3 x Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='gusia0106']Zaciskaj ;) Się na spacer umówiliśmy jutro z Panem Piotrem (może to znak?;) ) O 18[/QUOTE] o boże kolejny Piotr przy Marleju ;) jeszcze jak go bedzie Piotr czipował to juz wogole jakies przeznaczenie ;) Quote
gusia0106 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 A jakby ktoś jeszcze nie znał naszej nowej znajdy to zapraszamy do Trymera ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/185772-ON-z-Pu%C5%82tuska-bezpieczny-bardzo-potrzebne-deklaracje-wp%C5%82at[/url] Quote
Ewanka Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Znajdę znamy :) ... a Marleja pozdrawiamy i trzymamy kciuki za ... nowego Pana Piotra, bo Marlej z pewnością spisze sie doskonale :) Quote
Ewa Marta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 To ja Wam coś przekabluję.... Zupełnie przypadkiem, w czasie spaceru z moimi psiurami, natknęłam się na Gusię rozmawiającą z Państwem:-) Spokojni, mili, słuchający bardzo uważnie tego, co Gusia ma do powiedzenia. Stali przed klatką, a Marlej siedział już przy drzwiach wejściowych do klatki chcąc wracac do domu. Przywitał się jednak przyjaźnie z moimi psami i z powrotem poszedł czekać aż go wpuszczą do domu:-) Nic więcej nie napiszę, bo to zostawiam Gusi, ale zdradzę tylko, że Państwo są gotowi kooperować i poświęcic dużo czasu, żeby przekonać do siebie Marleja:-) Quote
gusia0106 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Nooooo bardzo mili, wyważeni, spokojni ludzie. Marlej dał się pogłaskać, poprzytulać, pocałować. Pora na spacer nie była najlepsza, bo po burzy i Marlej niespokojny i ciągnął na smyczy, ale Państwa to nie zniechęciło. Są gotowi poświęcić mu czas i spróbować. Od poniedziałku ja i Marlej zaczynamy jeździć do nich na spacery zapoznawcze i oględziny domu ;) Nic więcej nie powiem ;) Trzymajcie kciuki Quote
Wisełka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Gusia, nie przeczytam teraz wszystkiego, więc zapytam, skąd CI państwo się wzięli w ogóle, z ogłoszenia? Quote
Ewanka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Niesamowici ludzie ... podnosi na duchu, że tacy istnieją !!! Marlej wielkim szczęściarzem jest, to wiemy, bo ... najpierw trafił na Gusię, a teraz .... oby to był TEN domek ...... trzymam mocno kciuki !!!!!!! Quote
malawaszka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 no to cóż innego pozostaje jak tylko zacisnąć :kciuki: Quote
gusia0106 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Wisełka']:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Gusia, nie przeczytam teraz wszystkiego, więc zapytam, skąd CI państwo się wzięli w ogóle, z ogłoszenia?[/QUOTE] Si. Z Metra ;) Quote
3 x Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='gusia0106']Si. Z Metra ;)[/QUOTE] a ja mam to metro :) jak zawsze sie pozbywam tak marlejowe wzielam do domu ;) znaczy ze mam marlejoschizę? Quote
gusia0106 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='3 x']a ja mam to metro :) jak zawsze sie pozbywam tak marlejowe wzielam do domu ;) znaczy ze mam marlejoschizę?[/QUOTE] Znaczy TAK :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=Silver]Ja też je mam[/COLOR][/SIZE] Quote
Tora&Faro Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Chorera a ja go nawet nie widziałam:oops:...ale marlejoschizę mam i ja;):) Quote
Ewa Marta Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Tora&Faro']Chorera a ja go nawet nie widziałam:oops:...ale marlejoschizę mam i ja;):)[/QUOTE] Jakbys spojrzała w te pięne oczy na żywca i zobaczyła taki nieskoordynowany ruch wyrażający radość, to by Cie trafiło totalnie:-) On jest przekochany!!! Quote
3 x Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 a Tora nie miała na mysli metra? jakby coś to ja swój moge wystawić na bazarek , bedzie na zaczipowanie Marleja jak znalazł ;) Quote
jola_li Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 A w Metrze były jakieś zdjęcia? Może jakiś skan moglybyście zamieścić ;-)? A co do Państwa to - wiem, że to droga daleka i niepewna - ale tak przyszło mi do głowy, że może - na jakiś stopniu ich znajomości z Marlejem - warto by zorganizować spotkanie wszystkich z behawiorystą?.... Tak tylko myślę... Quote
Tora&Faro Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='3 x']a Tora nie miała na mysli metra? [/QUOTE] Miała;):) Marleja miałam szczęście poznać....to prawda, cudo nie pies:loveu: Quote
gusia0106 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='jola_li']A w Metrze były jakieś zdjęcia? Może jakiś skan moglybyście zamieścić ;-)? A co do Państwa to - wiem, że to droga daleka i niepewna - ale tak przyszło mi do głowy, że może - na jakiś stopniu ich znajomości z Marlejem - warto by zorganizować spotkanie wszystkich z behawiorystą?.... Tak tylko myślę...[/QUOTE] Mogłybyście, tylko jakość kiepska [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/3869/201005240858443820001.png[/IMG] Myślę, że spotkanie wszystkich z behawiorystą nie jest dobrym pomysłem. Myślę, że jeśli już to Piotr powinien odwiedzić Marleja w jego nowym domu. Dlatego tak, że dla Marleja trzy osoby to już tłum. Zwłaszcza jak dwie z nich są nowe. Dzisiaj jedziemy na pierwszą wizytę spacerowo - domową. Jutro na drugą, pojutrze na trzecią.......;) Quote
jola_li Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='gusia0106']Mogłybyście, tylko jakość kiepska[/QUOTE] Dzięki :-)! [QUOTE]Myślę, że spotkanie wszystkich z behawiorystą nie jest dobrym pomysłem. Myślę, że jeśli już to Piotr powinien odwiedzić Marleja w jego nowym domu. Dlatego tak, że dla Marleja trzy osoby to już tłum. Zwłaszcza jak dwie z nich są nowe. [/QUOTE] Aaaa to w takim razie racja, znasz Marleja najlepiej! [QUOTE]Dzisiaj jedziemy na pierwszą wizytę spacerowo - domową. Jutro na drugą, pojutrze na trzecią.......; [/QUOTE] Trzymam kciuki za popojutrze :-). Quote
gusia0106 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 I się zaczipować jeszcze musimy bo Ciocia 3x nie odpuści ;) A tak, jakby komuś było mało wrażeń, to Ciocia Tora&Faro znalazła sobie wczoraj takich dwóch ... [url]http://www.dogomania.pl/threads/186258-Dwa-szczeniaki-podrzucone-chore-apatyczne-szukamy-DT-i-%C5%9Brodk%C3%B3w-na-leczenie?p=14738244#post14738244[/url] Quote
3 x Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='gusia0106']I się zaczipować jeszcze musimy bo Ciocia [B]3x nie odpuści [/B];)[/quote] dokładnie ;) w zamian dostaniesz marcepana ;) [quote] [B]A tak, jakby komuś było mało wrażeń[/B], to Ciocia Tora&Faro znalazła sobie wczoraj takich dwóch ... [url]http://www.dogomania.pl/threads/186258-Dwa-szczeniaki-podrzucone-chore-apatyczne-szukamy-DT-i-%C5%9Brodk%C3%B3w-na-leczenie?p=14738244#post14738244[/url][/QUOTE] ja sie przyznam, przez powódz u biafry trochę odpuscilam inne watki (czytaj "z pustego i salomon nie naleje" a poza tym ktos ostatnio nie chciał pieniędzy :eviltong: i musialam sie umysłowo gimnastykowac nad innym podziałem ;)) ale waszych psiakach to ja zaczynam sie gubić mysza jedzi i zgarnia jak leci ;) ty znów wynajdujesz bidy np w pułtusku sunia myszy to ja nie wiem czy wspolna czy myszy ale widze ze wam mało to jeszcze Torę zaraziłyście ;) Quote
Tora&Faro Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='gusia0106']I się zaczipować jeszcze musimy bo Ciocia 3x nie odpuści ;) A tak, jakby komuś było mało wrażeń, to Ciocia Tora&Faro znalazła sobie wczoraj takich dwóch ... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186258-Dwa-szczeniaki-podrzucone-chore-apatyczne-szukamy-DT-i-%C5%9Brodk%C3%B3w-na-leczenie?p=14738244#post14738244[/URL][/QUOTE] Na kochaną Gusię zawsze można liczyć.....dziękuję Ci z całego serca Kochana:loveu: Quote
mysza 1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='3 x']dokładnie ;) w zamian dostaniesz marcepana ;) ja sie przyznam, przez powódz u biafry trochę odpuscilam inne watki (czytaj "z pustego i salomon nie naleje" a poza tym ktos ostatnio nie chciał pieniędzy :eviltong: i musialam sie umysłowo gimnastykowac nad innym podziałem ;)) ale waszych psiakach to ja zaczynam sie gubić mysza jedzi i zgarnia jak leci ;) ty znów wynajdujesz bidy np w pułtusku sunia myszy to ja nie wiem czy wspolna czy myszy ale widze ze wam mało to jeszcze Torę zaraziłyście ;)[/QUOTE] Wszystkie pieski nasze są ;) Quote
Tora&Faro Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='mysza 1']Wszystkie pieski nasze są ;)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję że mi Marlej wybaczy:loveu: ale zapraszam serdecznie na bazarek dla Supełka: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186244-Kolczyki-i-książki-dla-Supełka!!!-ZAPRASZAMY-do-30-maja-do-godz.-00-00[/URL] Quote
koosiek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [B]Proszę, zajrzyjcie do przerażonej suni, Lilki, która przepadnie wśród setek innych psów w schronie [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/threads/186252-Lilunia-k%C5%82%C4%99buszek-strachu-w-ostrowskim-schronie[/url]! [/B] Quote
Recommended Posts