olalolaa Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 przyszło juz 90 zł( za 3-mce z gory) od martini 77 ;) dzięki :D Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Maada napisał(a):No to poszło.... 20zł dla Olka ode mnie.. tak na dobry początek :) Ale deklaracji na razie nie zmieniam, bo nie wiem ile mnie tu jeszcze bidoków na tym dogo za kieszeń pociągnie... Madcat ja e zdjęcia na bazarejk już jutro przyślę, biję się w piersi!!! Kabelek znaleziony tyle, że ja mało zdolna jestem i wyszły mi beznadziejnie.. musze moją córę zmoblilizować jutro do sesji zdjęciowej. Dzika Figo witam ziomalkę ;) Może się spotkamy na kawie jak już wrócisz z tego Nju Jorku? :) Kaskę kod mnie już masz na koncie bo poszło z mbanku. Byłam pierwsza???? Ano byłaś pierwsza, tego sie nie da ukryć. Kawa? Chętnie, szepnę słówko, jak będę w ojczyźnie> Nawiasem, moja siostrzyca - Florentynka tyż w okolicach Zabierzowa pomieszkuje Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ja spadam bo mnie nie tylko NIkus ale i inni dobija heheheh http://www.dogomania.pl/threads/175207-Stary-OZZY-mini-mix-ON-ka-w-depresji-ZBIERA-NA-HOTELIK-RESZTKAMI-SIA/page13 To nie ja tam pisalam o tym czy tamtym...... (zdjecia mlodych ladnych prosze na priv) heheheh Ide psice wysikac Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wiecie co? Jak będzie trzeba, to ja jestem gotowa dołożyć cos na karmę... 30 złotych miesięcznie. Rany, TŻ mnie zabije udusi, ale trudno Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dzika Figa - no to witaj z nami w naszym zbiorowym grobowcu.. heheheh bo jak nas nie zabija z jednej to nas zabija z drugiej heheh Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Otóż to... To ile na tą karmę trzeba? Tak, żeby mu syfu nie kupować, ale tez nie szaleć za bardzo... Ile on w ogóle tego zje miesięcznie? Dawno z psem nie mieszkałam, to się nie orientuję... Quote
olalolaa Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 hmm co myslicie o Dog Chow? Ja to kupuje swoim, nie jest to jakis luksus ale chyba tez nie syf hehe :D Kupuje w hurtowni niedaleko mnie za 100zł worek 15kg, mysle ze na dwa miechy by mu taki worek mna pewno starczył? Moze do tego dokupic troche puszek, bo gotowac to mu raczej nie będą, a samo suche jedzenie nie jest chyba takie wartosciowe? Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zare ostatnio przestawilam na Orijen ale pojecia nie mam ile to w Polsce? Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 O znalazlam i.. szczeka mi oklapla bo... ceny jak tutaj identyczne: http://www.telekarma.pl/producer.php?id=176&weight=0&age=0&rodzaj=warunek1&gclid=COTglLvMq58CFUKZ2AodixQ70g Opssssssssssssss Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 No to na krakvecie Dog Chow kosztuje jakieś 90 za wór 15 kilowy, jeśli faktycznie miałby to na dwa miesiące, wychodzi 45 miesięcznie. Ja daję 30, brakuje 15 plus czegoś na puszki. Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jak zamawiasz za kwotę powyżej 99, to nic, czyli jak kupimy karmę i kilka puszek to będzie free Quote
kosu32 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witam Dziś wieczorem zrobię obiecany przelew. Napiszcie proszę po krótce jak wygląda sprawa z maluchem. Niestety to NOWE DOGO daje mi w kość i mam problemy żeby bezproblemowo się tu dostać. Postów natrzaskałyście całą masę - kiedy to czytać !!! Szkoda że doba ma tylko 24 godziny ... Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 MOment, cos sobie musze przetestowac.... Uffffffffffffffffff no fakjnie, to mozna tak banerki a link z tego banerku to.. na odprezenie ;) Tylko prosze nie oblizywac monitora na David-a Bisbal-a hehehehe Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Po krótce: Olek może jechać do hoteliku pod Mielcem za 300 plus żarełko we własnym zakresie albo do Murki (o ile rozumiem za 300 z żarełkiem wliczonym) i kombinujemy teraz czy się wyrobimy z kasą na żarełko i gdzie go wysłać. Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jeszcze u Funia byla mozliwosc, tez 310 z zarelkiem..... Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A, to też. Ale to w cholerę daleko od Częstochowy i wtedy koszty paliwa drastycznie by wzrosły... Quote
kosu32 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Mam małe doświadczenie co do hotelików dla psiaków, ale słyszałam pozytywne opinie na temat hotelu u Murki - szczególnie jeśli chodzi o psy wycofane, a sądze że nas milusiński na chwilę obecną właśnie taki jest. Poza tym tego typu psy wyciągane ze schronisk potrafią robić ogromne postępny w nowym miejscu praktycznie z dnia na dzień. Oczywiście nie przychodzi to samo - głównie opiera się to na współpracę człowieka z psem i nie jest to docelowo regułą. Ja wyciągałam ze schroniska totalnie wycofaną suczkę Miszkę która trafiła do DT w składzie: 3 suczki i 5 kotów. Mała w przeciągu kolejnych 2 tygodniu zmieniła się niewyobrażalnie - po prostu szok !!! Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 NO wlasnie - bo to jeszcze chodzi o to jak sie kims ktos gdzie zajmnie...... Ja sie odprezam..... http://www.youtube.com/watch?v=wTm-Q43ZQek&feature=related Przy linku ponizej panie prosze o uwage w momencie 1.03.. czy ten pan potrzebuje lakieru do wlosow z bazarku MadCat czy nie? heheheh http://www.youtube.com/watch?v=2cehkSxOLNA Ermmmmmmmmmmmmmmmmmmmm - wali mi, wiem, to ja spadam z kompa..... Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Właściwie wszystke trzy potencjalne hoteliki są jak najbardziej ok, o ile wiem. Murka to Murka, marka sama w sobie, nie ma co się rozpisywać hotelik pod mielcem- super warunki, wspaniała opieka, młody z pewnością by się tam rozkręcił. O Funi wiem najmniej, hotelik dopiero rusza, ale tez nie słyszałam nic złego. No i dogomaniaczka, to chyba wie, co robi. Więc w zasadzie jest to kwestia wyboru. Z mojego punktu widzenia najbardziej w grę wchodzą Murka i Mielec, ze względu na mniejszą odległość. Quote
kosu32 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Moim skromnym zdaniem trzeba jednak postawić głównie na doświadczenie. My ludzie jesteśmy wzrokowcami a psy mają to w nosie. Dla nich najważniejsze jest to by człowiek skupiał na nich swoją uwagę. Quote
Dzika_Figa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Czyli stawiasz na Murkę. Okej, pytanie, czy faktycznie sie tam "dopchamy" - weszłam własnie na wątek hoteliku i lista psów oczekujących na miejsce mnie zwyczajnie wbiła w krzesło... Quote
kosu32 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Czyli stawiasz na Murkę. Okej, pytanie, czy faktycznie sie tam "dopchamy" - weszłam własnie na wątek hoteliku i lista psów oczekujących na miejsce mnie zwyczajnie wbiła w krzesło... Murka-ok. Myślałam że miejsce jest u Niej klepnięte - stąd moje osobiste "wywody". Quote
Recommended Posts