Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magenka1 napisał(a):
No tak jest ona teraz na próbie chóry :) To jutro rano mogę zadzwonić

Tak...ustaliłem juz z Julią...dzwoniąc powołaj się na nią...Pani Joanna jest już o tym powiadomiona:) Musi sie udać:):):):):)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

mówcie śmiało ,że jesteście ode mnie, bo Asia ma tak dużo telefonów z zapytaniami o miejsce ,że jeśli nie powiecie ,że chodzi o zastraszonego szczeniak, za schronu wymagającego oswojenia i jesteście ode mnie , to może nie "załapać". Oluś i Sabunia maja szczęście ;) ona do domku , On do ciepłego i pełnego miłości oraz zaangażowania hoteliku...

Posted

Julia dzięki, jutro rano będę dzwonić i wszystko Pani wyjaśnię, jejku jesteśmy już tak blisko blisko tzn OLEK jest :)
ps. Podejrzałam na bazarku, że nasz bazarek już się szykuje :)

Posted

Super ze będzie miejsce :D magenko czyli Ty będziesz jutro dzwoniła tak?? ;)
Słuchajcie strasznie tu duzo teraz do czytania dzisja, ja wszystko nadrobie dzisja w nocy obiecuje.. teraz praktycznie cały czas spie bo mam gorączke i spiki do nosa :(:( Wszyscy mają juz konto oprocz martini ale dzisija dostanie pw ode mnie. Musimy ustalic od kiedy wpłacamy kase, mysle ze to dobry pomysl zeby jueszcze w styczniu bo niektorzy nie beda mogli pewnie na początku albo nawet w srodku lutego.

Posted

A ja tu w tajemnicy siedzę i robię :p

Dziewczyny, na razie mam zdjęcia/fanty Oli, Magenki i swoje. Komuś podawałam adres - czy mam czekać na przesyłkę czy jednak coś się zmieniło? I jeszcze wiem, ze kabelek się komuś zawieruszył do telefonu:p Jeśli to już wszystkie fanty, to mogę się żwawiej wziąć do pracy;) Podsyłam link, ale uprzedzam, że na razie bazarek jest niegotowy. Chodzi mi teraz o to, czy będzie Wam odpowiadał sposób rozliczenia i termin zakończenia bazarku - w kolejnym tygodniu będą pewnie konieczne wycieczki na pocztę i jeśi ktoś już wie, że nie da rady, to termin zawsze możemy zmienić (zawsze tzn. dopóki nie skończę;)) Zanim otworzę dam znak drugi raz bo będę już proponowała ceny.

BAZAREK DLA OLKA

o, dogo się wiesza :p a miało być tak pięĸnie:/

Posted

Ola ja jutro będę dzwonić, dowiem się czy nasz Olek może jechać, ile wynosi koszt,
A Ty kładź się i zdrowiej
Madcat a ja już tam trochę podglądałam i jak zawsze zgadzam się na warunki :)
A wpłacamy już jeśli ktoś może bo ja dopiero po wypłacie ale jeśli kto może to Cioteczki wpłacamy już

Posted

a teraz serio...jak Olek pojedzie do Pani Joasi to warto go na drogę zaopatrzeć w karmę..wtedy koszt jest 10/zł dziennie..To dobry układ bo karmę można załatwiać taniej w firmach wysyłkowych..jest też opcja ,ze załatwi to Pani Asia ale wtedy koszt wzrasta

Posted

Nikus napisał(a):
a wujkowie?:mad: wiecznie to samo na tym dogo:mad: ciągle walczyć o swoje prawa trzeba:shake:

Nikuś dla Ciebie specjalnie wystawię ten żel do włosów bo na moje oko to dla facetów kosmetyk. Już powolutku wklejam zdjęcia to zajrzyj niedługo.

o, właśnie już widzę, ze to nie żel ale spray do włosów "glued" GOT2BE :oops:

Posted

Dlatego kasę zbierajmy od już.Pani Joasia jest naprawdę super.Możemy zrobić tak...szybkie wpłaty i zapłacić zaliczką coś na hotelik i kupić karmę.Jak zawoziłem tam psiaka psiaki to tak zrobiliśmy i nie było problemu..trochę kasy zaliczkowo+ karma by psiak miał co jeść.

Posted

Nikus napisał(a):
o matko "cioteczka" teraz to mnie już całkiem załamałaś:(

Spadlam z krzesla, leze pod biurkiem i rechotam jak zaba........:D

Jak sie ozbieram to nadrobie czytanie watku... hehehe

Posted

[quote name='madcat1981']A ja tu w tajemnicy siedzę i robię :p

Dziewczyny, na razie mam zdjęcia/fanty Oli, Magenki i swoje. Komuś podawałam adres - czy mam czekać na przesyłkę czy jednak coś się zmieniło? I jeszcze wiem, ze kabelek się komuś zawieruszył do telefonu:p Jeśli to już wszystkie fanty, to mogę się żwawiej wziąć do pracy;) Podsyłam link, ale uprzedzam, że na razie bazarek jest niegotowy. Chodzi mi teraz o to, czy będzie Wam odpowiadał sposób rozliczenia i termin zakończenia bazarku - w kolejnym tygodniu będą pewnie konieczne wycieczki na pocztę i jeśi ktoś już wie, że nie da rady, to termin zawsze możemy zmienić (zawsze tzn. dopóki nie skończę;)) Zanim otworzę dam znak drugi raz bo będę już proponowała ceny.

BAZAREK DLA OLKA

o, dogo się wiesza :p a miało być tak pięĸnie:/

Madcat - pieknie tak cichaczem.. dzieki :D