NaamahsChild Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Dr. Bieżyński powiedział niestety, że nie rokuje to dobrze:( Nie znamy przyczyny, nie wiemy, czy jest co i jak leczyć.. może rezonans w jakiś sposób da nam odpowiedź? Quote
Evelka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 My cały czas liczymy na rezonans właśnie... Już dr Orzeł o nim wspominał na samym początku naszej "walki"... Dr Wrzosek też orzekł, że to jedyna nadzieja na sprawdzenie czy da się coś zrobić w ogóle... Mam tylko nadzieję, że uda nam się zebrać potrzebne fundusze... amica napisał(a):Najważniejsze że operacja się udała! To straszne że malutka cierpi, ale gdyby nie jej cudowni opiekunowie i cudowna Naa to strach pomyśleć co by się z małą działo. Teraz to już tylko do przodu. Może jakiś bazarek dla malutkiej? Dziękujemy za dobre słowa:) A bazarek jak najbardziej! Teraz musimy jeszcze kupować pieluchy, więc to kolejny spory i regularny wydatek:/ Sama mam kilka rzeczy do wystawienia, ale zepsuł nam się aparat (na szczęście na gwarancji, ale będą to rozpatrywać do 3 tyg...), więc muszę jakiś pożyczyć i porobić zdjęcia... Quote
Evelka Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Aha, tak w ogóle to dzisiaj Iskierka czuje się zdecydowanie lepiej:) Czopki pomagają!:multi: Ale i tak strasznie jest nam Jej żal:shake: Te nóżki ma jak mała żabka... Ale dzisiaj udawało Jej się nawet na nich stanąć! Co prawda dość szybko leci na jedną stronę;) Ale jest postęp. Widać też ciągle, że lewa nóżka jest słabsza. Mamy nadzieję, że to minie. A Iskierka będzie teraz rozpieszczona do granic możliwości, bo ani na chwilę nie chcemy Jej zostawiać samej. Dziś była ze mną na zajęciach. Grzeczny z niej piesek:cool1: Cały czas trzymamy kciuki za to, żeby było dobrze... Żeby Jej cierpienia nie poszły na marne... Ona tak bardzo pragnie być szczęśliwa, a tak wiele złego Ją już spotkało...:-( Nie wiecie jak mam załatwić z tym ogłoszeniem w gazecie? To będzie płatne? No i czy w metrze da się umieścić taki dłuższy apel? No i oczywiście doradźcie nam proszę, które zdjęcie dołączać do apelu?:razz: Bo pewnie jedno tylko będzie się dało. Quote
Asior Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Evelka, mam dostęp do ogłoszeń w Krakowskiej i w Echu miasta :) jak by co ;) Quote
dorota1 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Evelko, napisz do tamb. Tamb ogłasza psiaki w Dzienniku Polskim. Quote
kami_23 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Jak tam się czuje Iskierka? Dalej tak cierpi? Quote
Evelka Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Przepraszam, że ciągle jeszcze piszę tak z doskoku, ale z niczym nie wyrabiam (choćby dlatego, że ostatnio ciągle jeździliśmy do weta z biegunkami naszej drugiej tymczasowiczki:/)...:/ Ciągle jeszcze nie skleciłam porządnie tego tekstu do ogłoszeń. Jutro zrobię to już na bank. W każdym razie Iskierka czuje się już naprawdę dużo lepiej!:multi: Odstawiliśmy leki przeciwbólowe i jest dobrze!:) Iskiereczka nauczyła się też radzić sobie z usztywnieniem nóżek i teraz śmiga jak szalona;p Uroczo to wygląda:loveu: Ponadto pieczołowicie opracowuje też metodę jak najszybszego ściągania, bądź choćby zsuwania pieluszek:mad: Ewidentnie Jej nie pasują;):evil_lol: Ale jakoś sobie radzimy:) Niestety nasz aparat się popsuł i oddaliśmy go do naprawy, ale postaram się jakiś pożyczyć to bym Wam pokazała jak się porusza i przede wszystkim jak wygląda nasze Maleństwo!:cool3: To tyle na razie, lecę zmienić pieluchę, żeby nasze łóżko było rano w przyzwoitym stanie:eviltong: Quote
amica Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Czas na bazarek dla maleńkiej! Czy ktoś ma jakieś fajne fanty co by się nadały na bazarek? Przepraszam Evelka, ze się porządziłam zadając pytanie na forum, ale moze któraś cioteczka ma coś ciekawego i przekaże to na najbliższy bazarek:) Quote
Evelka Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 amica napisał(a):Czas na bazarek dla maleńkiej! Czy ktoś ma jakieś fajne fanty co by się nadały na bazarek? Przepraszam Evelka, ze się porządziłam zadając pytanie na forum, ale moze któraś cioteczka ma coś ciekawego i przekaże to na najbliższy bazarek:) Bardzo dobrze, że się porządziłaś, bo ja ostatnio z niczym nie wyrabiam!:shake: Ale oczywiście popieram apel amici o jakieś fanty i pomoc w zrobieniu bazarku! Bo my kompletnie nie mamy doświadczenia w tej kwestii... Rozesłałam już pięknu tekst i zdjęcie do apelu. Jak tylko będę coś wiedziała a propos terminu ukazania się apelu w gazetach to oczywiście od razu dam znać:) Mam nadzieję, że będzie to niebawem. A co do samej Iskierki to ma się naprawdę dobrze. Trochę się na nas obraża, że nie może biegać po polu, ale mam nadzieję, że Jej przejdzie;) Co noc sypia w łóżku, więc może to jakaś rekompensata:eviltong: Teraz już kończę, bo TŻ i Iskierka od dawna chrapią i kuszą mnie ciepłem łóżeczka, muszę więc do nich niezwłocznie dołączyć;) Quote
darhan1990 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Witam! Co u Ciebie słychać? Jak Iskierka? Zostam w Krakowie az 31 marca wróce do domu. Chętnie spotkamy.. :) Pozdrawiam Quote
amica Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Jutro wysle zdjęcia przedmiotów ode mnie na bazarek. Czy jest juz jakiś sygnał w sprawie chętnych do prowadzenia bazarku małej? Jeśli nie to jutro bede jeszcze pytać! Dziś zaczepiłam kolejne osoby o fanty, może coś dorzucą. Oby! Quote
amica Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Puściłam tylko część zdjęć, ponieważ dziś miałam kilka nieplanowanych rzeczy do zrobienia i nie mialam kiedy usiaść na dłużej do kompa. Rano dośle resztę z opisem. Co tu tak cicho????? Gdzie się podziały cioteczki??? Quote
Evelka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 No właśnie Cioteczki kochane gdzie jesteście? Choc ja sama przepraszam, że trochę zaniedbałam dogo, ale ostatnio naprawdę nie wyrabiałam:/ W każdym razie apel w Dzienniku ukaże się dzięki tamb do 2 tyg. Jak tylko będę wiedziała coś dokładniej to dam znac. A propos innych gazet na razie jeszcze nic nie wiem. Wyjazd do Wrocławia na ściągniecie gipsu planujemy na pt, bądź początek przyszłego tyg. Iskierka coraz bardziej czuje wiosnę i tak bardzo chciałaby móc sobie pobrykac po rosnącej trawce... Ale niestety nie możemy Jej puszczac na mokrą nawierzchnię... Tak bardzo nam Jej żal...:shake: Ona tak strasznie cieszy się życiem i chciałaby móc w pełni z niego korzystac. Mam nadzieję, że uda się nam spełnic wszystkie te marzenia i nadzieje... Swoją drogą to postaram się wrzucic jakiś filmik, żeby Wam pokazac jak Iskierka zasuwa w tym usztywnieniu;):evil_lol: Naprawdę jest niesamowita!:loveu: No tylko tam gdzie nie ma dywanu czasem Jej się łapki rozjeżdżają...:/ W kwestii bazarku to kochana Divi zgodziła się go zrobic! Zatem jeśliby Ktoś miał jakieś zbędne rzeczy, które mógłby przeznaczyc na rzecz Iskierki to bardzo proszę o kontakt! Quote
Evelka Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Aha! Chciałam jeszcze raz, tym razem oficjalnie, podziękowac amice za przekazane rzeczy na bazarek i wszelkie wsparcie, którego nam udziela!:calus: A rzeczy są fajowskie, ale to same zobaczycie jak już bazarek będzie gotowy:cool3: Mam nadzieję, ze frekwencja na bazarku dopisze! Quote
Evelka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 W końcu wrzucam dawno obiecane zdjęcia!:) Tylko przepraszam za ich jakość, ale akurat nie ma TŻ'ta, a Iskierkę jest naprawdę bardzo trudno sfotografować będąc samemu, bo ta mała rozrabiaka jest cały czas w ruchu:evil_lol: W najbliższym czasie postaram się zrobić więcej zdjęć i nakręcić film, żebyście zobaczyły jak pięknie się rusza:cool3: http://img704.imageshack.us/i/dsc02588e.jpg/ - pieluszkowiec:cool3: http://img709.imageshack.us/i/dsc02595z.jpg/ - taka jestem panna niedostępna i tajemnicza;) http://img260.imageshack.us/i/dsc02604y.jpg/ - wietrzymy pupkę:razz: http://img28.imageshack.us/i/dsc02605b.jpg/ PS: Z niewiadomych przyczyn z mojego konta zdjęcia od jakiegoś czasu nie chcą się wrzucać...:angryy: A przecież robiłam już to nie raz i kiedyś bez problemu się pojawiały, więc mniemam, że nie we mnie tkwi problem...:/ Masakra! Ktoś też tak ma może? Quote
Evelka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 http://img20.imageshack.us/i/dsc02590i.jpg/ - wszystkie trzy psy, a Iskierka oczywiście na łóżku i to na moich (uprzednio starannie zdrapanych i wymoszczonych) ubraniach:mad::eviltong: http://img535.imageshack.us/i/dsc02598a.jpg/ - a takie czułości i wzajemne iskania często odprawiają z Luną, naszą drugą tymczasowiczką:lol: http://img291.imageshack.us/i/dsc02600n.jpg/ - :loveu: http://img440.imageshack.us/i/dsc02601w.jpg/ - i po raz kolejny nic pisać nie trzeba :wink::loveu: Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 przepraszam za offa ale sprawa bardzo pilna Bardzo proszę o pomoc SUNIA WALCZY O ŻYCIE pomóż nam ją uratować http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia Quote
Evelka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Cioteczki gdzie jesteście?!:hmmmm::confused: Quote
katee111 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jaki biedak mały:( gdzie ten bazarek, bo muszę sie na jakies zakupy wybrac:) Quote
Evelka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Bazarek jeszcze w przygotowaniu, ale jak tylko będzie gotowy to od razu wkleję tutaj linka i jeśli chcesz, katee111, to mogę też wysłać PW;) A na zakupy już teraz wszystkich serdecznie zapraszamy! Quote
katee111 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Pewnie, wyslij:) ostatnio więcej rzeczy kupuje na bazarku niż w normalnym sklepie;) Powodzenia z iskierka;) mam nadzieje ze bedzie happy end:D Quote
kami_23 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Mała jest śliczna!!! A jaka u was zgoda wśród psiarni panuje:) Wszyscy się do siebie przytulają i grzecznie śpią:) Quote
Recommended Posts