Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olalolaa napisał(a):
lilk_a, psy są wydawane od 10 do 14 w sobotę tak samo, nie wiem ale chyba w srode po poludniu tylko mozna adoptowac
dobrze ... to jeszcze dam tu znać ale myślę że można szykować się na tą sobotę , tak gdzieś w ok 12-13 tej ... pasowało by ?

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
Pewnie, że tak ale wiedz, że ja już mam bardzo blisko do 30 :) więc też jestem starszyzna :)

jaka tam starszyzna z Ciebie ....ja mam 40 to dopiero starość:):):):)

Posted

hmm nie wiem ile on moze miec.. jakies 7 m-cy? moze mniej..
Ja proponuje np taka karme http://www.krakvet.pl/purina-chow-adult-sensitive-15kg-p-8883.html
albo dla sczeniąt i psow dorastających http://www.krakvet.pl/purina-chow-puppyjunior-15kg-p-962.html
oraz puszki, chyba te najyansze, bo nie ma co przesadzac.. http://www.krakvet.pl/animonda-grancarno-junior-smak-kurczak-kr%C3%B3lik-400g-p-11117.html

zrobiłam z mamą male podliczenie..
za paliwo wyjdzie 170
wet 60
Olek 30
obroza, smycz, kocyk,miski 50
jedzenie policzmy 100 sucha karma
i puszki tylko ile? 10? jelsi tak to byloby 140
w sumie - 550 zł
ja mam 150 wiec 400 potrzebne

zgadza sie mniej wiecej? ;)

Posted

to jeszcze niech poje chwile karmę dla szczyli tak czy siak, potem mu dorosłą kupimy.
I jeszcze jedno.
Słuchajcie, ubłagajmy P. Joannę, żeby psiakowi kupiła i gotowała czasem kurze stopy. Tanie są jak barszcz, a bardzo dobrze robią psiakom, zwłaszcza tym po schronisku co mają niedoboty tego i owego.... No i zawsze to urozmaicenie jakieś...

Posted

Cioteczki właśnie liczę, jak się mylę w liczeniu to przebaczcie :)
z przelanych deklaracji mamy na razie (cyt. z pierwszej strony)
235 zł + 150 co Ola ma = 385
Niskus przelał 275 Emigrantki + 385 = 660 na kocie

Posted

magenka1 napisał(a):
Cioteczki właśnie liczę, jak się mylę w liczeniu to przebaczcie :)
z przelanych deklaracji mamy na razie (cyt. z pierwszej strony)
235 zł + 150 co Ola ma = 385
Niskus przelał 275 Emigrantki + 385 = 660 na kocie

więc na dzień dobry wystarczy... i w drogę:)

Posted

a co sądzicie o tych kurzych nogach? uda się załatwić? Wzmacnia toto stawy i ogólnie korzystnie na psa wpływa. W schronisku pewnie najlepszego zarcia nie miał, a że szczeniak jest, to sami wiecie, z pewnością ma niedobory, które trzeba szybko uzupełnić. I witaminy mu jakieś kupić.

Posted

magenka1 napisał(a):

Niskus przelał 275 Emigrantki

Ermm.. prosze to rozbic na pierwszej stronie na moja jednorazowa, moja stala (luty) i Moniki jednorazowa.. dzieki

NIkus.... mialam Ci wyslac sma ale zapomnialam ze sobie zablokowalam komrke na miedzynarodowe (specjalnie) i to od dzisiaj zaskoczylo.. wiec nie wyslalam....

Spadam dzisiaj z Dog, weszlam na ostatni banerek w podpiscie Malibo i.... :(

Dobranoc narazie

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
a co sądzicie o tych kurzych nogach? uda się załatwić? Wzmacnia toto stawy i ogólnie korzystnie na psa wpływa. W schronisku pewnie najlepszego zarcia nie miał, a że szczeniak jest, to sami wiecie, z pewnością ma niedobory, które trzeba szybko uzupełnić. I witaminy mu jakieś kupić.

o tych kurzych nogach mówiłem Pani Joannie jak byłem tam ostatnio. Moje psiaki (niuf i mix niufa) jedzą to bo to na stawy sprawa super..Myślę,że da się przekonać..

Posted

kurze lapki tez jestem za, to sa gorsze to gora 2-25 zl chyba mozna zostawic P. Joasi, ile trwa wysyłka na krakvecie? Bo jesli mielibysmy go zawozic w weekend, albo po niedzieli to chyba trezba juz zamawiac, a nawet nie wiem czy da rade zeby tak szybko wyslali

Posted

W Krakowie kurze łapy kosztują 2 złote za kilogram, nie sądzę żeby w Mielcu cena była inna. Więc spokojnie nas na to stać, pytanie czy Pani Joanna zgodzi się je dla niego ugotować czasem