3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [I]dobra dobra wystarczy juz tego [/I] [IMG]http://img695.imageshack.us/img695/7460/20100331m11.jpg[/IMG] [i] mam nadzieję, że to już ostatnie zdjęcie[/i] [IMG]http://img101.imageshack.us/img101/6083/20100331m12.jpg[/IMG] Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 O cholera! Ale mam kurzu pod narożnikiem! :crazyeye: Quote
3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='gusia0106']O cholera! Ale mam kurzu pod narożnikiem! :crazyeye:[/QUOTE] tja bo wszyscy na to od razu zwrócili uwagę :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Fajowe zdjęcia! Marlej cud miód i orzeszki. Gusia, ja Ci mówię, Ty się dobrze zastanów czy szukać mu ds :loveu: Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='mala_czarna']Fajowe zdjęcia! Marlej cud miód i orzeszki. Gusia, ja Ci mówię, Ty się dobrze zastanów czy szukać mu ds :loveu:[/QUOTE] A Ty się dobrze zastanów jak bardzo chcesz dostać ode mnie w beret !! ;) Quote
mysza 1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Śliczny :loveu: a jaki towarzyski:loveu: Pysio strasznie ma różowy albo zdjecia tak wyszły, ciekawe od czego. Quote
mala_czarna Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Widzisz Marlej? Twoja opiekunka to strasznie agresywna kobita jest. Nie wiem jak Ty to wytrzymujesz maluszku :evil_lol::evil_lol: Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='mysza 1']Śliczny :loveu: a jaki towarzyski:loveu: Pysio strasznie ma różowy albo zdjecia tak wyszły, ciekawe od czego.[/QUOTE] Od wycierania w dywan po jedzeniu :angryy::mad: Quote
mysza 1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='gusia0106']Od wycierania w dywan po jedzeniu :angryy::mad:[/QUOTE] Rzeczywiście dywan wydaje się idealny, aż prowokuje do wytarcia ;) Quote
iwlajn Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ale świetna fotorelacja!!! Gusiu, myślałam, że Marlej jest niższy. A to naprawdę spory psiak. Kurzu nie zauważyłam ale widzę, że mamy takie same kubeczki. Neigh, zakładaj kotom wątki. Trzeba je poogłaszać. Kurde, muszę się wziąć za te ogłoszenie - to moje wielkanocne postanowienie na po świętach. Quote
3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mala_czarna']Widzisz Marlej? Twoja opiekunka to strasznie agresywna kobita jest. Nie wiem jak Ty to wytrzymujesz maluszku :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] trzeba się wziac za socjalizację gusi :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='3 x']trzeba się wziac za socjalizację gusi :evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, Pani już dziękujemy, następnym razem zaproszony jest Gremlin! Z Marcepanem! A co! ;) Quote
Nutusia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='3 x']trzeba się wziac za socjalizację gusi :evil_lol:[/QUOTE] Nie no, 3x, Mała Czarna - jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej odwagi! Od początku jestem zdania, że lepszego domu niż u Gusi Marlej nie znajdzie, ale głośno o tym mówić się... bałam! Chyba czas podjąć świąteczne postanowienie - od dziś nie boję się ani Gusi ani Neigh! :) Quote
3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='gusia0106']Dobrze, Pani już dziękujemy, następnym razem zaproszony jest Gremlin! Z Marcepanem! A co! ;)[/QUOTE] nie, no z tym marcepanem to juz przegiełas :evil_lol: [quote name='Nutusia'] Chyba czas podjąć świąteczne postanowienie - od dziś nie boję się ani Gusi ani Neigh! [/quote] a jakby coś to zaczaimy się na nie za winklem i :mad: zanm juz wszystkie uliczki i zakamarki wokół gusi bloku :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Nutusia']Nie no, 3x, Mała Czarna - jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej odwagi! Od początku jestem zdania, że lepszego domu niż u Gusi Marlej nie znajdzie, ale głośno o tym mówić się... bałam! Chyba czas podjąć świąteczne postanowienie - od dziś nie boję się ani Gusi ani Neigh! :)[/QUOTE] I TY.....? Brutusie...? ;) Quote
Nutusia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='gusia0106']I TY.....? Brutusie...?;)[/QUOTE] Tak wyszło! :) Quote
Ewa Marta Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Gusia, bo wiesz rozsądek mówi jedno - że Gusia to doskonały DT, że niejednego jeszcze psa wyprowadzi z dołka i znajdzie mu wspaniały DS itp... Z drugiej, serce podpowiada - Marlej tyle w życiu przeszedł, że należy mu się dom najlepszy od słońcem. No i jakby nie patrzeć, wypada nam, że to właśnie Twój dom:-) Poza tym...... bardzo do siebie pasujecie:-) On wpatrzony w Ciebie jak w obraz. Choroba jasna, ja nigdy dla nikogo nie byłam taką alfa i omegą, jak Ty dla niego;-) Jak się na Was razem patrzy, to aż korci pomarzyć, że on już zostanie na tym pomarańczowym..... Quote
Nutusia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dzięki Ewcia! :) Jeszcze zawołam Ciocię Irenkę z Krakowa, co to mi kiedyś na tośkowym wątku pisała, że Łosia oddać nie mogę bo i mi i Tośce serca popękają, i damy radę! Też się broniłam, że jak nie Tośka, to kolejna bida zawsze kąt u mnie znajdzie... Przepadłam z kretesem!:) Quote
3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 a wogole to ja wam jeszcze napisze, że Marlejucha zrobił się bardzo towarzyski Gremlin mógł go miziac z kazdej strony smaczki podawac znad głowy i wogole to do Gremlina Marlej musiał przyjść po smaczka bo ode mnie to ciacha przychodziły do Marleja :) jeszcz trochę i Marlej pokocha Michała :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Skoro słowa nie docierają, normalnie zacznę was ignorować! ;) Quote
3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='gusia0106']Skoro słowa nie docierają, normalnie zacznę was ignorować! ;)[/QUOTE] nawet nei wiesz jakbysmy sie ucieszyły gdybyś własnie nic nei robiła w tej kwestii :eviltong: Quote
mysza 1 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Mój znajomy znalazł wczoraj w rowie wycieńczoną i wychudzoną sukę z sześcioma szczeniakami, już widzą, chodzą. Zabrał do domu, teraz ma 15 psów. Nie mam jeszcze zdjęć ale będę zakładała wątek i szukała im domów. Gdybyście słyszały, że ktoś może szuka szczeniaczka dla siebie to się polecam. A mojej przyjaciółce ktoś wczoraj zastrzelił psa; miał rok; były przyjacielski, milusiński i uroczy. Przeszkadzał, bo ona ma 7 psów, straszne przestępstwo. Nie wiem gdzie my żyjemy, czy to jest kraj europejski czy jakieś barbrzynskie plemiona. Quote
gusia0106 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Jak to zastrzelił?? Gdzie?? Tak kurna po prostu?? A jak będzie wątek suni i szczeniaków - dawaj od razu. Quote
Recommended Posts