Nikus Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 magenka1 napisał(a):No tak jest ona teraz na próbie chóry :) To jutro rano mogę zadzwonić Tak...ustaliłem juz z Julią...dzwoniąc powołaj się na nią...Pani Joanna jest już o tym powiadomiona:) Musi sie udać:):):):):) Quote
J_ulia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witam, mówcie śmiało ,że jesteście ode mnie, bo Asia ma tak dużo telefonów z zapytaniami o miejsce ,że jeśli nie powiecie ,że chodzi o zastraszonego szczeniak, za schronu wymagającego oswojenia i jesteście ode mnie , to może nie "załapać". Oluś i Sabunia maja szczęście ;) ona do domku , On do ciepłego i pełnego miłości oraz zaangażowania hoteliku... Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Julia dzięki, jutro rano będę dzwonić i wszystko Pani wyjaśnię, jejku jesteśmy już tak blisko blisko tzn OLEK jest :) ps. Podejrzałam na bazarku, że nasz bazarek już się szykuje :) Quote
olalolaa Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Super ze będzie miejsce :D magenko czyli Ty będziesz jutro dzwoniła tak?? ;) Słuchajcie strasznie tu duzo teraz do czytania dzisja, ja wszystko nadrobie dzisja w nocy obiecuje.. teraz praktycznie cały czas spie bo mam gorączke i spiki do nosa :(:( Wszyscy mają juz konto oprocz martini ale dzisija dostanie pw ode mnie. Musimy ustalic od kiedy wpłacamy kase, mysle ze to dobry pomysl zeby jueszcze w styczniu bo niektorzy nie beda mogli pewnie na początku albo nawet w srodku lutego. Quote
madcat1981 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 A ja tu w tajemnicy siedzę i robię :p Dziewczyny, na razie mam zdjęcia/fanty Oli, Magenki i swoje. Komuś podawałam adres - czy mam czekać na przesyłkę czy jednak coś się zmieniło? I jeszcze wiem, ze kabelek się komuś zawieruszył do telefonu:p Jeśli to już wszystkie fanty, to mogę się żwawiej wziąć do pracy;) Podsyłam link, ale uprzedzam, że na razie bazarek jest niegotowy. Chodzi mi teraz o to, czy będzie Wam odpowiadał sposób rozliczenia i termin zakończenia bazarku - w kolejnym tygodniu będą pewnie konieczne wycieczki na pocztę i jeśi ktoś już wie, że nie da rady, to termin zawsze możemy zmienić (zawsze tzn. dopóki nie skończę;)) Zanim otworzę dam znak drugi raz bo będę już proponowała ceny. BAZAREK DLA OLKA o, dogo się wiesza :p a miało być tak pięĸnie:/ Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ola ja jutro będę dzwonić, dowiem się czy nasz Olek może jechać, ile wynosi koszt, A Ty kładź się i zdrowiej Madcat a ja już tam trochę podglądałam i jak zawsze zgadzam się na warunki :) A wpłacamy już jeśli ktoś może bo ja dopiero po wypłacie ale jeśli kto może to Cioteczki wpłacamy już Quote
madcat1981 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Magenka ja mam Twoje fanty (suuuuper:)) więc TY się już niczym nie musisz martwić:) Quote
Nikus Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 a wujkowie?:mad: wiecznie to samo na tym dogo:mad: ciągle walczyć o swoje prawa trzeba:shake: Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ale ja czatuje na lakiery do paznokci bo słyszałam, że może coś tam będzie :) Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nikus bo ja myślałam, że Ty to cioteczka :) Quote
Nikus Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 magenka1 napisał(a):Nikus bo ja myślałam, że Ty to cioteczka :) o matko "cioteczka" teraz to mnie już całkiem załamałaś:( Quote
Nikus Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 a teraz serio...jak Olek pojedzie do Pani Joasi to warto go na drogę zaopatrzeć w karmę..wtedy koszt jest 10/zł dziennie..To dobry układ bo karmę można załatwiać taniej w firmach wysyłkowych..jest też opcja ,ze załatwi to Pani Asia ale wtedy koszt wzrasta Quote
madcat1981 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nikus napisał(a):a wujkowie?:mad: wiecznie to samo na tym dogo:mad: ciągle walczyć o swoje prawa trzeba:shake: Nikuś dla Ciebie specjalnie wystawię ten żel do włosów bo na moje oko to dla facetów kosmetyk. Już powolutku wklejam zdjęcia to zajrzyj niedługo. o, właśnie już widzę, ze to nie żel ale spray do włosów "glued" GOT2BE :oops: Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 dobrze wiedzieć jeśli chodzi o karmę, akurat może nam się uzbiera z bazarku Quote
Nikus Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dlatego kasę zbierajmy od już.Pani Joasia jest naprawdę super.Możemy zrobić tak...szybkie wpłaty i zapłacić zaliczką coś na hotelik i kupić karmę.Jak zawoziłem tam psiaka psiaki to tak zrobiliśmy i nie było problemu..trochę kasy zaliczkowo+ karma by psiak miał co jeść. Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Jak Ola przyjdzie niech już w tytule napisze , że można wpłacać pieniądze i to teraz! Już na nic nie czekamy tylko na kasę! Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nikus napisał(a):o matko "cioteczka" teraz to mnie już całkiem załamałaś:( Spadlam z krzesla, leze pod biurkiem i rechotam jak zaba........:D Jak sie ozbieram to nadrobie czytanie watku... hehehe Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nikus napisał(a):To proste...wpłacamy od już:) Amen do tego... Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Wiecie bo ja szybko czytam i na końcówki nie zwracam uwagi :) jeśli chodzi o telefon zadzwonię na pewno Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='madcat1981']A ja tu w tajemnicy siedzę i robię :p Dziewczyny, na razie mam zdjęcia/fanty Oli, Magenki i swoje. Komuś podawałam adres - czy mam czekać na przesyłkę czy jednak coś się zmieniło? I jeszcze wiem, ze kabelek się komuś zawieruszył do telefonu:p Jeśli to już wszystkie fanty, to mogę się żwawiej wziąć do pracy;) Podsyłam link, ale uprzedzam, że na razie bazarek jest niegotowy. Chodzi mi teraz o to, czy będzie Wam odpowiadał sposób rozliczenia i termin zakończenia bazarku - w kolejnym tygodniu będą pewnie konieczne wycieczki na pocztę i jeśi ktoś już wie, że nie da rady, to termin zawsze możemy zmienić (zawsze tzn. dopóki nie skończę;)) Zanim otworzę dam znak drugi raz bo będę już proponowała ceny. BAZAREK DLA OLKA o, dogo się wiesza :p a miało być tak pięĸnie:/ Madcat - pieknie tak cichaczem.. dzieki :D Quote
madcat1981 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Na razie tylko dumne zdjęcia sprayu do włosów można podziwiać:p Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Widzialam :D dzieki Ci bardzoooooooooooooooooooooooo Quote
Recommended Posts