FredziaFredzia Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 O to to, uwielbiam tą akcję! :lol: Quote
Obama Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 największy shit jest na Buldog Amer.:diabloti: Quote
phase Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [IMG]http://www.sokol.agh.edu.pl/wp-content/uploads/2011/04/1804.jpg[/IMG] Quote
FredziaFredzia Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Mam nadzieję, że wszyscy mieliście w miarę wesołe i najedzone święta? ;) Co u nas... Jestem już prawie przekonana do kastracji Erisa. Po raz, że ciągle mam jakieś problemy z jego jajkami (odparzenia, odmrożenia, rany) i ostatni antybiotyk nawet nie próbował nic pomóc... A po dwa, ciągle jest na spacerach ryjem przy ziemi i kłapie zębami, liże siki - już to jest irytujące, że nie mogę się z nim normalnie przejść. Kiedyś aż tak bardzo tego nie robił, teraz wydaje mi się, że wychodzi tylko po to. Ale to dopiero po 16 kwietnia będę myśleć nad tym poważniej, bo w piątek wyjeżdżam na 10 dni na praktyki! Quote
betty_labrador Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 To super, trzymamy kciuki za właściwie podjęta decyzje odnośnie kastracji ;) na pewno mu to nie zaszkodzi. Ale wiem jak trudno podjąć taką decyzję odnośnie swego psa :) Jakie to praktyki? Quote
FredziaFredzia Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Szkolenie kadry pracowniczej na statku. Tylko myk jest taki, że statek miał być od miesiąca na wodzie aby dostać certyfikat bezpieczeństwa... A dalej stoi w stoczni, bo firma która miała go zwodować zrezygnowała. :evil_lol: Jeszcze nie wiem, gdzie będę spać. Quote
Saththa Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='betty_labrador']To super, trzymamy kciuki za właściwie podjęta decyzje odnośnie kastracji ;) na pewno mu to nie zaszkodzi. Ale wiem jak trudno podjąć taką decyzję odnośnie swego psa :) [/QUOTE] Nie miałam z tym żadnego problemu;) ani z decyzja ani z psem przed decyzją;) Quote
katasza1 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Haha, zglaszam sie. To ja w Drzonkowie gadalam o szelkach :lol: Wychodzilam za wami z hali, zobaczylam Franka i tak sie zastanawialam czy to napewno on. Potem sie odwrocil i czulam sie jakbym jakas gwiazde spotkala :grin: wiec pewnie gadalam jakies bzdety, sorry :P Chlopaki sliczne, ale ja wole Eriska na zielonej trawce a nie na sniegu :placz: Quote
monia&nero Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Mam nadzieję, że wszyscy mieliście w miarę wesołe i najedzone święta? ;) Co u nas... Jestem już prawie przekonana do kastracji Erisa. Po raz, że ciągle mam jakieś problemy z jego jajkami (odparzenia, odmrożenia, rany) i ostatni antybiotyk nawet nie próbował nic pomóc... A po dwa, ciągle jest na spacerach ryjem przy ziemi i kłapie zębami, liże siki - już to jest irytujące, że nie mogę się z nim normalnie przejść. Kiedyś aż tak bardzo tego nie robił, teraz wydaje mi się, że wychodzi tylko po to. Ale to dopiero po 16 kwietnia będę myśleć nad tym poważniej, bo w piątek wyjeżdżam na 10 dni na praktyki![/QUOTE] Nie bój się kastracji. Mój Neruś po kastracji jest zdrowym, spokojnym i szczęśliwym psem. Nie przytył i je normalną karmę- nie dla kastratów. Wszystko jest ok! Quote
Vectra Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 wszystkie chłopaki będą się z Erisa śmiały :shake: :diabloti: Quote
Saththa Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Vectra']wszystkie chłopaki będą się z Erisa śmiały :shake: :diabloti:[/QUOTE] Najpierw to bzyknąć go będą chciały :mdleje: Pamietam jak na wybieg z Tazziem jakies poltora miesiaca po kastracji pojechałam... 3 psy go obsiadły, nie mogłam podejsc bo warczały na mnie. Tazzio sam nie dawał rady bo bylismy po długim bieganiu, szkoleniu i bieganiu... zreszta z trzema cięzko ehhh A jak zrobiłam awanture włascicielom ze moze by sie tak zainteresowali, to m i sie dostało, ze z suką przed/w trakcie/ po cieczce przychodzę i jeszcze mam jakis problem... :angryy: Oj bardzo się zdenerwowałam wtedy :oops: Quote
Asiaczek Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Ja jakichs specjalnychoporów przed kastracja nie mam. Mam w domu 3 kastraty (1 pies + 2 suki) i dobrze mi z tym:) Ciachaj Eriska i juz:) pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Wróciłam! I mam chyba doła przez to, dobrze że chociaż jest w miarę ciepło w Polsce. Powstawiam Wam kilka zdjęć niedługo z podrózy. :) Jeśli chodzi o kastrację Erisa to chcę to zrobić po pierwsze dla mojej wygody i komfortu na spacerach, a po drugie żeby nie mieć Erisowych problemów z prostatą i ranami na jajkach po raz kolejny. Dalej się nie zagoiły. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 No to co z tymi fotkami z podróży? Czekamy, nie wywiniesz się:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Zapraszam Ciebie i Twoich Gości na mój najnowszy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/thread...8#post20767198 Może ktoś cos wypatrzy dla swojego pupila? pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 Jako że do piątku nie muszę być w pracy, przyjechałam do rodziców. Internet tu lepszy, korzystam, wstawiam zdjęcia. ;) Na sam początek gnojki z 17 kwietnia. Don Corleone :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 I parę z Malediwów. Wbrew wszystkim zdjęciom w internecie, na którym plaże są czyściutkie i bielutki piasek bez skazy... Od razu powiem, że tak nie jest. Jeśli ktoś "z zewnątrz" się za to weźmie to okej, jest fajnie i czysto. Ale mieszkańcy na lokalnych wysepkach w ogóle o to nie dbają. Piją wodę, butelkę rzucają za siebie. Albo do oceanu - dla nich to nie problem. Później plaże niestety są całe w butelkach plastikowych i innych śmieciach i naprawdę chyba tylko w resortach dla turystów jest czysto. My byliśmy na samych lokalnych, gdzie turystów niet. No i w stolicy, czyli Male. Na pierwszym zdjęciu jest jeden z bogatszych domów na Alifushi. Na ostatnim jestem ze znajomym, akurat ta plaża była przepiękna! ... Quote
monia&nero Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Don Corleone wymiata :) http://images44.fotosik.pl/679/0ac1ca00e5295f97gen.jpg a pozostałe fotki no cóż rozmarzyłam się.... Ja też tam chcę! Quote
Asiaczek Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Jakie podobne;) http://images40.fotosik.pl/2031/c96cd0ab3d061d91gen.jpg dobrze Wam i tak ... jasno:) http://images36.fotosik.pl/463/2999caa947cb7c28gen.jpg pzdr. Quote
zaba14 Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Zazdroszczę wycieczki na Malediwy a co do czystości to ja i tak wolę miejsca gdzie turystów nie ma :) wtedy czuć klimat kraju, a nie sztuczne resorty stworzone dla europejczykow :P Quote
FredziaFredzia Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 (edited) [quote name='zaba14']Zazdroszczę wycieczki na Malediwy a co do czystości to ja i tak wolę miejsca gdzie turystów nie ma :) wtedy czuć klimat kraju, a nie sztuczne resorty stworzone dla europejczykow :P[/QUOTE] Jasne, też wolę zobaczyć jak się naprawdę żyje w kraju który odwiedzam. :-) Sandra, ale tutaj zaglądają też osoby poniżej 18 roku życia! Pepper odszedł od nas 4 czerwca w nocy, ale to był już ten czas - czasem sam nie wiedział gdzie jest za bardzo i kto do niego mówi. Teraz mu lepiej. Edited June 6, 2013 by FredziaFredzia Quote
Saththa Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Pepper odszedł od nas 4 czerwca w nocy, ale to był już ten czas - czasem sam nie wiedział gdzie jest za bardzo i kto do niego mówi. Teraz mu lepiej. Niech biega spokojny. Ale zawsze to szkoda... :( Sandra, ale tutaj zaglądają też osoby poniżej 18 roku życia! Kurde.... ja tam nie widziałam nic zabronionego czy czegoś co się do cenzury nadawało... chyba, że nie widziałam TEGO zdjęcia :lol: idę patrzec;) Quote
Recommended Posts