Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GoskaGoska napisał(a):
moim zdaniem lepiej nie wpisywac , gdzie jest pies - bo tak się ludzie zniechęcają odległością - a jak coś to moze jechać na drugi koniec Polski.

Zawsze mam z tym kłopot - ale sama jak szukałam dla siebie Heksy, gdy moja Nuta odeszła za TM (nie znałam dogo), to na allegro wpisałam swoje miasto. Dlatego w allegra teraz w samo dopisuję deklarację pomocy w transporcie, ale jednak miasto podaję :roll: . W sumie nie wiem co jest lepsze.

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też uważam,że lepiej nie podawać miejscowości.
Najważniejsze , by sie zakochali w psie.A wtedy można kombinować.Czasem na wstępie nawet nie popatrzą dobrze na psa , przeczytają ,że daleko i się kończy zainteresowanie.

Posted

kikou napisał(a):
choroba... a ja jej akurat też wczoraj wieczorem zrobiłam wyróżnione allegro... no nic od przybytku głowa nie boli... tylko co na to allegro?

Nie mogą być dwa, to ja na moje wcisnę jakąś bidę ;) Dobra?

Posted

Ja bardzo proszę w takim razie o przesłanie innych propozycji psiaka podanych poprzednio w opisie, fajny domek może przejśc koło nosa!!! Błagam dziewczyny!!! Podajcie jakieś propozycje!!!

Posted

PIRAT JEST malutki i ma zacme na jedny oku, w schronisku choruje a ecci co to za domek dokładnie zeby wiedziec jakiego psa dopasowac?
u ulv jest gaffi na platnym dom tymczasowym z naszego schroniska on na 100% toleruje koty tylko jest w miarę młody, ale ma kłopoty z sierscią- wyłysienia - i byc moze taka jego uroda :shake:

Posted

Przepraszam, zapomniałam napisac, domek jest we Wrocławiu...Gosia, a czy mogłabyś wysłac mi linki do tych piesków??? Podam je Pani jako propozycje!!!

Posted

tak tylko jakbys mogla to napisz co to za Pani ile ma lat? czy do bloku? jakiego szuka psa- czy jej obojętnie itd
tu jest piesek u ulv toleruje koty, zachowuje czysto w domu umie zostawać sam do wszytskich zwierząt zgodny , tylko własnie ma taką dziwną urodą ze ma wyłysiałą sierść:
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/mamy-dt-deklaracje-potrzebne-zimy-nie-przezyje-czy-choroba-skory-wyrok-141972/

tu wątek Pirata z zacimą :
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/patrze-na-swiat-jednym-oczkiem-malenki-pirat-szuka-swojego-portu-143914/

amstelek nieduży zapomniany w schronisku nieśmiały chłopak :( zaraz wątek podam:
http://www.dogomania.pl/forum/f1155/przemykam-niesmialo-pod-kratami-nikt-nawet-nie-pamieta-o-moim-istnieniu-amster-146706/
maok 6lat juz 1,5 roku w schronisku :(