lucySxy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mieszkam pod Lublinem ,od strony Zamoscia,ok 20 km od Piask, a pan B. w Piasecznie k/Warszawy Quote
funia Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wybacznie jutro zrobie rozliczenie ,padam ... jest chyba 160 zł deklaracj ,wiec do hotelowania brakuje nam sporo bo 140 zł:cool1: Quote
Ra_dunia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Najważniejsze, żeby małej pomóc... nie zostawiajcie jej tam, proszę... ona na pewno szybko znajdzie domek... Quote
ala123 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 lucySxy napisał(a):Frogg, w Warszawie" warszawskie" ceny! Koszt sterylki takiego pieska 300 zl , pobyt w szpitaliku 40 zl/doba ale z leczeniem. Dostalaby, znizke , bo byly tam prowadzone 2 sterylki mysle ze ok 20 %. Ale niestety tez wychodzi drogo. Na pewno lepiej psa sterylizowac na miejscu ,niz wiezc po sterylizacji. Mysle o tym ,zeby ja wysterylizowac u siebie.Wtedy kilka dni (ok tydzien) bylaby u mnie, a koszt sterylki ok 200zl. Tylko trzeby ja przywiezc. Piszcie co myslicie... Lucy - Twoja propozycja to bardzo dobre rozwiązanie tylko ,że ja wiedząc ile masz własnych psów mam skrupuły... (ja nie mogę sobie poradzić z trzema!) Jeżeli chodzi o transport do Ciebie - nie byłoby problemu. Quote
funia Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 jestem gotowa zawiezć ,ala123 bedzie pilotem i opiekunem psa w podróży . Roozliczenia wrzucam w pierwszy post:cool3: Quote
lucySxy Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dobrze! Jutro bede rozmawiala z lekarzemi umowie ja na sterylke. Tylko nie wiem ile jest stalych deklaracji na hotelik. Potrzeba 300+ karma. Quote
funia Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 stałych deklaracji jest 160 zł .W Zamościu mozna by było tak myślę zrobić sterylkę za 150zł Ale nie ma jej gdzie przetrzymac :roll: Quote
funia Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 brakuje 140 zł stałych wpłat i jeszcze karma ...........no to sporo nam brakuje:cool1: Quote
RIVER Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dołożę coś, ale po 10 grudnia i w tej chwili nie jestem w stanie podać kwoty :razz: Moja deklaracja jak już będzie to stała aż malizna znajdzie dom. Quote
Basia1968 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dziewczyny gdzie Wy jedziecie - z Zamościa w jakim kierunku?? ja szukam tak: 1) szczeniaczka z Zamościa do Tarnobrzega przetransportować 2) szczeniaczka z Tomaszowa Mazowieckiego do Lublina. :placz::placz: Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dziewczyny - trzeba koniecznie rozesłać wątek gdzie się da. Deklaracje stałe pilnie potrzebne. Zaraz robię banerek... Brakuje 140 zł stałych deklaracji! Kto wspomoże? :modla: Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 scorpio133 napisał(a):moge tylko podrzucic - Ważne, że jesteś :loveu: dziękuję. Mała jak widzisz urocza i młoda. Na pewno szybko znajdzie domek - tylko trzeba ją wyciągnąć do bezpiecznego miejsca... Quote
zuzka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Śliczna dziewczynka powinna szybko znaleźć domek . Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Hej Zuzka - śliczna, śliczna... tylko kasy na hotelik brakuje... A sama wiesz jak to jest bez stałych deklaracji :-( Quote
ala123 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Mam różne rzeczy na bazarek, trochę kaski możnaby uzbierać tylko,że ja jestem całkiem zielona w tym temacie; nie umiem robić na dogo niczego innego poza pisaniem postów... Kto mi pomoże? Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja Tobie chętnie pomogę :) Wyślij mi jedynie zdjęcia rzeczy, ich krótki opis i ceny. Zaraz podam Ci mój adres mailowy na PW. Quote
lucySxy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wstepna informacja-sterylka moze byc w sobote , chyba ze cos sie zmieni, Acha! Trzeba sprawdzic czy ma wszystkie stałe zęby! Nawet mi to odpowiada, poniewaz wolalabym byc z psem caly czas przez pierwsze kilka dni.W nastepna sobote mozna by było ja zawiezc do Wa-wy. Mysle, ze mozna ja juz oglaszac ,jezeli nie ma ogłoszen,jezeli ktos sie zdecyduje to poczeka tydzien lub dwa. Quote
matrioszka2 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Rozumiem, że sterylka na sobotę już umówiona i zaklepana ? Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 tę sobotę? No to super! Czy ktoś porobi małej ogłoszenia? Quote
Frogg Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Już jestem. Co za podróż ... mgła, mgła, mgła.... Jaka karma byłaby odpowiednia? Quote
lucySxy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 matrioszka2 napisał(a):Rozumiem, że sterylka na sobotę już umówiona i zaklepana ? Nie do konca jest umowiona, ale za to moze bedzie troche taniej:loveu: Frogg napisał(a):Już jestem. Co za podróż ... mgła, mgła, mgła.... Jaka karma byłaby odpowiednia? Witaj:multi: Dobrze ze jestes, nie wiem jaka karma jest najlepsza dla niej . No i zeby nie byla za droga -jest mala i ma ok 6/7 miesiecy..... Quote
matrioszka2 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 To świetnie. To jeśli Ci to nie komplikuje planów w codziennym życiu (wiadomo, że tak, ale żeby nie za mocno:loveu:, zaklepuj jakiś termin ;im szybciej, tym lepiej), a ja już kaskę drukuję :evil_lol: i przelewam.Tylko podaj konto.Chyba, że przelewam "po zawodach". Quote
Ra_dunia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ala123 przesłała mi zdjęcia super rzeczy na bazarek! Na pewno i stąd zbiorą się jakieś pieniążki :p Quote
MagdaNS Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ja dużo dać nie mogę, 10 zł stałej miesięcznej deklaracji aż się znajdzie DS. Poproszę o info, gdzie wysłać kaskę, to przeleję na 2 miesiące z góry. Quote
Recommended Posts