie wiem jeszcze o co chodzi bo wlasnie worcilam do domu po wyjatkowo pier...ym dniu w pracy a pozniej wizycie do veta z Zara na zdjecie szwowo wiec nie wiem kiedy nadrobie to 873656358506 co napachaliscie . Prosze o streszcenie - co sie dzieje? Quote
magenka1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No to dziewczyny Częstochowskie muszą zgrać terminy Quote
magenka1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Emigrantko już miałam jechać do Londynu w poszukiwaniu Ciebie :) Quote
magenka1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 magenka1 napisał(a):ale te dogo mnie wkurza: M/C pobytu kosztuje 300 zł bez karmy, karmę musimy kupić sami Kastracja 80 zł bardzo dobry wet (tylko Psiaka trzeba dowieść to kosztuje 20 zł ale Pani często bierze dwa pieski wtedy wychodzi na pół) Gdybyśmy zdecydowali się na pobyt Olka to na początku musimy zapłacić połowę sumy, a reszta to jak nam wygodnie czy na początku czy na końcu to od nas zależny. Pani karmi pieski ani tanią ani bardzo drogą karmę, Cioteczki i wujkowie teraz to od nas zależny co dalej. Jeśli chodzi o mnie to ja bym była za tym, Pani ma doświadczenie z takimi pieskami, warunki dobre, mamy trochę pieniędzy myślę, ze by nam wystarczyło. Ile taki piesek może zjeść w ciągu miesiąca? do 10 kg? teraz musimy podjąć decyzję. Z moich rachunków możemy pozwolić sobie na ten hotelik tak w skrócie Quote
Emigrantka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='magenka1']ale te dogo mnie wkurza: M/C pobytu kosztuje 300 zł bez karmy, karmę musimy kupić sami Kastracja 80 zł bardzo dobry wet (tylko Psiaka trzeba dowieść to kosztuje 20 zł ale Pani często bierze dwa pieski wtedy wychodzi na pół) Gdybyśmy zdecydowali się na pobyt Olka to na początku musimy zapłacić połowę sumy, a reszta to jak nam wygodnie czy na początku czy na końcu to od nas zależny. Pani karmi pieski ani tanią ani bardzo drogą karmę, Cioteczki i wujkowie teraz to od nas zależny co dalej. Jeśli chodzi o mnie to ja bym była za tym, Pani ma doświadczenie z takimi pieskami, warunki dobre, mamy trochę pieniędzy myślę, ze by nam wystarczyło. Ile taki piesek może zjeść w ciągu miesiąca? do 10 kg? teraz musimy podjąć decyzję. Acha, znalazlam - no to super, Nikus rob przelew moich i Moniki mojej deklaracji (tylko Ola na watku zapisz osobno... hehhe) , Lilk_a wyciagaj smarkacza, Ola bierz mame i zawoz (smarkacza nie mame - oczywiscie ) :D Quote
olalolaa Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 lilk_a, psy są wydawane od 10 do 14 w sobotę tak samo, nie wiem ale chyba w srode po poludniu tylko mozna adoptowac Quote
magenka1 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Emigrantko krótko i na temat, tego nam było trzeba, Quote
Emigrantka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Acha, tylko prosze chlopakowi ladna wyprawke zrobic - kocyk ladny, obroze ladna tylko nie jakas pedalska rozowa w ciapki... i co mu tam jeszcze trzeba.... mieseczki jakies czy co? hehehhehehe O to juz niech sie ciotki na miejscu martwia.... Quote
Nikus Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Emigrantka napisał(a):Acha, znalazlam - no to super, Nikus rob przelew, Lilk_a wyciagaj smarkacza, Ola bierz mame i zawoz :D jak dobrze,że jesteś:cool3: Quote
Emigrantka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 No musi jakas starszyzna zarzadzic nie? :p Quote
Recommended Posts