Kociabanda2 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Polecono mi przeczytać ten wątek, bo mam u siebie teraz dzikiego pieska... Na razie doszłam do 28 strony... :eviltong: ale gonię Was jak mogę :D .... cholera, jeszcze 152 strony... :splat::mdleje: Quote
Ewanka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Kociabanda2']Polecono mi przeczytać ten wątek, bo mam u siebie teraz dzikiego pieska... Na razie doszłam do 18 strony... :eviltong: ale gonię Was jak mogę :D .... cholera, jeszcze 163 strony... :splat::mdleje:[/QUOTE] Dotarłaś ;) ... mówiłam, że ten wątek, to najlepsza szkoła życia, przy psiaku po strasznej traumie, efekt cudowny, a Gusia przeżyła i nie zwariowała :p Ja dzięki Gusi i Marlejowi wsiąkłam w DGM, potem niestety ze zdumieniem spostrzegałam, ze nie wszyscy są tak oddani i życzliwi. Quote
Nutusia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Ewanka']efekt cudowny, a Gusia przeżyła i nie zwariowała :p[/QUOTE] Że o psie nie wspomnę! :) Quote
Ewanka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Nutusia']Że o psie nie wspomnę! :)[/QUOTE] ten "efekt" to pies :evil_lol: Quote
Kociabanda2 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='gusia0106']W razie czego służymy radą :)[/QUOTE] Chętnie wysłucham jeśli masz jakieś uwagi odnośnie psiaka z mojego bannerka :) 180 stron to strasznie długa lektura :P ale brnę :) Zważywszy na to, że moja firma właśnie złożyła wniosek o upadłość likwidacyjną to będę miała coraz więcej czasu na czytanie :/ :( Quote
Kociabanda2 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Ewanka']Dotarłaś ;) ... mówiłam, że ten wątek, to najlepsza szkoła życia, przy psiaku po strasznej traumie, efekt cudowny, a Gusia przeżyła i nie zwariowała :p Ja dzięki Gusi i Marlejowi wsiąkłam w DGM, potem niestety ze zdumieniem spostrzegałam, ze nie wszyscy są tak oddani i życzliwi.[/QUOTE] Dotarłam i czytam zawzięcie :) Ja wpadłam na dogo przez sunię, która dziś znów szuka domu :( Wywalają ją po dwóch latach od adopcji :( Okropne :( Quote
Ewanka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Kociabanda2']Dotarłam i czytam zawzięcie :) Ja wpadłam na dogo przez sunię, która dziś znów szuka domu :( Wywalają ją po dwóch latach od adopcji :( Okropne :([/QUOTE] Czytaj, czytaj, ja czytałam dniami i nocami, nie mogłam się oderwać ... to genialna historia, książkę można napisać :) Oby Marlejowi nigdy taki scenariusz nie groził, jak "Twojej" suni. Quote
gusia0106 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Fanów na bazarek zapraszam ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/207366-ROWER-G%C3%93RSKI-TREK!!!-na-dwa-cele-do-12-maja-g.20-00[/url] Quote
gusia0106 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 A jaaa mam wieści od Marleejaaaa :ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
Soema Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='gusia0106']A jaaa mam wieści od Marleejaaaa :ylsuper::ylsuper::ylsuper:[/QUOTE] Poka............... :) Quote
gusia0106 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Soema']Poka............... :)[/QUOTE] Proszę ;) [FONT=Arial][SIZE=2]Cześć![/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Przepraszam, dopiero dziś odpisuję na maile (brak czasu). [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Wybrałem kilka lepszych zdjęć. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Zapraszamy, ale bez brygady anty... [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Z psem wszystko O.K. Wychodzi na spacery bez smyczy, chętnie, pilnuje się, jest ciekawski (oddala się na bezpieczną odległość i sam wraca). Zdarza się, że zagląda przechodniom do siatek z zakupami. Na wieczorne jedzenie czeka przed kuchnią (stoi, żeby o nim pamiętać). Zjada wszystko na raz. Nadal jednak jest chudy (24.5kg). Czasem się zastanawiam, czy może nie dostaje za mało. Na deszcz i wystrzały reaguje bez zmiany. W podróży autem Awiomarin jest nieskuteczny, natomiast sprawdza się Persen. Nadal bierze Kreon i Anafranil. Czy znasz weterynarza, który mógłby wypisać recepty na Anafranil z literą 'P' (dla przewlekle chorych), bo wtedy przysługuje zniżka? [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]U nas dobrze, choć powoli zaczynamy odczuwać brak "zielonej wyspy" Tuska i Vincenta. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Co słychać u Ciebie, czy masz pod opieką kolejnego psa?[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Zbliża się rok, odkąd Marley jest u nas (28.05.11). Czy chciałabyś odwiedzić Marleyka (a przy okazji także nas)? [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Daj znać wcześniej, kiedy przyjedziesz (żebyśmy się nie rozmineli).[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Pozdrawiamy [/SIZE][/FONT] Quote
gusia0106 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 I zdjęcia ;) [img]http://img689.imageshack.us/img689/9920/p1130128.jpg[/img] [img]http://img88.imageshack.us/img88/9307/p1130263.jpg[/img] [img]http://img17.imageshack.us/img17/3191/p1130403.jpg[/img] [img]http://img600.imageshack.us/img600/2189/p1130404.jpg[/img] Quote
Soema Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 No to sprecyzuje, poka foty :) ale jaja... pies morderca, zagląda do zakupów.....:mdleje: Quote
Ewanka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [B][SIZE=3]oooooooo, Marlejeeeeek ...............[/SIZE][/B] :loveu::multi::loveu: Quote
jola_li Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Marlejek cudny, wieści cudne (tak, tak, może rzeczywiście większe porcje mu dawać?), tylko trochę roboty miałam z przestawianiem monitora, żeby obejrzeć zdjęcia ;-). Quote
Ewa Marta Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ja też przestawiałam notebook, żeby zobaczyć pięny pychol Marleja:-) Ale warto było!!! SUPERANCKI jest!!!!!!! Quote
Nutusia Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ale cudo! I cuda jakie!!!! Bez smyczy, siatki rewiduje, sam wraca i pewnie jeszcze cała masa innych rewelacji, o których Pan nie pisze, a Gusia stwierdzi gdy skorzysta z rocznicowego zaproszenia! :) Quote
gusia0106 Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 Mój najnowszy podopieczny Zajrzyjcie chociaż proszę [url]http://www.dogomania.pl/threads/207817-Jedyne-co-mia%C5%82-to-wydeptane-miejsce-w-trawie..Nie-ma-imienie-domu-nie-ma-nic-nie-ma[/url] Quote
jola_li Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 No to rozpoczynamy odliczanie do rocznicy ;-). Jeszcze 6 dni :-)! Quote
jola_li Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Nutusia']Jola czuwa - będzie tort! :)[/QUOTE] Jeszcze 5 dni :-)! Quote
jola_li Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [SIZE=3]4 :-)...[COLOR=white]mmmmm[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts