Bjuta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 GoskaGoska napisał(a):moim zdaniem lepiej nie wpisywac , gdzie jest pies - bo tak się ludzie zniechęcają odległością - a jak coś to moze jechać na drugi koniec Polski. Zawsze mam z tym kłopot - ale sama jak szukałam dla siebie Heksy, gdy moja Nuta odeszła za TM (nie znałam dogo), to na allegro wpisałam swoje miasto. Dlatego w allegra teraz w samo dopisuję deklarację pomocy w transporcie, ale jednak miasto podaję :roll: . W sumie nie wiem co jest lepsze. Quote
Poker Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ja też uważam,że lepiej nie podawać miejscowości. Najważniejsze , by sie zakochali w psie.A wtedy można kombinować.Czasem na wstępie nawet nie popatrzą dobrze na psa , przeczytają ,że daleko i się kończy zainteresowanie. Quote
kikou Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 choroba... a ja jej akurat też wczoraj wieczorem zrobiłam wyróżnione allegro... no nic od przybytku głowa nie boli... tylko co na to allegro? Quote
Bjuta Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 kikou napisał(a):choroba... a ja jej akurat też wczoraj wieczorem zrobiłam wyróżnione allegro... no nic od przybytku głowa nie boli... tylko co na to allegro? Nie mogą być dwa, to ja na moje wcisnę jakąś bidę ;) Dobra? Quote
GoskaGoska Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 hm...i co ta bidula znow na smietnikach będzie szukać jedzenia :roll: - a sama nie wiem co myśleć Quote
Reksiu21 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jestem w szoku:-o:-o:-o. Przeciez bylo napisane zeona bezdomna, na smietniku i po klatkach mieszkala...:-( To jaki wlasciciel? Quote
Bjuta Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nie... było, że ma właściciela, tylko takiego, który nie dba. Quote
GoskaGoska Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 pewnie się dowiedział, ze sąsiad przyprowadził i tak po sąsiedzkiej złosci do schroniska po nią przyjechał Quote
niteczka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ciekawe, czy ktoś by mógł poobserwować, co się z nią dzieje(?) Quote
iwa77 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No cóż , powodów do radości nie ma , biedulka wróciła do złych warunków... Quote
Poker Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 a niech to jasny :diabloti::angryy::diabloti::diabloti: trafi Szukałam dla niej wyjścia :-( Quote
niteczka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 iwa77 napisał(a):No cóż , powodów do radości nie ma , biedulka wróciła do złych warunków... Albo na ulicę :shake: Quote
siekowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No nie mogę uwierzyć, że ją ten facet zabrał :placz: a na NK właśnie jakaś Pani napisała, że zdecydowała się na jej adopcje i ma jutro dzwonić. Logowanie do nasza-klasa.pl Czy już nic się nie da zrobić? Schronisko ma adres jej właściciela? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Moze by sprobowac odkupic Sniezke od wlasciciela.. Ps. ludzie czasami klamia, oddajac psa, zeby zrobic na zlosc sasiadowi.. wiec moze to byla bajka.. Quote
ecci Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ja bardzo proszę w takim razie o przesłanie innych propozycji psiaka podanych poprzednio w opisie, fajny domek może przejśc koło nosa!!! Błagam dziewczyny!!! Podajcie jakieś propozycje!!! Quote
GoskaGoska Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 PIRAT JEST malutki i ma zacme na jedny oku, w schronisku choruje a ecci co to za domek dokładnie zeby wiedziec jakiego psa dopasowac? u ulv jest gaffi na platnym dom tymczasowym z naszego schroniska on na 100% toleruje koty tylko jest w miarę młody, ale ma kłopoty z sierscią- wyłysienia - i byc moze taka jego uroda :shake: Quote
ecci Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Przepraszam, zapomniałam napisac, domek jest we Wrocławiu...Gosia, a czy mogłabyś wysłac mi linki do tych piesków??? Podam je Pani jako propozycje!!! Quote
Bjuta Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Popytałam na stronach różnych schronisk, może ktoś ma taką kruszynkę. My W Zabrzu mamy, ale białej nie... Takie są malutkie starowinki: Stareńkie, maleńkie psie okruszki / pies / psy (810815686) - Aukcje internetowe Allegro Quote
GoskaGoska Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 tak tylko jakbys mogla to napisz co to za Pani ile ma lat? czy do bloku? jakiego szuka psa- czy jej obojętnie itd tu jest piesek u ulv toleruje koty, zachowuje czysto w domu umie zostawać sam do wszytskich zwierząt zgodny , tylko własnie ma taką dziwną urodą ze ma wyłysiałą sierść: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/mamy-dt-deklaracje-potrzebne-zimy-nie-przezyje-czy-choroba-skory-wyrok-141972/ tu wątek Pirata z zacimą : http://www.dogomania.pl/forum/f1155/patrze-na-swiat-jednym-oczkiem-malenki-pirat-szuka-swojego-portu-143914/ amstelek nieduży zapomniany w schronisku nieśmiały chłopak :( zaraz wątek podam: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/przemykam-niesmialo-pod-kratami-nikt-nawet-nie-pamieta-o-moim-istnieniu-amster-146706/ maok 6lat juz 1,5 roku w schronisku :( Quote
anciaahk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wklejam Gucia, jest klonem Śnieżki: Link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f1157/bialy-ratlerek-malenki-sliczny-gucio-znow-szuka-domu-172007/ Quote
Bjuta Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Gucio faktycznie b. b. podobny! :loveu: Quote
Recommended Posts