Olga7 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Magenka -a nie moglabyś tak upijac się np. samą kawą albo mlekiem -a kasę zamiast na piwka -przeznaczać na kolejne psie biedy ? :evil_lol: No pomysl ,kochana -jaka bylabyś bardziej szczęsliwa ..;) Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Chcialam Furciaczkowi i Emigrantce zaproponowac to samo jak chodzi o papierosy, ale chyba bym sobie wrogow do konca zycia narobila:eviltong::eviltong::eviltong::cool3::cool3::cool3: Wiem, bo mam lub mialam palaca Corke - ostatnio sie chwalila, ze nie pali juz 7 dni, wiec nie wiem. Quote
furciaczek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ja juz tyle razy rzucalam, ale zawsze sie wkurze o cos i znowu pale ;/ Quote
Szarotka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 furciaczek napisał(a):Ja juz tyle razy rzucalam, ale zawsze sie wkurze o cos i znowu pale ;/ Niestety nie moge nic powiedziec, bo nigdy nie palilam. Jak sie wkurze to wyklinam :):) Quote
olalolaa Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 a Wy znowu o nałogach.. hehe no to ja powiem ze strasnzie mi ten smród przeszkadza. I mam nadzieje ze nigdy nie zaczne palic :D dawać 50zl bo sie wkurze.. ;) ide spać, wysłałam madcat zdjęcia rollonów na bazarek. Juz sie troche uzbierało to chyba niedługo będzie wystawiony ;) Dobranoc:):) Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ola pieniadze beda :):) Tak papierosy strasznie smierdza. Poza tym jak pomysle, ze bym miala sie truc i jeszcze sama za to placic to by mnie chyba szlag ...... Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Odwalic sie od moich papierosow prosze (ladnie narazie prosze, pozniej bede .... inaczej heeh) Tez spadam spac. Zmienilam banerki - jakby ktos nie zauwazyl.. kilkac i odiwedzac prosze..... A jak ktos ma malo banerkow (w podpisie mozna miec 5) to prosze sobie moje skopiowac.... ;) Ola, Ty masz Olka banerek 2 razy.... hmmmm wez no ktoras z moich bid pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Szarotka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ide prac. Jak chesz to pal - mosty za soba, tonac w dymie - jak mawial Tuwim :):) Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zajrzy ktos do Bosmana? Cale zycie na lancuchu :( Quote
olalolaa Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Emigrantko juz sie poprawiłam ;).. tyle tych bid ze serce az boli :(:( ehh.. idę do szkoly, jestem chora ale jakos musze przezyc heh ;) Olek do góry!! Quote
obraczus87 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Olek do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Olek, jak sie masz malutki? Zobacz jaki piekny banerek Ci ciotka Ewatonieja zrobila... cholera, nie moge wklejac obrazkow z pracy grrrrrr Tu jest nowy banerek dla Olka: na 6 stronie, [post 57 http://www.dogomania.pl/threads/177454-Kolejny-ONek-w-tragicznym-stanie-Stary-A-lepy-bez-szans-na-dom/page6 :D Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ola, dzieki za wklejenie banerkow :) Buzka i badz grzeczna w szkole ;) Quote
olalolaa Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 byłam grzeczna ;) juz wróciłam:D weekend jest to moze ktos wejdzie i cos zadeklaruje? ;) wkleje sobie ten nowy banerek ;) Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zobacz jaki piekny banerek ciotka Ewatonieja zrobila...Olkowi cholera, nie moge wklejac obrazkow z pracy grrrrrr Tu jest nowy banerek dla Olka: na 6 stronie, [post 57 http://www.dogomania.pl/threads/177454-Kolejny-ONek-w-tragicznym-stanie-Stary-A-lepy-bez-szans-na-dom/page6 :D Quote
olalolaa Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 mam ten Dębka.. foksa juz usunelam bo prawdopodobnie szykuje sie domek ;) Quote
magenka1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 moja siostra Agnieszka zadeklarowała 10 zł co m/c wiec cioteczki zapiszcie Ją żeby się nie wymigała, ręczę za nią bedzie płaciła :) kaska bedzie przychodziła razem z moją, Oleczku go góry Quote
olalolaa Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 no nareszcie cos sie ruszyło ;) swietnie.. juz tylko 40 :D podziękuj siostrze magenko serdecznie. Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ola szybko zapisz... zeby nie uciekla heheheh Magenka, [podziekuj siostrze.. to mamy Monika corka Emigrantki Agnieszka siostra Magenki hehehe nie ma ktos synowej/ziecia/wnuczka/sasiada? na te 40 co brakuje hehehe Quote
magenka1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Emigrantko dobrze to ujęłaś :) Cioteczki wyskakiwać z rodzinką (ja niestety więcej rodzeństwa już nie mam, męża ani dzieci też nie mam) Siostrze podziękuję jak skończyć je rybę i oglądać columbo na jedynce :) Olku już brakuję Ci tylko albo aż 40 złłłłłłł Quote
olalolaa Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 hehe u mne rodzina dalsza nie jest taka pro-zwierzęca, czasem juz sie ze mnie smieją jak zaczynam gadac o psach:shake: glupki:eviltong: brakuje tylko 4 dyszki ;) Quote
magenka1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 u mnie jest zwierzęca ale wszyscy skupiają się TYLKO na swoich psach a już o bezdomnych Nieee ja nadrabiam za nich, nawet w pracy myślę o nich a jak jest mróz to strasznie przeżywam :( Quote
magenka1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 coś mi dwa razy wysłało wiadomość :) wiec pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts