Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[QUOTE](bez której nie zdążyłabym na pociąg - dzięki dzięki dzięki jeszcze raz!)[/QUOTE]
Michałkowi podziękuj bardziej, bo ja na tym dworu byłam pierwszy raz i gdyby nie on, to pewnie do tej pory byśmy tam stały i czekały na twój pociąg :evil_lol:

Posted

Się śmiej, ale miałam traumę jak wracałam z tego dworca przejściem podziemnym :shake: Tak dużą, że nie jestem w stanie do teraz o tym mówić.

Posted

[quote name='Amber']Się śmiej, ale miałam traumę jak wracałam z tego dworca przejściem podziemnym :shake: Tak dużą, że nie jestem w stanie do teraz o tym mówić.[/QUOTE]
daj na tacę , to Ci przejdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']warto dodać , że na dworcach napadają , gwałcą i mordują :diabloti:[/QUOTE]

Byłyśmy z mężczyzną! I groźnym psem! ;)

A dziś rano otworzyłam oczy, zobaczyłam za oknem słońce i pierwsza myśl to była - nad morze! No i jak pomyślałam tak zrobiłam, Łukęcin przywitał nas piękną pogodą i 16 stopniami Celsjusza.

[IMG]http://images64.fotosik.pl/195/c8cae45f3562ac45gen.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Amber']Łukęcin :loveu: jeździłam tam z rodzicami jako dzieciak na morze zawsze :) Pięknie tam jest, zazdroszczę![/QUOTE]
Łukęcin lubię bo jest nawet w sezonie dosyć pusto, no i mam blisko. Ale tak naprawdę jak się chce do kurortu to obok jest Pobierowo.

[quote name='Vectra']dworce w wawie są obskurne , podziemia ohydne
a nad morzem miałaś bajecznie :loveu:[/QUOTE]
Było bajecznie, jutro albo w poniedziałek, jak będzie tak ładnie też pojadę.

[quote name='Alicja']tyle razy byłam i nic :diabloti:[/QUOTE]
Specjalnie tam chodzisz? :lol:

Posted

[QUOTE]Specjalnie tam chodzisz? :lol:[/QUOTE]
w Warszawce Vectra mnie tam prowadzała a w Rybniku , pociąg do Warszawy i Wrocka czy Opola odjeżdża z II peronu i cza iśc tunelem :lol:

[quote name='Vectra']no ze mną miało Ci się coś stać ? :diabloti:[/QUOTE]

no właśnie też tak pomyślałam , ze mam dobrego ochroniarza :evil_lol: