Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='FredziaFredzia']A odbiegając od tematu psów, polecam dla osób lubiących smakowe piwo - SOMERSBY. Uwielbiam. :mdleje:[/QUOTE]

No właśnie. Ja nie lubię alkoholu, nie smakuje mi po prostu, ale słyszałam tyle pochlebnych opinii o tym piwie, że aż mnie ciekawość zżera, tylko nigdzie znaleźć nie mogę.. :)

Chciałabym mieć kiedyś jamnika. Nawet brałam pod uwagę wzięcia jamniora po śmierci Tori, no ale trafiłam na Avril i nie było już mowy o innym psie. Myślę jednak, że kiedyś jakiś ze mną zamieszka na pewno :)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Jak chcesz mieć stalowego psa nie do zdarcia - kupuj jamnika. :lol:
.[/QUOTE]

Do czasu :(

Mój Tamiś 14 lat żył... Serce ehhhh

A co do piwa, to ja jestem zauroczona REDD'Sem Cranberry :) MNIAM :)

Posted

[quote name='Saththa']Do czasu :(

Mój Tamiś 14 lat żył... Serce ehhhh

A co do piwa, to ja jestem zauroczona REDD'Sem Cranberry MNIAM
Ale to i tak długo!

[quote name='Alicja']o to to ...własnie dopijam
Cranberry też lubię, chyba najbardziej ze wszystkich reddsów. No, może jeszcze Sun. ;)

[quote name='Alicja']Eris śmieje sie z Frania
http://psiarze.com/images/1244040338/1_500/139088058.jpg

Jak to zazwyczaj bywa. :lol:

[quote name='Saththa']SOMERSBY tez super Własnie piję p o pracusi

A nie mówiłam? :cool3:

[quote name='Tekla64']ja piwa zadnego nie lubie ale mocnejsze alkohole jak najbardziej
ostatnio naleweczkami sie racze

Oho! Tekla twarda kobita jest! :cool3:

Posted

O matko, a ja Reddsów nie znoszę, dla mnie to profanacja piwa :evil_lol: ze smakowych właśnie te nowe Somersby są dobre ;) a tak ogólnie to piwo powinno smakować jak piwo, a nie jak sfermentowany Piccolo :diabloti:

Anita, chyba się nie płaci żadnego podatku - ale ręki nie dam uciąć, bo sama jeszcze się nie zmobilizowałam ruszyć tyłka i złożyć o przydomek, choć zamiary i nazwa są :evil_lol: Haniemu nawet reproduktora do rodowodu nie wbiłam, a hodowlankę ma od ponad pół roku :eviltong:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
O matko, a ja Reddsów nie znoszę, dla mnie to profanacja piwa :evil_lol: ze smakowych właśnie te nowe Somersby są dobre ;) a tak ogólnie to piwo powinno smakować jak piwo, a nie jak sfermentowany Piccolo :diabloti:

I skoro piwo powinno smakowac jak piwo to się pije piwo a nie smakowe :) Albo połączenie piwa z sokiem jabuszkowym :lol:

Ale jak widomo o gustach się nie dyskutuje ;)

Posted

Saththa napisał(a):
I skoro piwo powinno smakowac jak piwo to się pije piwo a nie smakowe :) Albo połączenie piwa z sokiem jabuszkowym :lol:
Ale jak widomo o gustach się nie dyskutuje ;)

Dokładnie! Ja nie dam rady pić tych smakowych, tylko to Somersby jakoś mi podchodzi, a reszta jest straszna :shake:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Dokładnie! Ja nie dam rady pić tych smakowych, tylko to Somersby jakoś mi podchodzi, a reszta jest straszna :shake:

ha, ja z kolei nie moge zielonych... Heineken, Carlsberg albo lech... o Matko bleeee

A Lech na Woodstocku tpo juz w ogóle dla mnie porazka :(

Posted

mychaaaaa napisał(a):

Mi smakuje tylko Somersby jabłkowe...innych piw nie lubię. :diabloti:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Oj tam oj tam 18 lat. :lol: Ja wczoraj też piłam Somersby, cały czas mi smakuje.
O Monia wróciła!

a ja wczoraj spróbowałam łyczka od chłopaka i moim zdaniem są genialne :D
dzisiaj musiałam siostrę wyprosić żeby też mi kupiła :diabloti:

Pokazuj psy w taksówkach :D

Posted

Fajnie ta krateczka na Franku wygląda! Tylko to taka do latania, bo za cienka na spacery. ;)
A Eris jeszcze nie jest ze mną bo był tydzień w Nowogardzie, dlatego nawet nie dopasowałam jeszcze paseczków...

Posted

mychaaaaa napisał(a):
eeej Daria! a 18 lat masz?? :diabloti:

Mam pozwolenie, chociaż i bez pozwolenia mi wolno. :razz:
Pierwszego Somersba, dała mi mama...na urodzinach babci. :D :diabloti:

O, tak tak. Też chcę fotki. :lol:

Posted

darii_iia napisał(a):
Mam pozwolenie, chociaż i bez pozwolenia mi wolno. :razz:
Pierwszego Somersba, dała mi mama...na urodzinach babci. :D :diabloti:

buahahaha rzekłabym - patologia :evil_lol:
gdyby nie to, że sama podobnie miałam hahaha :D

Posted

Ja uważam, że jak się nie miało tych 18 lat to nawet fajniej jak się szło grupą na kładki wypić piwko, kitrając się przed rodzicami żeby nie wyczuli. :lol: Teraz już luz blues.

Franek jest już gotowy na euro!

Eris... też. :lol: