Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka napisał(a):
Nie przejmuj sie on pija w ukryciu a potem gadaja bez sensu i dzwia sie, ze ich swiat nie rozumie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Malpo.. mialas "nas" nie wydac... heheh ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martini77 napisał(a):
Musialam pilnie wyjsc. Koryguje deklaracje, bo sie zawstydzilam... Deklaruje sie na stale:) Z tym, ze wolalabym wplacic za te pierwsze 3 mce z gory, bo wkrotce sie przeprowadzam i moge na chwile stracic dostep do netu, a tym samym do konta. To dobry pomysl z ta przedplata juz teraz za luty.

No nie... popatrz, jaka fajna z Ciebie baba :loveu:
Olek Ci kiedyś pomerda za to ogonem

Posted

Emigrantka napisał(a):
Malpo.. mialas "nas" nie wydac... heheh ;)

No, ale nie chce byc odpoweidzialana za zdrowie psychiczne Dzikiej Figi, ktora przez was zacznie widziec duze czarne pajaki pelzajace po scianach:shiny::shiny::stop::stop::stop::mdrmed::mdrmed:

Posted

Szarotka napisał(a):
No, ale nie chce byc odpoweidzialana za zdrowie psychiczne Dzikiej Figi, ktora przez was zacznie widziec duze czarne pajaki pelzajace po scianach:shiny::shiny::stop::stop::stop::mdrmed::mdrmed:

Psychicznie to ja okej, tylko troszkę zdezorientowana.
No i lecę na wątek jak każesz.

Posted

Emigrantka napisał(a):
Lepiej po 2 w boksach jak sie dogaduja i maja pelne michy i cieplo i spacery niz po 20 na wybiegu jak sie zagryzaja/glodne/chlodne

Nie chodzi mi o psy, tylko o funie......one musze jesc itp

Posted

Szarotka nie powiedziałam ,ze psy bedą po dwa w boksach tylko ze mogą być po dwa w boksach a to nie to samo ....
nie bardzo rozumie co miłałaś na myśli pisząc ,ze one muszą jeść ?

Posted

No wiec, co mialam na mysli :):) , ze psom po dwoch w boksach to ok. bo jak sie lubia, to nawet lepiej, ale ze martwie sie o Ciebie, bo im wiecej psow tym wiecej roboty, ktos im musi dac jesc i posprzatac itp, no i o to mi chodzilo. Moze sie wyrazam skrotowo :):)

Posted

Funia - mysle ze szarotka sie martwi ze miedzy karmieniem/sprzataniem/spacerami nie bedziesz sie miala czasu w... podrapac ;)

Dasz rade.... dasz.. wiemy ze dasz - no ale i tak sie martwimy o CIEBIE tez, nie tylko o psy

Posted

Teraz rozumie.
Początki na pewno nie bedą łatwe bo wiele rzeczy trzeba dograć i zorganizować sobie pracę.
Ale byłąm w schronie przy 250 psach w Zamościu wiec dam radę .Psom potrzebne jest serce a ja im je dam bo to co mam zamiar robić było moim niespełnionym marzeniem przez lata .Na swoją mamę też mogę liczyc .
Jeśli to co planuję uda mi się będzie fajnie .Pracując w schronie jako wolontariusz ,widziałam za wiele złego i dlatego mnie wyrzucili ....
Dramatem są psy ,które gdy chodzę do schronu wyją na mój widok a ja nie moge wejść do nich i przytulić tak jak to robiłam ....Duzo by pisać ...
Mam nadzieję ze Olek wytrzyma i jak nie do mnie to do innego hoteliku trafi i ktoś pomoze mu uwierzyć w to ze nie wszyscy ludzie to pootwory ,,,,,

Posted

Słuchajcie, w Mielcu jest miejsce, kopiuję wiadomość od J_ulii. Zadzwoni tam króraś ciotka jutro? A Funi wyslemy jakiegoś innego psiaka może

Witaj ,ja znam historie tego pieska... nawet tam deklarował się ,że mogę pomóc w znalezieniu hoteliku. I chyba dzięki tobie- bo mi przypomniałaś- moja obietnice mogę spełnić. We wtorek z Mielca do domu jedzie moja podopieczna Sabunia- włąśnie odbyła się bardzo sympatyczna wizyta przed adopcyjna . Zwoli się miejsce... chciaałm wysłać tam następną swoją bidę , ale Gucio mój drugi podopieczny zaczął chorować i nie mogę pozwolić sobie na dołek finansowy... ale ciesze się ,że szczenior będzie mógł skorzystać... Jeśli jest zdrowy , a wymaga tylko oswojenia to Asia go przyjmie...
Jej telefon 606612957, ale teraz jest na próbie chóru więc lepiej dzwonić jutro rano . Co prawd są jakieś rezerwacje , ale coś się wymyśli... Aśka to naprawdę fajna dziewczyna...

Pozdrawiam Julia

Posted

magenka1 napisał(a):
Dzika_Figa ja mogę zadzwonić tylko trochę się pogubiłam, chodzi o ten hotelik w Mielcu a ten meil to jest od J_ulii czyli od kogo?

mail od Julii tel od Pani Joanny właścicielki hoteliku:)