Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Szarotka napisał(a):Nie przejmuj sie on pija w ukryciu a potem gadaja bez sensu i dzwia sie, ze ich swiat nie rozumie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Malpo.. mialas "nas" nie wydac... heheh ;) Quote
Dzika_Figa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 martini77 napisał(a):Musialam pilnie wyjsc. Koryguje deklaracje, bo sie zawstydzilam... Deklaruje sie na stale:) Z tym, ze wolalabym wplacic za te pierwsze 3 mce z gory, bo wkrotce sie przeprowadzam i moge na chwile stracic dostep do netu, a tym samym do konta. To dobry pomysl z ta przedplata juz teraz za luty. No nie... popatrz, jaka fajna z Ciebie baba :loveu: Olek Ci kiedyś pomerda za to ogonem Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Emigrantka napisał(a):Malpo.. mialas "nas" nie wydac... heheh ;) No, ale nie chce byc odpoweidzialana za zdrowie psychiczne Dzikiej Figi, ktora przez was zacznie widziec duze czarne pajaki pelzajace po scianach:shiny::shiny::stop::stop::stop::mdrmed::mdrmed: Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ja juz reaguje dziwnie na swiatlo i glosniejsze odglosy wiec.... SZEPTEM DO MNIE MOW....................... tO JA SPADAM Z KOMPA.... Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 To w koncu na czym ten Olek stoi ?? I prosze kolezanki Oklowe o zagladniecie do Hero i dajcie upust swoim emocjom, zeby tam sprawa ruszyla z miejsca :(:( http://www.dogomania.pl/threads/177734-Hero-broniA-wiAE-kszego-od-siebie-teraz-sam-oczekuje-pomocy?p=13906436#post13906436 Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ja teraz ide z moja panienka na spacer :):) Z tego co zrozumialam to Olek juz jest zabezpieczony i tylko czeka na miejsce w hotelu ????????/ Quote
Dzika_Figa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Szarotka napisał(a):No, ale nie chce byc odpoweidzialana za zdrowie psychiczne Dzikiej Figi, ktora przez was zacznie widziec duze czarne pajaki pelzajace po scianach:shiny::shiny::stop::stop::stop::mdrmed::mdrmed: Psychicznie to ja okej, tylko troszkę zdezorientowana. No i lecę na wątek jak każesz. Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Olka wkleilam do Funi na watek jej hoteliku bo niedlugo rusza....Moze Funia tu zajrzy... szarotka, zagladam do Hero.... Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Biedna Funia z tego co widze to hotelik jeszcze nie ruszyl a juz jest pelny i psy beda po dwa w boksach. Mam nadzieje, ze funia podola:roll::roll::roll: Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Lepiej po 2 w boksach jak sie dogaduja i maja pelne michy i cieplo i spacery niz po 20 na wybiegu jak sie zagryzaja/glodne/chlodne Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Emigrantka napisał(a):Lepiej po 2 w boksach jak sie dogaduja i maja pelne michy i cieplo i spacery niz po 20 na wybiegu jak sie zagryzaja/glodne/chlodne Nie chodzi mi o psy, tylko o funie......one musze jesc itp Quote
funia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Szarotka nie powiedziałam ,ze psy bedą po dwa w boksach tylko ze mogą być po dwa w boksach a to nie to samo .... nie bardzo rozumie co miłałaś na myśli pisząc ,ze one muszą jeść ? Quote
Szarotka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No wiec, co mialam na mysli :):) , ze psom po dwoch w boksach to ok. bo jak sie lubia, to nawet lepiej, ale ze martwie sie o Ciebie, bo im wiecej psow tym wiecej roboty, ktos im musi dac jesc i posprzatac itp, no i o to mi chodzilo. Moze sie wyrazam skrotowo :):) Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Funia - mysle ze szarotka sie martwi ze miedzy karmieniem/sprzataniem/spacerami nie bedziesz sie miala czasu w... podrapac ;) Dasz rade.... dasz.. wiemy ze dasz - no ale i tak sie martwimy o CIEBIE tez, nie tylko o psy Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 O wlasnie.... - Szarotka, pisalysmy razem hehehe Quote
funia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Teraz rozumie. Początki na pewno nie bedą łatwe bo wiele rzeczy trzeba dograć i zorganizować sobie pracę. Ale byłąm w schronie przy 250 psach w Zamościu wiec dam radę .Psom potrzebne jest serce a ja im je dam bo to co mam zamiar robić było moim niespełnionym marzeniem przez lata .Na swoją mamę też mogę liczyc . Jeśli to co planuję uda mi się będzie fajnie .Pracując w schronie jako wolontariusz ,widziałam za wiele złego i dlatego mnie wyrzucili .... Dramatem są psy ,które gdy chodzę do schronu wyją na mój widok a ja nie moge wejść do nich i przytulić tak jak to robiłam ....Duzo by pisać ... Mam nadzieję ze Olek wytrzyma i jak nie do mnie to do innego hoteliku trafi i ktoś pomoze mu uwierzyć w to ze nie wszyscy ludzie to pootwory ,,,,, Quote
lilk_a Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 to w zasadzie Oluś teraz to tylko czeka na miejsce w hoteliku .... :) Quote
Dzika_Figa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Słuchajcie, w Mielcu jest miejsce, kopiuję wiadomość od J_ulii. Zadzwoni tam króraś ciotka jutro? A Funi wyslemy jakiegoś innego psiaka może Witaj ,ja znam historie tego pieska... nawet tam deklarował się ,że mogę pomóc w znalezieniu hoteliku. I chyba dzięki tobie- bo mi przypomniałaś- moja obietnice mogę spełnić. We wtorek z Mielca do domu jedzie moja podopieczna Sabunia- włąśnie odbyła się bardzo sympatyczna wizyta przed adopcyjna . Zwoli się miejsce... chciaałm wysłać tam następną swoją bidę , ale Gucio mój drugi podopieczny zaczął chorować i nie mogę pozwolić sobie na dołek finansowy... ale ciesze się ,że szczenior będzie mógł skorzystać... Jeśli jest zdrowy , a wymaga tylko oswojenia to Asia go przyjmie... Jej telefon 606612957, ale teraz jest na próbie chóru więc lepiej dzwonić jutro rano . Co prawd są jakieś rezerwacje , ale coś się wymyśli... Aśka to naprawdę fajna dziewczyna... Pozdrawiam Julia Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dzika_Figa ja mogę zadzwonić tylko trochę się pogubiłam, chodzi o ten hotelik w Mielcu a ten meil to jest od J_ulii czyli od kogo? Quote
Nikus Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 To o tym pisałem wcześniej Sabunia jednak pojedzie...super:) dzwońcie to Pani Joanny:) tam jest raj dla psiaków :) Quote
Nikus Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 magenka1 napisał(a):Dzika_Figa ja mogę zadzwonić tylko trochę się pogubiłam, chodzi o ten hotelik w Mielcu a ten meil to jest od J_ulii czyli od kogo? mail od Julii tel od Pani Joanny właścicielki hoteliku:) Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Teraz moge dzwonić, mam na kogoś się powoływać? Quote
Nikus Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Teraz masz nie dzwonić bo nie ma Pani Joanny...tel jutro rano i powołaj się na Julię...albo to jeszcze z nią ustalimy zaraz...:) Quote
magenka1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No tak jest ona teraz na próbie chóry :) To jutro rano mogę zadzwonić Quote
Recommended Posts