olalolaa Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Emigrantko ja tez. Moim zdaniem nie musi to byc super luksus, bo najwazniejsze jest to zeby ktos sie Olkiem duzo zajmowal, spędzal z nim czas i go socjalizował. Kazdy hotel to i tak lepsze warunki niz schronisko Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Uhum, nie chce ani sobie ani nikomu innemu z osob pomagajacych Olkowi sznura u szyi uwiazac jezeli cenowo to wyjdzie duzo drozej niz u MURKI czy u FUNI. Niestety, realia sa takie ze uzbieranie ostatnich 30zl bylo ciezkie wiec po prostu nie wyobrazam sobie koniecznosci dozbierania stalych deklaracji......tym bardziej ze realistyczne cenowo miejsca mamy i to tylko kwestia czasu. Olek jest mlody i zdrowy (mam nadzieje) pare dni dluzej w schronie to nie jest idealne ale tez go nie wykonczy wiec ja osobiscie wolalabym poczekac i isc z realna opcja ..... Wsadzic Olka gdzies na co nas w tej chwili stac i ewentualnie zaczac akcje na inna psia bide zamiast... No ale.. zobaczymy co Magenka sie konkretnie cenowo dowie w poniedzialek.....i co u Funi bedzie slychac i co u MURKI.... Quote
olalolaa Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Ja rowniez jestem za takim rozwiązaniem, nie mozemy szybko bo jest mijesce go wyciągac i zawozic, tylko pomyslmy realnie- nie stac nas na hotel ktory bedzie tak drogi. Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wyslalam PM do Funi - czy i od kiedy moglaby Olka wziasc do sibie, poprosilam zeby tu weszla. Jezeli Lilk_a go ze schronu na siebie wyciagnie i Ola go tydzien moze prztrzymac (wet, odrobaczenie, odpchlenie, kapiel) i jezeli Funia moglaby go do siebie na koniec stycznia to przeciez nie jest tak dlugo? Napisalam Funi ze dostalaby oczywiscie kase na sterylke zeby to u niej juz zrobic jak sie troche Olek zaaklimatyzuje - nie wiem ile u niej to kosztuje, pewnie da znac... No to czekamy... Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ja moze sie nie znam ale na moj, prostej baby rozum to wolalabym zeby jezeli cos sie zostanie z deklaracji jednorazowych czy z Bazarku (dzieki MadCat) to trzymac to w skarpecie na czarna godzine jakby cos komus wyskoczylo i by stalej nie mogl wplacic albo na innego psiego bidoka przekazac albo do Kundelkowej Skarbonki... Naprawde nie chcialabym sutuacji gdzie Olek laduje w pieknym miejscu na ktore nas nie stac i trzeba sie co miesiac martwic skad pare groszy wysuplac bo... nie zawsze sie da. Quote
Nikus Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ale panikujecie kobitki przecież mówiłem,ze ceny dla dogo u Pani Joanny sa inne.Zawoziłem tam Aresa i było 300 zł plus karma taniej nie będzie nigdzie..-przy mnie spisywaliśmy umowę..Trzeba zadzwonić i ładnie poprosić..Psy z Rudy które tam są też mają takie stawki... Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 NIkus - co mamy robic w niedziele rano? ;P Baby jestesmy, to panikujemy..... 300 za miesica plus karma... hmmmmm No zobaczymy jak to w przypdaku Olka bedzie.... Quote
magenka1 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jestem zdania żeby wszystko spokojnie przemyśleć. Pytałam się Pani o przyjecie Olka ale z wrażenia nie spytałam dokładnie o pieniądze moja wina przyznaję się ale to nic straconego jutro zadzwonię i się spytam. Dzisiaj już nie będę dzwoniła, niedziela jest :) Mamy stałą deklarację 310 zł i warto było się zmieścić w tej cenie każda z nas płaci nie tylko na Olka a pieniądze zapasowe muszą być to jest jasne. Wiadomo każdy ma swoje stawki taki jest rynek. ps. idę obejrzeć bazarek widziałam już tam ktoś coś kupił widziałam :) Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wtracaj sie wtracaj....... Ale tez zrozum ze jak bedzie duzo wiecej niz te 310 ktore mamy dla Olka to poprostu - nie damy rady :( Zobaczymy ile wyjdzie i wtedy bedziemy myslec konkretnie Quote
madcat1981 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nikus, a na bazarku ty był? Cenę szpreju obadał? :cool3: Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 madcat1981 napisał(a):Nikus, a na bazarku ty był? Cenę szpreju obadał? :cool3: I znowu leze pod biurkiem i rechotam..... NIkus cioteczka marudna i ze szprejemmmmmmmmmmmmm do wloszof...heheheheh Quote
magenka1 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A tak zapytam Emigrantko a co Nikus nie ma włosów? :) Quote
madcat1981 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 O nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o Quote
furciaczek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Niema co pankowac, trzeba sie dowiedziec dokladnie ile by to wychodzilo cenowo i wtedy myslec i kombinowac. Bazarek jakis juz jest dla Oleczka? Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Magenka - ja nie wiem.. Livke trzeba zapytac hehehehhehe Quote
magenka1 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Furciaszek masz rację, bazarek jest link: http://www.dogomania.pl/threads/177869-DOGO-DROGERIA-na-nowe-A-ycie-Olka-do-31-01-Super-kosmetyki-szokujAE-ce-ceny?p=13907772#post13907772 Quote
madcat1981 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nikus napisał(a):wracam wieczorem :obrazic: Spójrzcie na emotikonkę, jednak łysy :o :mdleje: nici ze szpreju :placz: Quote
olalolaa Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 hehe :D bazarek super, fajnie ze juz sa pierwsi zainteresowani :) Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Spójrzcie na emotikonkę, jednak łysy nici ze szpreju Pod pachy? Na klate? Na nogi? Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A musi? Odswiezac? hehehe Wroci to nas tu pozabija heheheh albo on albo Livka Quote
furciaczek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Emigrantka napisał(a): Wroci to nas tu pozabija heheheh albo on albo Livka Milo bylo Was poznac :D Quote
Recommended Posts