Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Do Gryfina na basen też lubię jeździć, ale jakoś ostatnio dawno nie byłam.. ;)[/QUOTE]

ja ostatnio byłam :loveu: w koncu po roku czasu sie zebrałam, pojechałam i co? zamkniety był :watpliwy:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Saththa']ja ostatnio byłam :loveu: w koncu po roku czasu sie zebrałam, pojechałam i co? zamkniety był :watpliwy:[/QUOTE]
Jak to zamknięty? Latem zamykają?
kropi ja ostatnio rzadko w Szczecinie nawet jestem, jedynie do pracy i z powrotem ;)

Posted

W mojej miejscowości podobnie, nikomu się nie chce psa wyprowadzić, pies najczęściej na łańcuchu maks 1m. całe życie. :shake: A jak widzą maltańczyka na spacerze patrzą się jak na nie wiadomo co. :-( Dlatego na spacerach nudno, rzucając ciągle zabawkę przed siebie, ale wątpię, by ktoś z forum mieszkał w pobliżu... najczęściaj ci z WLKP mieszkają z 40km ode mnie. :/

Posted

Ja w ogóle jakaś tępa jestem, bo byłam 3 dni z młodą w Szczecinie, i nie zgadałyśmy się na żaden spacer ;) ale jest szansa, że w tym roku sierpień/wrzesień jeszcze będę na jakiś weekend ;)

Posted

Oj no smutno na spacerach.
Ja dzisiaj byłam na wałach w Gryfinie i był tylko jeden piesek na dodatek nie miły.
Ja nie wiem co psy robią w miastach. Mój mieszka na przedmieściach Gryfina i ma więcej ruchu niż jeden pies na wsi.
Bardzo to przykre...

Posted

[quote name='Martens']Ja w ogóle jakaś tępa jestem, bo byłam 3 dni z młodą w Szczecinie, i nie zgadałyśmy się na żaden spacer ;) ale jest szansa, że w tym roku sierpień/wrzesień jeszcze będę na jakiś weekend ;)
Ja już nie mieszkam prawie w Szczecinie, jestem tylko jak mam pracę. Mam w planach przeprowadzkę do Poznania od października. Ale oczywiście jak będziesz daj znać! Chętnie wpadnę chociaż na spacer, daleko nie mam. :)

[quote name='kropi124']Oj no smutno na spacerach.
Ja dzisiaj byłam na wałach w Gryfinie i był tylko jeden piesek na dodatek nie miły.
Ja nie wiem co psy robią w miastach. Mój mieszka na przedmieściach Gryfina i ma więcej ruchu niż jeden pies na wsi.
Bardzo to przykre...
Moje teraz też się cieszą bo mają nieograniczone wyjście na ogród, Franek cały czas tam siedzi. :) W mieście jak się chce, to też można znaleźć miejsca spacerowe. Tylko niektórym się po prostu nie chce...

[quote name='Saththa']awaria wodociągów :watpliwy:
Trzeba było sprawdzić na stronie, czy czynne! :lol:

Chłopaki prostu z instagramu (febjulus!):

Posted

[quote name='FredziaFredzia']

Trzeba było sprawdzić na stronie, czy czynne! :lol:

No trzeba było... i ?:lol: w zyciu bym nie wpadła ze moze byc awaria :lol: za to kolezanka wiedziała ze w poprzednim tyg była nieczynna i nie sprawdziła :razz:

Chłopaki prostu z instagramu (febjulus!):

no cudni są :lol:

Posted

[quote name='omry']No ja chętnie, ale to jeszcze nie teraz, będę się odzywać :razz:
Okej, daj znać!

[quote name='monia&nero']Ale Eris uchachany na tym zdjęciu ! Suuuuper! No a Prezes jak to Prezes pełna powaga :)
Prezes tylko na zdjęciach jest poważny :lol:

[quote name='Saththa']No cudni są :lol:
[quote name='OzzyPI']Boscy są! :D

Dziękuję!

Pochwalę się, wczoraj byłam z Erisem w Koszalinie - ocena dosk., lok. I, Najlepszy Weteran w Rasie, Zwycięzca Rasy

Posted

[quote name='phase']

Zamieszczone przez monia&nero
Gratuluję! No ale co tu się dziwić Eris jest bajkowy!!!!

Podpisuje sie pod tym. ;):)

Ja też- idealnie podsumowanie;)