Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magenka -a nie moglabyś tak upijac się np. samą kawą albo mlekiem -a kasę zamiast na piwka -przeznaczać na kolejne psie biedy ? :evil_lol: No pomysl ,kochana -jaka bylabyś bardziej szczęsliwa ..;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chcialam Furciaczkowi i Emigrantce zaproponowac to samo jak chodzi o papierosy, ale chyba bym sobie wrogow do konca zycia narobila:eviltong::eviltong::eviltong::cool3::cool3::cool3:
Wiem, bo mam lub mialam palaca Corke - ostatnio sie chwalila, ze nie pali juz 7 dni, wiec nie wiem.

Posted

furciaczek napisał(a):
Ja juz tyle razy rzucalam, ale zawsze sie wkurze o cos i znowu pale ;/

Niestety nie moge nic powiedziec, bo nigdy nie palilam. Jak sie wkurze to wyklinam :):)

Posted

a Wy znowu o nałogach.. hehe no to ja powiem ze strasnzie mi ten smród przeszkadza. I mam nadzieje ze nigdy nie zaczne palic :D dawać 50zl bo sie wkurze.. ;)
ide spać, wysłałam madcat zdjęcia rollonów na bazarek. Juz sie troche uzbierało to chyba niedługo będzie wystawiony ;)
Dobranoc:):)

Posted

Odwalic sie od moich papierosow prosze (ladnie narazie prosze, pozniej bede .... inaczej heeh)

Tez spadam spac.

Zmienilam banerki - jakby ktos nie zauwazyl.. kilkac i odiwedzac prosze.....

A jak ktos ma malo banerkow (w podpisie mozna miec 5) to prosze sobie moje skopiowac.... ;)

Ola, Ty masz Olka banerek 2 razy.... hmmmm wez no ktoras z moich bid pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

moja siostra Agnieszka zadeklarowała 10 zł co m/c wiec cioteczki zapiszcie Ją żeby się nie wymigała, ręczę za nią bedzie płaciła :)
kaska bedzie przychodziła razem z moją,
Oleczku go góry

Posted

Ola szybko zapisz... zeby nie uciekla heheheh
Magenka, [podziekuj siostrze..

to mamy

Monika corka Emigrantki
Agnieszka siostra Magenki

hehehe

nie ma ktos synowej/ziecia/wnuczka/sasiada?

na te 40 co brakuje hehehe

Posted

Emigrantko dobrze to ujęłaś :)
Cioteczki wyskakiwać z rodzinką (ja niestety więcej rodzeństwa już nie mam, męża ani dzieci też nie mam)
Siostrze podziękuję jak skończyć je rybę i oglądać columbo na jedynce :)
Olku już brakuję Ci tylko albo aż 40 złłłłłłł

Posted

u mnie jest zwierzęca ale wszyscy skupiają się TYLKO na swoich psach a już o bezdomnych Nieee ja nadrabiam za nich,
nawet w pracy myślę o nich a jak jest mróz to strasznie przeżywam :(