Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='gusia0106']Zaciskaj ;)

Się na spacer umówiliśmy jutro z Panem Piotrem (może to znak?;) )
O 18[/QUOTE]

o boże kolejny Piotr przy Marleju ;)

jeszcze jak go bedzie Piotr czipował to juz wogole jakies przeznaczenie ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jakby ktoś jeszcze nie znał naszej nowej znajdy to zapraszamy do Trymera ;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/185772-ON-z-Pu%C5%82tuska-bezpieczny-bardzo-potrzebne-deklaracje-wp%C5%82at[/url]

Posted

To ja Wam coś przekabluję.... Zupełnie przypadkiem, w czasie spaceru z moimi psiurami, natknęłam się na Gusię rozmawiającą z Państwem:-) Spokojni, mili, słuchający bardzo uważnie tego, co Gusia ma do powiedzenia. Stali przed klatką, a Marlej siedział już przy drzwiach wejściowych do klatki chcąc wracac do domu. Przywitał się jednak przyjaźnie z moimi psami i z powrotem poszedł czekać aż go wpuszczą do domu:-) Nic więcej nie napiszę, bo to zostawiam Gusi, ale zdradzę tylko, że Państwo są gotowi kooperować i poświęcic dużo czasu, żeby przekonać do siebie Marleja:-)

Posted

Nooooo bardzo mili, wyważeni, spokojni ludzie.
Marlej dał się pogłaskać, poprzytulać, pocałować.

Pora na spacer nie była najlepsza, bo po burzy i Marlej niespokojny i ciągnął na smyczy, ale Państwa to nie zniechęciło.

Są gotowi poświęcić mu czas i spróbować.

Od poniedziałku ja i Marlej zaczynamy jeździć do nich na spacery zapoznawcze i oględziny domu ;)

Nic więcej nie powiem ;) Trzymajcie kciuki

Posted

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Gusia, nie przeczytam teraz wszystkiego, więc zapytam, skąd CI państwo się wzięli w ogóle, z ogłoszenia?

Posted

Niesamowici ludzie ... podnosi na duchu, że tacy istnieją !!!

Marlej wielkim szczęściarzem jest, to wiemy, bo ... najpierw trafił na Gusię, a teraz .... oby to był TEN domek ...... trzymam mocno kciuki !!!!!!!

Posted

[quote name='Wisełka']:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Gusia, nie przeczytam teraz wszystkiego, więc zapytam, skąd CI państwo się wzięli w ogóle, z ogłoszenia?[/QUOTE]

Si. Z Metra ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Si. Z Metra ;)[/QUOTE]

a ja mam to metro :)
jak zawsze sie pozbywam tak marlejowe wzielam do domu ;)
znaczy ze mam marlejoschizę?

Posted

[quote name='3 x']a ja mam to metro :)
jak zawsze sie pozbywam tak marlejowe wzielam do domu ;)
znaczy ze mam marlejoschizę?[/QUOTE]

Znaczy TAK :evil_lol:

[SIZE=1][COLOR=Silver]Ja też je mam[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Tora&Faro']Chorera a ja go nawet nie widziałam:oops:...ale marlejoschizę mam i ja;):)[/QUOTE]

Jakbys spojrzała w te pięne oczy na żywca i zobaczyła taki nieskoordynowany ruch wyrażający radość, to by Cie trafiło totalnie:-) On jest przekochany!!!

Posted

a Tora nie miała na mysli metra?

jakby coś to ja swój moge wystawić na bazarek , bedzie na zaczipowanie Marleja jak znalazł ;)

Posted

A w Metrze były jakieś zdjęcia?
Może jakiś skan moglybyście zamieścić ;-)?

A co do Państwa to - wiem, że to droga daleka i niepewna - ale tak przyszło mi do głowy, że może - na jakiś stopniu ich znajomości z Marlejem - warto by zorganizować spotkanie wszystkich z behawiorystą?....
Tak tylko myślę...

Posted

[quote name='jola_li']A w Metrze były jakieś zdjęcia?
Może jakiś skan moglybyście zamieścić ;-)?

A co do Państwa to - wiem, że to droga daleka i niepewna - ale tak przyszło mi do głowy, że może - na jakiś stopniu ich znajomości z Marlejem - warto by zorganizować spotkanie wszystkich z behawiorystą?....
Tak tylko myślę...[/QUOTE]

Mogłybyście, tylko jakość kiepska

[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/3869/201005240858443820001.png[/IMG]

Myślę, że spotkanie wszystkich z behawiorystą nie jest dobrym pomysłem. Myślę, że jeśli już to Piotr powinien odwiedzić Marleja w jego nowym domu.
Dlatego tak, że dla Marleja trzy osoby to już tłum. Zwłaszcza jak dwie z nich są nowe.

Dzisiaj jedziemy na pierwszą wizytę spacerowo - domową. Jutro na drugą, pojutrze na trzecią.......;)

Posted

[quote name='gusia0106']Mogłybyście, tylko jakość kiepska[/QUOTE]
Dzięki :-)!

[QUOTE]Myślę, że spotkanie wszystkich z behawiorystą nie jest dobrym pomysłem. Myślę, że jeśli już to Piotr powinien odwiedzić Marleja w jego nowym domu.
Dlatego tak, że dla Marleja trzy osoby to już tłum. Zwłaszcza jak dwie z nich są nowe.
[/QUOTE]

Aaaa to w takim razie racja, znasz Marleja najlepiej!

[QUOTE]Dzisiaj jedziemy na pierwszą wizytę spacerowo - domową. Jutro na drugą, pojutrze na trzecią.......;
[/QUOTE]

Trzymam kciuki za popojutrze :-).

Posted

I się zaczipować jeszcze musimy bo Ciocia 3x nie odpuści ;)

A tak, jakby komuś było mało wrażeń, to Ciocia Tora&Faro znalazła sobie wczoraj takich dwóch ...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186258-Dwa-szczeniaki-podrzucone-chore-apatyczne-szukamy-DT-i-%C5%9Brodk%C3%B3w-na-leczenie?p=14738244#post14738244[/url]

Posted

[quote name='gusia0106']I się zaczipować jeszcze musimy bo Ciocia [B]3x nie odpuści [/B];)[/quote]

dokładnie ;)
w zamian dostaniesz marcepana ;)
[quote]

[B]A tak, jakby komuś było mało wrażeń[/B], to Ciocia Tora&Faro znalazła sobie wczoraj takich dwóch ...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186258-Dwa-szczeniaki-podrzucone-chore-apatyczne-szukamy-DT-i-%C5%9Brodk%C3%B3w-na-leczenie?p=14738244#post14738244[/url][/QUOTE]

ja sie przyznam, przez powódz u biafry trochę odpuscilam inne watki (czytaj "z pustego i salomon nie naleje" a poza tym ktos ostatnio nie chciał pieniędzy :eviltong: i musialam sie umysłowo gimnastykowac nad innym podziałem ;))
ale waszych psiakach to ja zaczynam sie gubić
mysza jedzi i zgarnia jak leci ;)
ty znów wynajdujesz bidy np w pułtusku
sunia myszy to ja nie wiem czy wspolna czy myszy
ale widze ze wam mało to jeszcze Torę zaraziłyście ;)

Posted

[quote name='gusia0106']I się zaczipować jeszcze musimy bo Ciocia 3x nie odpuści ;)

A tak, jakby komuś było mało wrażeń, to Ciocia Tora&Faro znalazła sobie wczoraj takich dwóch ...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/186258-Dwa-szczeniaki-podrzucone-chore-apatyczne-szukamy-DT-i-%C5%9Brodk%C3%B3w-na-leczenie?p=14738244#post14738244[/URL][/QUOTE]

Na kochaną Gusię zawsze można liczyć.....dziękuję Ci z całego serca Kochana:loveu:

Posted

[quote name='3 x']dokładnie ;)
w zamian dostaniesz marcepana ;)

ja sie przyznam, przez powódz u biafry trochę odpuscilam inne watki (czytaj "z pustego i salomon nie naleje" a poza tym ktos ostatnio nie chciał pieniędzy :eviltong: i musialam sie umysłowo gimnastykowac nad innym podziałem ;))
ale waszych psiakach to ja zaczynam sie gubić
mysza jedzi i zgarnia jak leci ;)
ty znów wynajdujesz bidy np w pułtusku
sunia myszy to ja nie wiem czy wspolna czy myszy
ale widze ze wam mało to jeszcze Torę zaraziłyście ;)[/QUOTE]

Wszystkie pieski nasze są ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Wszystkie pieski nasze są ;)[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu:

Mam nadzieję że mi Marlej wybaczy:loveu: ale zapraszam serdecznie na bazarek dla Supełka:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/186244-Kolczyki-i-książki-dla-Supełka!!!-ZAPRASZAMY-do-30-maja-do-godz.-00-00[/URL]

Posted

[B]Proszę, zajrzyjcie do przerażonej suni, Lilki, która przepadnie wśród setek innych psów w schronie [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186252-Lilunia-k%C5%82%C4%99buszek-strachu-w-ostrowskim-schronie[/url]!
[/B]