3 x Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='gusia0106']Na polepszenie humorów - Dziewczyny Pani Grażynki ;) [url]http://img52.imageshack.us/img52/2343/imgp4554.jpg[/url][/QUOTE] pokaże Michowi, może któraś mu wpadnie w oko ;) kurna to juz dzisiaj juz teraz :( Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja pierdykam, Marley był u Gusi od 1 listopada. Kawał czasu. No nie ma się co oszukiwać. Będzie tęsknić i cykora ma jak cholera. A ja i tak wierzę, że będzie w porządku. Marlej jest mądry i fajny facet, a że czasem mu odbije to co poradzić. Quote
Ellig Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='gusia0106']Ale się zdjęcie załadować nie chce :( Ciotki, zaraz jadę do domu i na 20:30 do domu Marlejowego... Jak mi się któraś ucieszy albo kciuki puści to własnoręcznie zamorduję! Kciuki zaciśnięte być mają aż do odwołania! ;)[/QUOTE] No to ja sie chyba pomodle ,zeby sie nikomu krzywda nie stala...... Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='Ellig']No to ja sie chyba pomodle ,zeby sie nikomu krzywda nie stala......[/QUOTE] Nie stanie! W domku nowym Marlej już był, i Gusia nawet pisała, że i dywan mu się spodobał, i nowa Pani, i nowy Pan, a kuchnia w szczególności ;) Quote
bumel Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Gusia, nawet sobie nie wyobrażam, jak Tobie będzie ciężko, w końcu taki kawał czasu... Trzymam mocno kciuki nie tylko za Marleja ale i za Ciebie! Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No to Marlej już w swoim nowym domku:loveu:...wszystko przebiegło zgodnie z planem, Gusia właśnie wraca do domu....wszystko opisze jutro.... ufff....ale emocje..... Edit: Gusia dostała pierwsze info od Piotrka - nowego Pana Marleja: "Leżał na dywanie i trochę wpatrywał się w drzwi. Parę razy podszedł do drzwi i nasłuchiwał. Teraz leży w swoim kąciku i rozmyśla, łapa podwnięta. Pzdr..." Quote
malawaszka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 No to chyba jest dobrze co? ale chłopak czeka aż Gusia wróci Quote
iwlajn Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dzięki za wieści Tora:) kciuki wciąż zaciśnięte... Quote
agaga21 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 no nie wierzę! troche czasu mnie tu nie było a tu TAAAAAKIE zmiany!!! szok! Quote
gusia0106 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Na razie innych wiesci brak... Tak naprawdę to dobrze bo jakby się coś działo już bym wiedziała. Co nie zmienia faktu, że czuję się jak kupa. Idę pić. Wieści kolejne - mam nadzieję - rano. Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Pij kochana, rozumiem. Się rozkleiłam. Niby tylko 2 razy Marlejka u Gusi widziałam, ale patrzył na nią jak w obrazek :( Gusia jak wyszła w z domu, a ja z nim zostałam, to tak wlepiał te swoje oczka w drzwi i popiskiwał. Gusia, nie czytaj tego, bo się tylko zdenerwujesz. Przepraszam. Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='gusia0106']Na razie innych wiesci brak... Tak naprawdę to dobrze bo jakby się coś działo już bym wiedziała. Co nie zmienia faktu, że czuję się jak kupa. Idę pić. Wieści kolejne - mam nadzieję - rano.[/QUOTE] Malutka trzymaj się....zrób sobie drinka i postaraj się trochę wyluzować.... Będzie dobrze.....:calus: Quote
Ewa Marta Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Gusiu, cokolwiek będziesz wiedziała - pisz!!!! Ja chyba dzisiaj nie zasnę z nerwów... Quote
mala_czarna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 To ja dla Gusi na jutrzejsze obudzenie, coś co kocham :) Gusieńko, tylko tak cichutko jak rano puścisz!! [URL]http://www.youtube.com/watch?v=ioJ9ZHqzMT0[/URL] [url]http://www.youtube.com/watch?v=xBEs5AuO8p0[/url] Quote
Tora&Faro Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='mala_czarna']To ja dla Gusi na jutrzejsze obudzenie, coś co kocham :) Gusieńko, tylko tak cichutko jak rano puścisz!! [URL]http://www.youtube.com/watch?v=ioJ9ZHqzMT0[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=xBEs5AuO8p0[/URL][/QUOTE] Se posłuchałam chociaż to dla Gusi;) Faktycznie budzi doskonale:) Quote
3 x Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 ech Marlej oby Ci chłiopie było conajmniej tak dobrze jak na pomarańczowym dywanie Quote
Ewa Marta Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Zaraz zniose jajko.... Czy ktoś coś wie? Jak Marlejowi minęla noc? Quote
gusia0106 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Ja wiem ;) Bez tragedii, choć też bez rewelacji. Sms od Piotrka: "Cześć, w nocy trochę się kręcił, o 4:00 jadł. Przy zakładaniu smyczy chciał dziabnąć, ale się spóźnił i już została zapięta. Na spacerze dobrze, trochę rozglądał się za Tobą. Po spacerze kombinuje,na którą kanapę wejść ;) Pzdr... " Tak myślałam, że będzie próbował swoich sił przy przypinaniu smyczy. To, że sobie poradzili dobrze wróży.... Kciuków nie puszczamy. NIe cieszymy się. Quote
Ewa Marta Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 No nienajgorzej, ale cały czas jestem w strachu.... Czy on w ogóle spał? To, że szuka miejsca na kanapie bardzo mi się podoba:-) Quote
malawaszka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 no to cóż dalej zatem nic nie robimy tylko trzymamy :kciuki: :grins: Quote
gusia0106 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='Ewa Marta']No nienajgorzej, ale cały czas jestem w strachu.... Czy on w ogóle spał? To, że szuka miejsca na kanapie bardzo mi się podoba:-)[/QUOTE] I to, że może sobie wybrać, na której będzie łaskaw spać ;) Spał. I zjadł. A w jego przypadku to najważniejsze. Następne wieści koło 17 Quote
3 x Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 moze sie chłopak cieszy ze sie w końcu tej przewrazliwionej na jego pkt baby pozbył ? ;) ja nie wiem :placz: ja albo sie nie ciesze ze go nie ma juz u gusi albo w druga strone skrajne głupoty wymyslam :placz::placz: Quote
Tora&Faro Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Wieści w sumie dobre:)...zobaczymy jak będzie dalej....bardzo podoba mi się to że nowi Państwo mają takie podejście do chłopaka - chciał ugryźć, a Oni to traktują po ludzku...naprawdę oby więcej takich domów się trafiało.... Ja się bardziej martwię jak Gusi minęła noc....;) Quote
Ewa Marta Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Jezu... i co????? Miało coś być wiadomo o 17... Quote
Recommended Posts