Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

O, drugi Franio :D

Clio była prześliczna, kiedyś dogi mnie nie kręciły, a jak się naoglądałam na wystawach, to doceniłam ten majestat i sylwetkę ;)

A piwa regionalne są super ;) kocham Śliwkę w piwie z Olsztyna i Lubuskie, ale i tak przegrywają z moim ukochanym Millerem ;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Witam po dłuższym czasie ;) Super fotki ;)
I dzięki za polecenie piwka - rzeczywiście dobre:)

O, wróciłaś! A co do piwka - a nie mówiłam? :cool3:

[quote name='Martens']O, drugi Franio :D
Clio była prześliczna, kiedyś dogi mnie nie kręciły, a jak się naoglądałam na wystawach, to doceniłam ten majestat i sylwetkę ;)
A piwa regionalne są super ;) kocham Śliwkę w piwie z Olsztyna i Lubuskie, ale i tak przegrywają z moim ukochanym Millerem ;)

Franio Franio, do tego buldożek - kurczę żeby mnie nie posądzali o kochanków, jak Vectrę. :lol:
Śliwka w piwie i u nas jest, w butelce ale jeszcze nie piłam. I wiśnia w piwie. A Millera kiedyś lubiłam, obowiązkowo z cytrynką. ;)

Muszę Erisowi kupić flet, niech gra!

Płaska twarz.

Mój puchatek:loveu:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Orijen ma bardzo dużo białka, może dlatego przestał go przyswajać. Alicja, Eris bardzo ładnie schudł na RC Obesity, także polecam.

Ozzy już jadł i był efekt ale potem było porażenie i znów sterydy przez 2,5 miesiąca więc apjat od nowa
musze ja spróbować czy na mnie RC podziała :lol:

Co to było za piwo bo zapomnialam .

Posted

[quote name='Tyna21']piękne białaski :)

Dziękuję!

[quote name='monia&nero']Eris będzie grał na flecie a Franio do reprezentacji!!! Piłkę już ma :)
Tyle nagadałyśie o tym piwie że musiałam spróbować - pycha :)

Franio już dawno chciał zastąpić kogoś z reprezentacji, ale jeszcze mało doświadczenia ponoć ma, poza tym za mało mi dają za kontrakty. :diabloti:

[quote name='Alicja']Ozzy już jadł i był efekt ale potem było porażenie i znów sterydy przez 2,5 miesiąca więc apjat od nowa
musze ja spróbować czy na mnie RC podziała :lol:

Co to było za piwo bo zapomnialam .

Somersby.

Zapraszam na bazar!
ZEGAREK JELLY, OKULARY, BIŻU!
Jak nie kupujecie, to podrzucajcie, proszę! :)

Posted

apropo piwa:)

Te lemioniadow esie pojawiły próbowałyście?

Lech shandy i Warka na "R"jakoś

Warka jak dla mnie ejden wielk ihmmmm siusiek a lecha smaku nie lubię a tutaj akurat było go dośćdobrze czuc :)Dla tych co lubią:)

Fredzia- i masz wątekpiwny :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
apropo piwa:)

Te lemioniadow esie pojawiły próbowałyście?

Lech shandy i Warka na "R"jakoś

Warka jak dla mnie ejden wielk ihmmmm siusiek a lecha smaku nie lubię a tutaj akurat było go dośćdobrze czuc :)Dla tych co lubią:)

Fredzia- i masz wątekpiwny :lol:

Mi Lech ten shandy nie smakuje za bardzo.
A mogę mieć piwny, lubię piwo. :lol:

Posted

Bogusław też śpiewał mi piosenki ..... :evil_lol: po bulgotach staffiki mają opracowany repertuar , ale terrier poprawił tembr głosu :evilbat: tylko bulgoty zdecydowanie częściej używają swojego głosu , przeciw ludzkości :diabloti:

Posted

omry napisał(a):
Bulwy są chyba znane z tych dziwnych odgłosów, co? W necie mnóstwo takich filmów :)
A filmik z bałwanem mnie rozwalił :D

Bałwan miał szluga, był złyyyyyy :diabloti:
Vectra napisał(a):
Bogusław też śpiewał mi piosenki ..... :evil_lol: po bulgotach staffiki mają opracowany repertuar , ale terrier poprawił tembr głosu :evilbat: tylko bulgoty zdecydowanie częściej używają swojego głosu , przeciw ludzkości :diabloti:

To takie Ci śpiewał piosenki jak Franek? Współczuję. :lol:

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Hahaha, jak on zabawnie się złości:D

Desperadosik też dobry... tylko czemu po tych piwkach brzuch rośnie?:evil_lol: a Somersbym zaraziłam już znajomych;) na meczach trochę tego poszło;)

E tam, po Somersbym nie rośnie... Tak sobie wmawiam. :lol:

monia&nero napisał(a):
Biedny Franio :) czemu do ogrodu nie mógł wyjść z Wami ?

Zostawiłam go na chwilę bo przypominałam Erisowi jak na ringówce chodzić. ;)

KASIA&TOSIA napisał(a):
my teraz właśnie przeszłyśmy na Wolfsbluta ale póki co puppy :)) nam działa i mamy na to twarde dowody:)))

A pies chętnie je?

Gdyby mi się tak chciało, jak mi się nie chce... Zaraz będę kąpać Erisa. :shake: No i pół dnia z głowy... Bo Franek to szybciutko hop siup.

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Gdyby mi się tak chciało, jak mi się nie chce... Zaraz będę kąpać Erisa. :shake:

ooooo matko, współczuję :shake: znam ten ból :diabloti:
ale pocieszę Cię, mnie też to niedługo czeka :roll:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
ooooo matko, współczuję :shake: znam ten ból :diabloti:
ale pocieszę Cię, mnie też to niedługo czeka :roll:

No to wyrazy współczucia! :lol:

Tekla64 napisał(a):
a pokazesz jaki Eris jest szczesliwy z "szykan"?
bo o Tekli to mozna ksiazke napisac

Eris jest wtedy bardzo nieszczęśliwy, nie wspominając o tym jaki jest chudziutki jak jest mokry w wannie... Nie robię mu wtedy zdjęć. ;)\
Skończyłam Erisa! Jeszcze małe poprawki jutro i będzie ok.