FredziaFredzia Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Orijen ma bardzo dużo białka, może dlatego przestał go przyswajać. Alicja, Eris bardzo ładnie schudł na RC Obesity, także polecam. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Witam po dłuższym czasie ;) Super fotki ;) I dzięki za polecenie piwka - rzeczywiście dobre:) Quote
Martens Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 O, drugi Franio :D Clio była prześliczna, kiedyś dogi mnie nie kręciły, a jak się naoglądałam na wystawach, to doceniłam ten majestat i sylwetkę ;) A piwa regionalne są super ;) kocham Śliwkę w piwie z Olsztyna i Lubuskie, ale i tak przegrywają z moim ukochanym Millerem ;) Quote
FredziaFredzia Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Witam po dłuższym czasie ;) Super fotki ;) I dzięki za polecenie piwka - rzeczywiście dobre:) O, wróciłaś! A co do piwka - a nie mówiłam? :cool3: [quote name='Martens']O, drugi Franio :D Clio była prześliczna, kiedyś dogi mnie nie kręciły, a jak się naoglądałam na wystawach, to doceniłam ten majestat i sylwetkę ;) A piwa regionalne są super ;) kocham Śliwkę w piwie z Olsztyna i Lubuskie, ale i tak przegrywają z moim ukochanym Millerem ;) Franio Franio, do tego buldożek - kurczę żeby mnie nie posądzali o kochanków, jak Vectrę. :lol: Śliwka w piwie i u nas jest, w butelce ale jeszcze nie piłam. I wiśnia w piwie. A Millera kiedyś lubiłam, obowiązkowo z cytrynką. ;) Muszę Erisowi kupić flet, niech gra! Płaska twarz. Mój puchatek:loveu: Quote
monia&nero Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Eris będzie grał na flecie a Franio do reprezentacji!!! Piłkę już ma :) Tyle nagadałyśie o tym piwie że musiałam spróbować - pycha :) Quote
Alicja Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Orijen ma bardzo dużo białka, może dlatego przestał go przyswajać. Alicja, Eris bardzo ładnie schudł na RC Obesity, także polecam. Ozzy już jadł i był efekt ale potem było porażenie i znów sterydy przez 2,5 miesiąca więc apjat od nowa musze ja spróbować czy na mnie RC podziała :lol: Co to było za piwo bo zapomnialam . Quote
FredziaFredzia Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 [quote name='Tyna21']piękne białaski :) Dziękuję! [quote name='monia&nero']Eris będzie grał na flecie a Franio do reprezentacji!!! Piłkę już ma :) Tyle nagadałyśie o tym piwie że musiałam spróbować - pycha :) Franio już dawno chciał zastąpić kogoś z reprezentacji, ale jeszcze mało doświadczenia ponoć ma, poza tym za mało mi dają za kontrakty. :diabloti: [quote name='Alicja']Ozzy już jadł i był efekt ale potem było porażenie i znów sterydy przez 2,5 miesiąca więc apjat od nowa musze ja spróbować czy na mnie RC podziała :lol: Co to było za piwo bo zapomnialam . Somersby. Zapraszam na bazar! ZEGAREK JELLY, OKULARY, BIŻU! Jak nie kupujecie, to podrzucajcie, proszę! :) Quote
Saththa Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 apropo piwa:) Te lemioniadow esie pojawiły próbowałyście? Lech shandy i Warka na "R"jakoś Warka jak dla mnie ejden wielk ihmmmm siusiek a lecha smaku nie lubię a tutaj akurat było go dośćdobrze czuc :)Dla tych co lubią:) Fredzia- i masz wątekpiwny :lol: Quote
FredziaFredzia Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Saththa napisał(a):apropo piwa:) Te lemioniadow esie pojawiły próbowałyście? Lech shandy i Warka na "R"jakoś Warka jak dla mnie ejden wielk ihmmmm siusiek a lecha smaku nie lubię a tutaj akurat było go dośćdobrze czuc :)Dla tych co lubią:) Fredzia- i masz wątekpiwny :lol: Mi Lech ten shandy nie smakuje za bardzo. A mogę mieć piwny, lubię piwo. :lol: Quote
Saththa Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 No mi tez nie bo ja lecha nie lubię :0 Za ten specyficzny smak "zielonego" piwa :) Quote
Vectra Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 ja też lubię piwo !!! desperadosika naj naj :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Oj, tak! Flecik polecany:) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/141688415.jpg Już teraz wiemy, skąd u Frania taki pyszczek;) http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/141688483.jpg Pzdr. Quote
FredziaFredzia Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Oooo, desperados też jest smaczny! ;) Quote
FredziaFredzia Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Rozpacz buldożka. :evil_lol: [video=youtube;5RfShDiHH0o]http://www.youtube.com/watch?v=5RfShDiHH0o[/video] Quote
omry Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Bulwy są chyba znane z tych dziwnych odgłosów, co? W necie mnóstwo takich filmów :) A filmik z bałwanem mnie rozwalił :D Quote
Vectra Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Bogusław też śpiewał mi piosenki ..... :evil_lol: po bulgotach staffiki mają opracowany repertuar , ale terrier poprawił tembr głosu :evilbat: tylko bulgoty zdecydowanie częściej używają swojego głosu , przeciw ludzkości :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Hahaha, jak on zabawnie się złości:D Desperadosik też dobry... tylko czemu po tych piwkach brzuch rośnie?:evil_lol: a Somersbym zaraziłam już znajomych;) na meczach trochę tego poszło;) Quote
monia&nero Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Biedny Franio :) czemu do ogrodu nie mógł wyjść z Wami ? Quote
KASIA&TOSIA Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 my teraz właśnie przeszłyśmy na Wolfsbluta ale póki co puppy :)) nam działa i mamy na to twarde dowody:))) Quote
FredziaFredzia Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 omry napisał(a):Bulwy są chyba znane z tych dziwnych odgłosów, co? W necie mnóstwo takich filmów :) A filmik z bałwanem mnie rozwalił :D Bałwan miał szluga, był złyyyyyy :diabloti: Vectra napisał(a):Bogusław też śpiewał mi piosenki ..... :evil_lol: po bulgotach staffiki mają opracowany repertuar , ale terrier poprawił tembr głosu :evilbat: tylko bulgoty zdecydowanie częściej używają swojego głosu , przeciw ludzkości :diabloti: To takie Ci śpiewał piosenki jak Franek? Współczuję. :lol: Chiquita&DeeDee napisał(a):Hahaha, jak on zabawnie się złości:D Desperadosik też dobry... tylko czemu po tych piwkach brzuch rośnie?:evil_lol: a Somersbym zaraziłam już znajomych;) na meczach trochę tego poszło;) E tam, po Somersbym nie rośnie... Tak sobie wmawiam. :lol: monia&nero napisał(a):Biedny Franio :) czemu do ogrodu nie mógł wyjść z Wami ? Zostawiłam go na chwilę bo przypominałam Erisowi jak na ringówce chodzić. ;) KASIA&TOSIA napisał(a):my teraz właśnie przeszłyśmy na Wolfsbluta ale póki co puppy :)) nam działa i mamy na to twarde dowody:))) A pies chętnie je? Gdyby mi się tak chciało, jak mi się nie chce... Zaraz będę kąpać Erisa. :shake: No i pół dnia z głowy... Bo Franek to szybciutko hop siup. Quote
mychaaaaa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Gdyby mi się tak chciało, jak mi się nie chce... Zaraz będę kąpać Erisa. :shake: ooooo matko, współczuję :shake: znam ten ból :diabloti: ale pocieszę Cię, mnie też to niedługo czeka :roll: Quote
Tekla64 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 a pokazesz jaki Eris jest szczesliwy z "szykan"? bo o Tekli to mozna ksiazke napisac Quote
FredziaFredzia Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 mychaaaaa napisał(a):ooooo matko, współczuję :shake: znam ten ból :diabloti: ale pocieszę Cię, mnie też to niedługo czeka :roll: No to wyrazy współczucia! :lol: Tekla64 napisał(a):a pokazesz jaki Eris jest szczesliwy z "szykan"? bo o Tekli to mozna ksiazke napisac Eris jest wtedy bardzo nieszczęśliwy, nie wspominając o tym jaki jest chudziutki jak jest mokry w wannie... Nie robię mu wtedy zdjęć. ;)\ Skończyłam Erisa! Jeszcze małe poprawki jutro i będzie ok. Quote
Tekla64 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 a ty myslisz ze nasze psy w wannie sa szczesliwe i grube?! hihihi zaden fajnie wtedy nie wyglada zupelnie inna bajka to rzeka czy jezioro Quote
Recommended Posts