Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mi się w ogóle nie chce malować i odkąd skończyłam szkołę na codzień kładę tylko podkład, oczu nie ruszam. Ładnie mi rzęsy się odbudowały :eviltong:

Posted

Używam od kilku lat linera w pędzelku. Początki były trudne tym bardziej że mam dużą wadę wzroku ale się naumiałam i wychodzi cacy jak się postaram.Jeśli o firmę chodzi to nie polecę nic spektakularnego bo używam liner miss sporty...lubię po taniości kosmetyki kupować :) ale jestem z niego zadowolona, miałam kilka lepszych w tym też mazaki i nie przypasowały.

Posted

ja używam takiego z rossmana za 8 zł, jest najlepszy.
Próbowałam tych za 40 zł i żaden mi tak nie podpasował.
na fb jakieś zdjęcia pewnie są jak wygląda on na oku.

Posted

ja bym se oczy na lustrze musiała przykleić z moją wadą :lol: więc praktycznie jakiś cień z 2 kolorków , ewentualnie rzęski tuszem i to sporadycznie bo sobie rzęsami szkła brudzę :diabloti: a kontaktów nie mogę :placz:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja czegos takiego wogóle nie uzywam. Jedynie normalna kredkę do oczu...Szminka, ciutke pudru i to wsio..
pzdr.[/QUOTE]
Asiaczku naturalne piękno nie potrzebuje dużo :cool3:

[quote name='Vectra']guru jutubowe polecają essence w żelu
ja nie używam , bo nie na moje nerwy taka precyzja :evil_lol:[/QUOTE]

Już kupiłam, ale też czytałam że w żelu jest w porządku. Tylko nie wiem czy umiałabym się nim obsłużyć. :lol:

[quote name='Alicja']ja bym se oczy na lustrze musiała przykleić z moją wadą :lol: więc praktycznie jakiś cień z 2 kolorków , ewentualnie rzęski tuszem i to sporadycznie bo sobie rzęsami szkła brudzę :diabloti: a kontaktów nie mogę :placz:[/QUOTE]
To i tak jak cieniem robisz to już coś, ja tam cieni nie lubię u siebie... Nie mogę się przekonać.

[quote name='kropi124']wy tu gadu gadu o makijażu a ja cały czas wchodze i zdjęć nie widze :([/QUOTE]
Zdjęcia będą pewnie po niedzieli dopiero, zlotowe ;)

Posted

Zdjątka ze zlotu można sobie zobaczyć tutaj, Eris i ja też gdzieś tam jesteśmy więc wstawiam w linku. Szczególnie że jeszcze z jednego aparatu będą dodawane ;)
Polecam oglądanie, można się wczuć w klimat zlotu chociaż na chwilkę, było MEGA!
http://www.dogomania.pl/forum/threads/246349-By%C5%82o-TOTALNIE-prawie-jak-Pucek-tylko-%C5%82adniej-%29-Zlot-biedak%C3%B3w-Sulej%C3%B3w-15-18-08-13?p=21208294#post21208294