Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Amber']Przynajmniej sie ladnie ustawiły :D[/QUOTE]
Chociaż wystające drzewko z głowy pierwszego psa trochę psuje efekt,
ale pomysłu, ustawienie modeli i jakości zdjęcia można pozazdrościć.

Posted

[quote name='WeronikaM']śliczne ;) :loveu:

[quote name='unikatowydiament']fajne fotki:)

[quote name='Kawalier']Ładne zdjęcia. Najbardziej podoba mi się:
http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/137433565.jpg
Pozdrawiam.

[quote name='Asiaczek']Z tych 2 zaprezentowanych fotek - podoba mi się to:smile:
http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/138599131.jpg

Pzdr.

[quote name='ania90']ladnie razem wygladacie:smile:

Dziękuję :)

[quote name='Amber']Przynajmniej sie ladnie ustawiły :D

Trochę się namęczyłam żeby tak było. :diabloti: Eris luz, ale Franek ma swój świat.

[quote name='Kawalier']Chociaż wystające drzewko z głowy pierwszego psa trochę psuje efekt,
ale pomysłu, ustawienie modeli i jakości zdjęcia można pozazdrościć.

Ja nie jestem profesjonalnym fotografem, ba - nawet się na tym nie znam. :lol: Dlatego cieszę się z tego, że wyszło mi takie ładne. :)

Posted

Najlepszego Franiu! :BIG: Dorodny bulwiaczek już z Ciebie :)

A Peppara widziałam też któregoś razu. Przepuściliśmy go na drodze, kierował się w stronę domu. Nawet głowy nie odwrócił, a jak dumnie szedł :D

Posted

18 letni jamnik, na chodzie i to w niezłym stanie... Nie wiem z czego są zrobione te psy, ale z czegoś innego niż wszystkie pozostałe :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']18 letni jamnik, na chodzie i to w niezłym stanie... Nie wiem z czego są zrobione te psy, ale z czegoś innego niż wszystkie pozostałe :evil_lol:[/QUOTE]
Całkowicie się zgadzam, on jest terminatorem nie do zdarcia. A wielu próbowało... Psy go pogryzły niezliczoną ilość razy, potrącił go samochód, Clio podnosiła za ogon i nosiła... A on oprócz tego że nie ma czucia w ogonie i go nie podnosi to z tych starć wyszedł cało, zawsze. Ma sporo guzów w ciele, ale Pan doktor powiedział że może narkozy nie przeżyć i dlatego żyje jak żyje. Nie cierpi, więc nie chcemy tego ruszać. Gdyby coś się działo, wtedy oczywiście.
Twoje jamnice też takie twarde?

Posted

Te guzy to tłuszczaki? Moja Finka też ma kilka i nic z tym nie robimy bo one nie są groźne, a po co męczyć starego psa operacjami?

Odpukać z jamnicami nic nie nie dzieje. Finka miała ten problem z zębami, ale po ich usunięciu poczuła się dużo lepiej, nawet zaczęła na nowo kopać ;). Cortina ma tylko alergię na owady, trzeba uważać na osy i pszczoły. Jak ją tną komary to też zawsze ma 2x większe plamy od innych psów. A tak to nic im nigdy poważnego nie było, Finka ze 3 razy chorowała na gardło (po 10 roku życia), Cortina - nigdy na nic :eviltong: Żołądki tytanowe u obu. Psy bezobsługowe, można odwiedzać weta raz na rok na szczepienia ;)

Posted

Jaki piękny ogród :P duży... :) i jakie fajne drzewka :P moja już by gałęzie urywała :) u nas właśnie zaczęła :/
Dla jamniora dużooo zdrówka od nas ;) mam sentyment do starszych psiaków ;)

Posted

no dawnono nie bylaam ale juz nadrobilam portreciki superanckie sa ale zdjecia jubileuszowego Frania i kumpla w bieli sa cudne

Jamniki..... no ja juz nie mam niestety ale sentyment zawsze bedzie i zgadzam sie calkowicie psy nie do zdracia az cos walnie raz i nagle..... oby wasze jak najdluzej byly w dobrej formie