Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='lilk_a']

potrafi ł też chodzić z małym , takim dziecięcym stoliczkiem na sobie pod którym się ukrywał a później gnany strachem zmieniał miejsce z nim na sobie :):)[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gusia, chciałam Ci powiedzieć, że mi się dzisiaj śniłaś. Przeprawiałyśmy się przez jakieś wielkie wody, morza a Ty miałaś Mini Morrisa- zupełnie nie w Twoim stylu ;)
Nie pytajcie mnie o interpretację- mam nadzieję, ze nie oznacza, że idziemy na dno:evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']Gusia, chciałam Ci powiedzieć, że mi się dzisiaj śniłaś. Przeprawiałyśmy się przez jakieś wielkie wody, morza a Ty miałaś Mini Morrisa- zupełnie nie w Twoim stylu ;)
Nie pytajcie mnie o interpretację- mam nadzieję, ze nie oznacza, że idziemy na dno:evil_lol:[/QUOTE]

No co Ty?? :crazyeye::evil_lol:

Ja bym obstawiała, że jesteśmy na fali :evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']Mysza, czy Wy tym minimorisem zapychałyście po tych morzach i wodach? To amfibia chyba była :evil_lol:[/QUOTE]
Mosty zwodzone nam opuszczali, Gusia szalała a ja okropnie się bałam wody. I jeszcze mnie pytała, czy w razie czego popłynę wpław.:evil_lol:
Na fali, hm, optymizm wrodzony, ja zaraz dno widzę:eviltong:

Posted

[quote name='mysza 1']Gusia, chciałam Ci powiedzieć, że mi się dzisiaj śniłaś. Przeprawiałyśmy się przez jakieś wielkie wody, morza a Ty miałaś Mini Morrisa- zupełnie nie w Twoim stylu ;)
Nie pytajcie mnie o interpretację- mam nadzieję, ze nie oznacza, że idziemy na dno:evil_lol:[/QUOTE]

To oznacza, że razem możecie wszystko:-) Nawet przeprawiac się mini Morisem przez morze. To nikomu innemu by się nie udało:evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa Marta']To oznacza, że razem możecie wszystko:-) Nawet przeprawiac się mini Morisem przez morze. To nikomu innemu by się nie udało:evil_lol:[/QUOTE]
Dobra interpretacja :eviltong:

Zapraszam na bazarek ksiązkowy, co prawda nie na "nasze" psy ale koleżanki z zachodniopomorskiego. Wszak wszystkie bidy są nasze ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/176407-RA-A-ne-ksiAE-zki-na-sterylkAE-i-badania-Hienki-do-3-01-do-14-00?p=13770667#post13770667[/url]
Potem jeszcze zrobię na mojego :eviltong:

Posted

Odebrałam dziś z apteki zamówienie - Iskial i SkrzypoVita.
Musiałam kupić do tego rękawice lateksowe jednorazowe bo smaruję mu siusiaka wewnętrznie i brzuszek, a mój domowy zapas wyszedł.

Zapłaciłam łącznie 44,48 zł.
Wszystkie rachunki jutro zeskanuję i wkleję.

Kurna, koleś, od którego kupiłam samochód właśnie mnie tak zapienił, że zaraz eksploduję :angryy::angryy::angryy:

Posted

Może pojedziemy do niego większą grupą? ;)

Ja tak myślę, że te kalendarze to powinny iść na Marleja. W końcu on na nich jest. Poza tym na niego są duże wydatki, ciągle coś...

Posted

[quote name='mysza 1']Może pojedziemy do niego większą grupą? ;)

Ja tak myślę, że te kalendarze to powinny iść na Marleja. W końcu on na nich jest. Poza tym na niego są duże wydatki, ciągle coś...[/QUOTE]

Koleś doprowadza mnie do furii, a mnie nie jest łatwo tak w***wić.
Ale mam wrażenie, że on byłby w stanie w****wić nawet szklankę wody.

Kasa idzie na Bruna i Lemona. I koniec. I kropka.
Chyba, że chcesz ze mną dyskutować Mysza :stormy-sad::stormy-sad:

Zwłaszcza teraz :evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Koleś doprowadza mnie do furii, a mnie nie jest łatwo tak w***wić.
Ale mam wrażenie, że on byłby w stanie w****wić nawet szklankę wody.
[/QUOTE]

.......:crazyeye:
Takiej Gusi jeszcze nie widziałam;)

To idę zajrzeć na bazarek....

Posted

[quote name='Tora&Faro'].......:crazyeye:
Takiej Gusi jeszcze nie widziałam;)[/QUOTE]

A bo mnie zdenerwował ;)
Siostra nieopatrznie do mnie zadzwoniła to i się biedna nasłuchała wulgaryzmów ;)

Niestety Marlejowo dobrych wieści nie mam :shake:
Siusiak wewnątrz zamiast lepiej- jak na moje oko - wygląda gorzej:shake:. Ale nie wiem, ja się nie znam, może to tak ma być, może musi być gorzej, żeby było lepiej. Jest mocno czerwony, wręcz bordowy i opuchnięty. Boli jak dotykam, a dotykać muszę bo trzeba smarować maścią. Jak siusia to chyba nie boli.

Na zewnątrz jest lepiej - skóra brzuszkowa już tylko zaróżowiona, bez krwawych wykwitów, zdecydowanie zmniejszył się stan zapalny.

I jeszcze jedna wiadmość - nie wiem czy dobra czy zła ;) Znaczy dla mnie personalnie nienajlepsza ;)
Do tej pory od strony przewodu pokarmowego Marlej był bezwonny co mocno sobie ceniłam. Od wczoraj sadzi takie bąki, że muszę wychodzić z pokoju ;) Świntuch jeden:)

Ale nie wiem, może to dobrze? Może mu brzuszek zaczął jakoś bardziej pracować?

Posted

[quote name='gusia0106']No właśnie żadnych nowości ;)[/QUOTE]
A królicze uszy? :) nie wiem, Denis jest bokserem - bąki ma we krwi..:mdleje: co teraz, gdy jesteśmy w domu doprowadza mego tatę do zmiany koloru twarzy :loveu:
od kogo kupiłaś samochód, jak, gdzie kiedy, jaki.?:hmmmm: też się szykujemy pomału...

Posted

Fakt, królicze uszy są na topie. Ale taaaaaaaaakieeee bąki od jednego małego uszka?

Volvo, kombi, bo ja kocham Vovlo - a nie Mini Morrisy ;), od jakiegoś palanta z Powiśla

Posted

gusiu tu masz stronkę o DAP, może warto ją przeczytać...

[url]http://www.feromony.pl/Porownanie-produktow-feromonowych?gclid=CKaYqqet-p4CFRJBlAod4H_BLw[/url]

Posted

[quote name='Asior']gusiu tu masz stronkę o DAP, może warto ją przeczytać...

[URL]http://www.feromony.pl/Porownanie-produktow-feromonowych?gclid=CKaYqqet-p4CFRJBlAod4H_BLw[/URL][/QUOTE]

ooo....o DAP to i ja chętnie poczytam...stosujemy od połowy grudnia....

Posted

[quote name='Soema']A królicze uszy? :) nie wiem, Denis jest bokserem - bąki ma we krwi..:mdleje: co teraz, gdy jesteśmy w domu doprowadza mego tatę do zmiany koloru twarzy :loveu:
od kogo kupiłaś samochód, jak, gdzie kiedy, jaki.?:hmmmm: też się szykujemy pomału...[/QUOTE]

Eeee tam. Gdyby to było po króliczych uszach to moja Frotka dawno by mnie zagazowała :evil_lol:
Gusia, a kupa normalna jest? Znaczy rozwolnienia nie ma?