Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Robiłam dzisiaj od 19 trzy podejścia do spaceru z Samem. Porażka totalna:-( Poczekam jeszcze moment i choć padam na twarz, wyjdę jeszcze raz. Może już ci strzelający poszli choroba spać:-( Chyba jutro pójdę do dr Czajki i poproszę o ten xanax, bo pies pęknie od niezałatwiania się (siusiu na szczęście jakoś zrobił) i zejdzie mi na serce. Ewentualnie zabije go samochód, bo jak zaczyna uciekać, to gna na oślep przez ulicę:-( Ostatni spacer był na smyczy, stresował się jeszcze bardziej. No kurcze blade, żeby nie powiedziec mocniej, bo aż się na usta ciśnie!!!

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Robiłam dzisiaj od 19 trzy podejścia do spaceru z Samem. Porażka totalna:-( Poczekam jeszcze moment i choć padam na twarz, wyjdę jeszcze raz. Może już ci strzelający poszli choroba spać:-( Chyba jutro pójdę do dr Czajki i poproszę o ten xanax, bo pies pęknie od niezałatwiania się (siusiu na szczęście jakoś zrobił) i zejdzie mi na serce. Ewentualnie zabije go samochód, bo jak zaczyna uciekać, to gna na oślep przez ulicę:-( Ostatni spacer był na smyczy, stresował się jeszcze bardziej. No kurcze blade, żeby nie powiedziec mocniej, bo aż się na usta ciśnie!!!

Mam nadzieję że Wam się powiodło.....
Na mokotowie w nocy było w miarę spokojnie...uskuteczniałam spacery i obyło się bez większych stresów...za to jak pomyslę o dzisiejszym wieczorze, to......:shake:

Posted

Asior napisał(a):
myślicie, zę zadziała ten oxazepam??? Na osiedlu mam weta, może nie zedrze za samą receptę :roll:

Zadziała na pewno.

Dziewczyny, z Tygrysem jest bardzo źle...........
Czy znacie jakiegoś neurologa w Warszawie, który dzisiaj przyjmuje?

Posted

gusia0106 napisał(a):
Tygrys za TM......

:-(:-(

rok temu rodzice uśpili mojego psa.. dokładnie w sylwestra :(
idę płakac...

Jak Marley? Moja Nuśka, czasem szczeka na strzały, a Denis ma wszystko w ....:p

Posted

Naćpany

Strzały w domu znosi.
Jak wychodziliśmy znowu sobie mogłam pooglądać jego zęby.

Ciocia mala_czarna przyniosła mu dzisiaj prezenty.
Tchawica wędzona i ucho spałaszowane - na chwilę udało się go zająć

Posted

Moja Tanga dostała relanium (jaka była akcja, żeby je zdobyć - w końcu, dzięki zaangażowaniu kilku osób i wielu telefonom, starszy sparaliżowany pan oddał nam 3 tabletki) i w domu jest ok, ale już się boję wyjścia na kolejne siku... uh. Od jej porannego ataku paniki zakładam na każdy spacer dwie pary szelek i przypinam dwie smycze.

Mam nadzieję, że Marley spokojnie przetrwa tę noc ;)

Posted

Dziewczyny, w razie gdybym już się nie odezwała... Życzę Wam wszystkim szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia, samych pogodnych i radosnych chwil. Niech wszystkie nasze kochane czworonogi, te w ds i dt będą zdrowe i szczęśliwe.
Gusia, a Tobie to już w ogóle... najlepsiejszego. Zdrowia, cierpliwości i pieniążków ;)

Posted

A moja sucz jest przeszczęśliwa....:splat: lata po całym podwórku, merda ogonem, zaczepia do zabawy, wpada w zaspy.. Dziwny ten mój pies :) a Deni standardowo ma wszystko w.....

Posted

Wszystkiego najlepszego wszystkim Ciotkom, a Tobie, Gusiu (i Marle3owi(w szczególności....(podczytuję od początku)....
Czata (20.10. ub.r. skończyła 13 lat) jest już tak głucha, że wreszcie przestała się bać , bo po prostu oddwóch lat przestała słyszeć. Casta (4-letnia DON-ka syna) ma wszystko w d... i się nie boi. Dziś najgorzej było z kotem. Autentycznie sie wystraszył, ale już wylazł spod łóżka.
Pozdrawiam
Elżbieta (od Czaty z wylewem)

Posted

Moj Lucki mi zrobił niespodziankę na Nowy rok... zasrał mi całą łazienkę :roll:
na szczęscie Majka na spacerze wreszcie zrobiła pierwszą od 3 dni kupę ( nie licząc tej wody którą zasrała mi dom przedwczoraj :roll: )

Posted

Ściskam noworocznie Marlejową łapę, jak udało się przeżyć kanonadę sylwestrową ???
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i równowagi wewnetrznej!

Asior napisał(a):
Moj Lucki mi zrobił niespodziankę na Nowy rok... zasrał mi całą łazienkę :roll:
na szczęscie Majka na spacerze wreszcie zrobiła pierwszą od 3 dni kupę ( nie licząc tej wody którą zasrała mi dom przedwczoraj :roll: )

Dziewczyno, nawet nie wiesz, jakie to szczęście (w nieszczęsciu) ... wg wszelkich przesądów, to "na pieniądze" - wobec tego widzę koniec wszelkich problemów finansowych - czego serdecznie Ci życzę!!! ... no i nam wszystkim naturalnie też!!! :D

Posted

Ewanka napisał(a):

Dziewczyno, nawet nie wiesz, jakie to szczęście (w nieszczęsciu) ... wg wszelkich przesądów, to "na pieniądze" - wobec tego widzę koniec wszelkich problemów finansowych - czego serdecznie Ci życzę!!! ... no i nam wszystkim naturalnie też!!! :D

I oby tak optymistyczne nastawienie towarzyszyło nam przez cały Nowy Rok;):)

Posted

Ewanka napisał(a):

boze.. kobieto, jak byś miała rację to chyba bym Cię ozłociła :lol!:

Posted

Asior napisał(a):
boze.. kobieto, jak byś miała rację to chyba bym Cię ozłociła

Asiorku, jak już będziesz obrzydliwie bogata, to pamiętaj o mnie... ;)

Witam Marleya, gusia co tam u Was?
Dzisiaj też strzelają?

Posted

Gusiu ... gdzie jesteś???

Asiu ... z pewnością mam rację :diabloti:

... wedle starych mądrości, jak jest dużo koopy, to potem jest duuuużo kasy :p
... ale to nie moja zasługa, tylko Twoich psiaków :evil_lol::evil_lol:

Ja zawsze się cieszę, jak mi ptak na samochód narobi, bo wtedy kasa wpada sama, nie wiadomo skąd :evil_lol: