Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Amber napisał(a):
Eris to pies duch - jest, ale jakby go nie było ;) Zupełnie bezproblemowy, puchatek :loveu:

Wierzę na słowo bo na takiego bezproblemowego wygląda :)
Fredzia śliczny on jest :loveu:

Posted (edited)

Dzięki bardzo :loveu:
Mimo że psy były w naszym domu zawsze, to jest pierwszy mój i tylko mój pies, własny wymarzony. Mimo, że oczywiście też kocham Franeczka, on jest zupełnie inny, ma inny charakter i pewnie żaden następny nie będzie taki jak Eris. I wiem to już teraz.

A tak na zlocie przez większość czasu wyglądały moje stopy, chyba że miałam adidasy. A i tak nie dorastam do pięt Ewie od Jupika, ona to miała czyste stopki :loveu:

Edited by FredziaFredzia
Posted

Erisek to prawdziy gentelman, z Pola w samochodzie 3 godzinki bez prolemu zadnego, delikatny i nie był nachalny, i Pola za to go lubiła i się nawet po pyskach lizały :loveu:

Najmniej problemowy piesek na zlocie, i mega cierpliwy przytulak :lol: Fredzia natomiast była master of doberman, grill and drinks :evil_lol: obowiązkowo musi pojechać na kolejny :razz:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):

A tak na zlocie przez większość czasu wyglądały moje stopy, chyba że miałam adidasy. A i tak nie dorastam do pięt Ewie od Jupika, ona to miała czyste stopki :loveu:

Niach niach :loveu:
Mam nadzieję Fredzia że wiesz, z kim za rok jesteś w domku :diabloti:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Erisek to prawdziy gentelman, z Pola w samochodzie 3 godzinki bez prolemu zadnego, delikatny i nie był nachalny, i Pola za to go lubiła i się nawet po pyskach lizały :loveu:
Najmniej problemowy piesek na zlocie, i mega cierpliwy przytulak :lol: Fredzia natomiast była master of doberman, grill and drinks :evil_lol: obowiązkowo musi pojechać na kolejny :razz:

I oczywiście jadę!

phase napisał(a):

Dziękuję :) Z tego co pamiętam to Essence któryś.

Saththa napisał(a):
Coś jest ja Ci mówie;)

Aaaaa no patrz myślałam, ze moze gdzieś nad naszym polskim domem takie domki łądne aby zamknąć te moje dwa burki :lol:
http://i1221.photobucket.com/albums/dd466/OkamiaK/ZLOT DGM/7P3B1715_zps590bfe9a.jpg bardzo ładne zdjęcie zasadniczo;)

Gdzie tam, daleko w pi.... Ale fajnie było mega, polecam zloty jak najbardziej!

dog193 napisał(a):
Niach niach :loveu:
Mam nadzieję Fredzia że wiesz, z kim za rok jesteś w domku :diabloti:

Wiem, już mi Olek pisał. Z Jupikiem co lubi wbiegać w dzieci, Brumką którą uwielbiam i Lucaskiem z Kajunią :loveu:

Posted

Wiem, już mi Olek pisał. Z Jupikiem co lubi wbiegać w dzieci, Brumką którą uwielbiam i Lucaskiem z Kajunią :loveu:

Nooo zastanów się jeszcze co do tego wyboru... Ciastka z M&S się same nie wyślą z warszaffki :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Nooo zastanów się jeszcze co do tego wyboru... Ciastka z M&S się same nie wyślą z warszaffki :evil_lol:

nie no po prostu na nastepnym zlocie wszyscy bedziemy mieszkać razem :loveu: :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
nie no po prostu na nastepnym zlocie wszyscy bedziemy mieszkać razem :loveu: :evil_lol:

Taaa jasne... Wiem, że mi każecie mieszkać w samochodzie :placz: :evil_lol:

Posted

Post pod postem, ale trudno.
Ostatnio były tylko zdjęcia Erisowe i zlotowe, to i Franka wrzucam.

Jakby chciał ktoś zobaczyć jak wygląda frisbee w wykonaniu buldożka... To wygląda to tak... :evil_lol:

A takie mam grzeczne psy (czasami)