omry Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='FredziaFredzia']A odbiegając od tematu psów, polecam dla osób lubiących smakowe piwo - SOMERSBY. Uwielbiam. :mdleje:[/QUOTE] No właśnie. Ja nie lubię alkoholu, nie smakuje mi po prostu, ale słyszałam tyle pochlebnych opinii o tym piwie, że aż mnie ciekawość zżera, tylko nigdzie znaleźć nie mogę.. :) Chciałabym mieć kiedyś jamnika. Nawet brałam pod uwagę wzięcia jamniora po śmierci Tori, no ale trafiłam na Avril i nie było już mowy o innym psie. Myślę jednak, że kiedyś jakiś ze mną zamieszka na pewno :) Quote
FredziaFredzia Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Jak chcesz mieć stalowego psa nie do zdarcia - kupuj jamnika. :lol: A Somersby można kupić u nas w Intermarche i prawie każdym już monopolowym. Quote
Saththa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Jak chcesz mieć stalowego psa nie do zdarcia - kupuj jamnika. :lol: .[/QUOTE] Do czasu :( Mój Tamiś 14 lat żył... Serce ehhhh A co do piwa, to ja jestem zauroczona REDD'Sem Cranberry :) MNIAM :) Quote
Alicja Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Saththa'] A co do piwa, to ja jestem zauroczona REDD'Sem Cranberry :) MNIAM :)[/QUOTE] o to to ...własnie dopijam :) Quote
Alicja Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Eris śmieje sie z Frania http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/139088058.jpg Quote
Saththa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 SOMERSBY tez super ;) Własnie piję p o pracusi :) Quote
Tekla64 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 ja piwa zadnego nie lubie ale mocnejsze alkohole jak najbardziej ostatnio naleweczkami sie racze Quote
FredziaFredzia Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 [quote name='Saththa']Do czasu :( Mój Tamiś 14 lat żył... Serce ehhhh A co do piwa, to ja jestem zauroczona REDD'Sem Cranberry MNIAM Ale to i tak długo! [quote name='Alicja']o to to ...własnie dopijam Cranberry też lubię, chyba najbardziej ze wszystkich reddsów. No, może jeszcze Sun. ;) [quote name='Alicja']Eris śmieje sie z Frania http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/139088058.jpg Jak to zazwyczaj bywa. :lol: [quote name='Saththa']SOMERSBY tez super Własnie piję p o pracusi A nie mówiłam? :cool3: [quote name='Tekla64']ja piwa zadnego nie lubie ale mocnejsze alkohole jak najbardziej ostatnio naleweczkami sie racze Oho! Tekla twarda kobita jest! :cool3: Quote
Saththa Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 ile by nie zył i tak by za mało było:( Ja reddsa do tej pory jak musiałam to zielonego :0 Ale Czarne ejst super :) I Tak tak mówiłaś :lol: Quote
FredziaFredzia Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Jak to jest, kiedy ma się przydomek hodowlany bez suki hodowlanej - trzeba za niego płacić? Podatek czy cokolwiek innego? Quote
mychaaaaa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 O matko, a ja Reddsów nie znoszę, dla mnie to profanacja piwa :evil_lol: ze smakowych właśnie te nowe Somersby są dobre ;) a tak ogólnie to piwo powinno smakować jak piwo, a nie jak sfermentowany Piccolo :diabloti: Anita, chyba się nie płaci żadnego podatku - ale ręki nie dam uciąć, bo sama jeszcze się nie zmobilizowałam ruszyć tyłka i złożyć o przydomek, choć zamiary i nazwa są :evil_lol: Haniemu nawet reproduktora do rodowodu nie wbiłam, a hodowlankę ma od ponad pół roku :eviltong: Quote
Saththa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 mychaaaaa napisał(a):O matko, a ja Reddsów nie znoszę, dla mnie to profanacja piwa :evil_lol: ze smakowych właśnie te nowe Somersby są dobre ;) a tak ogólnie to piwo powinno smakować jak piwo, a nie jak sfermentowany Piccolo :diabloti: I skoro piwo powinno smakowac jak piwo to się pije piwo a nie smakowe :) Albo połączenie piwa z sokiem jabuszkowym :lol: Ale jak widomo o gustach się nie dyskutuje ;) Quote
mychaaaaa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Saththa napisał(a):I skoro piwo powinno smakowac jak piwo to się pije piwo a nie smakowe :) Albo połączenie piwa z sokiem jabuszkowym :lol: Ale jak widomo o gustach się nie dyskutuje ;) Dokładnie! Ja nie dam rady pić tych smakowych, tylko to Somersby jakoś mi podchodzi, a reszta jest straszna :shake: Quote
Saththa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 mychaaaaa napisał(a):Dokładnie! Ja nie dam rady pić tych smakowych, tylko to Somersby jakoś mi podchodzi, a reszta jest straszna :shake: ha, ja z kolei nie moge zielonych... Heineken, Carlsberg albo lech... o Matko bleeee A Lech na Woodstocku tpo juz w ogóle dla mnie porazka :( Quote
darii_iia Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 mychaaaaa napisał(a):Dokładnie! Ja nie dam rady pić tych smakowych, tylko to Somersby jakoś mi podchodzi, a reszta jest straszna :shake: Mi smakuje tylko Somersby jabłkowe...innych piw nie lubię. :diabloti: Quote
mychaaaaa Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 darii_iia napisał(a):Mi smakuje tylko Somersby jabłkowe...innych piw nie lubię. :diabloti: eeej Daria! a 18 lat masz?? :diabloti: Quote
monia&nero Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/139087961.jpg :loveu: http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/139087960.jpg kocham te buldożkowe uśmiechy:loveu: http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/139087872.jpg cudny i taki puchaty :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Oj tam oj tam 18 lat. :lol: Ja wczoraj też piłam Somersby, cały czas mi smakuje. O Monia wróciła! Quote
Lucky. Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Oj tam oj tam 18 lat. :lol: Ja wczoraj też piłam Somersby, cały czas mi smakuje. O Monia wróciła! a ja wczoraj spróbowałam łyczka od chłopaka i moim zdaniem są genialne :D dzisiaj musiałam siostrę wyprosić żeby też mi kupiła :diabloti: Pokazuj psy w taksówkach :D Quote
FredziaFredzia Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Fajnie ta krateczka na Franku wygląda! Tylko to taka do latania, bo za cienka na spacery. ;) A Eris jeszcze nie jest ze mną bo był tydzień w Nowogardzie, dlatego nawet nie dopasowałam jeszcze paseczków... Quote
darii_iia Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 mychaaaaa napisał(a):eeej Daria! a 18 lat masz?? :diabloti: Mam pozwolenie, chociaż i bez pozwolenia mi wolno. :razz: Pierwszego Somersba, dała mi mama...na urodzinach babci. :D :diabloti: O, tak tak. Też chcę fotki. :lol: Quote
mychaaaaa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 darii_iia napisał(a):Mam pozwolenie, chociaż i bez pozwolenia mi wolno. :razz: Pierwszego Somersba, dała mi mama...na urodzinach babci. :D :diabloti: buahahaha rzekłabym - patologia :evil_lol: gdyby nie to, że sama podobnie miałam hahaha :D Quote
FredziaFredzia Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Ja uważam, że jak się nie miało tych 18 lat to nawet fajniej jak się szło grupą na kładki wypić piwko, kitrając się przed rodzicami żeby nie wyczuli. :lol: Teraz już luz blues. Franek jest już gotowy na euro! Eris... też. :lol: Quote
Vectra Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 matko , myślałam że przynajmniej psiarze , zbojkotują ten durny sport :diabloti: Quote
Recommended Posts