Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

[I]dobra dobra
wystarczy juz tego [/I]

[IMG]http://img695.imageshack.us/img695/7460/20100331m11.jpg[/IMG]

[i]
mam nadzieję, że to już ostatnie zdjęcie[/i]

[IMG]http://img101.imageshack.us/img101/6083/20100331m12.jpg[/IMG]

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']O cholera! Ale mam kurzu pod narożnikiem! :crazyeye:[/QUOTE]

tja
bo wszyscy na to od razu zwrócili uwagę :evil_lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']Fajowe zdjęcia! Marlej cud miód i orzeszki. Gusia, ja Ci mówię, Ty się dobrze zastanów czy szukać mu ds :loveu:[/QUOTE]

A Ty się dobrze zastanów jak bardzo chcesz dostać ode mnie w beret !!

;)

Posted

[quote name='mysza 1']Śliczny :loveu: a jaki towarzyski:loveu:
Pysio strasznie ma różowy albo zdjecia tak wyszły, ciekawe od czego.[/QUOTE]

Od wycierania w dywan po jedzeniu :angryy::mad:

Posted

Ale świetna fotorelacja!!! Gusiu, myślałam, że Marlej jest niższy. A to naprawdę spory psiak. Kurzu nie zauważyłam ale widzę, że mamy takie same kubeczki.

Neigh, zakładaj kotom wątki. Trzeba je poogłaszać. Kurde, muszę się wziąć za te ogłoszenie - to moje wielkanocne postanowienie na po świętach.

Posted

[quote name='mala_czarna']Widzisz Marlej? Twoja opiekunka to strasznie agresywna kobita jest. Nie wiem jak Ty to wytrzymujesz maluszku :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

trzeba się wziac za socjalizację gusi :evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']trzeba się wziac za socjalizację gusi :evil_lol:[/QUOTE]

Dobrze, Pani już dziękujemy, następnym razem zaproszony jest Gremlin! Z Marcepanem! A co!

;)

Posted

[quote name='3 x']trzeba się wziac za socjalizację gusi :evil_lol:[/QUOTE]

Nie no, 3x, Mała Czarna - jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej odwagi! Od początku jestem zdania, że lepszego domu niż u Gusi Marlej nie znajdzie, ale głośno o tym mówić się... bałam!
Chyba czas podjąć świąteczne postanowienie - od dziś nie boję się ani Gusi ani Neigh! :)

Posted

[quote name='gusia0106']Dobrze, Pani już dziękujemy, następnym razem zaproszony jest Gremlin! Z Marcepanem! A co!

;)[/QUOTE]

nie, no z tym marcepanem to juz przegiełas :evil_lol:

[quote name='Nutusia'] Chyba czas podjąć świąteczne postanowienie - od dziś nie boję się ani Gusi ani Neigh! [/quote]

a jakby coś to zaczaimy się na nie za winklem i :mad:
zanm juz wszystkie uliczki i zakamarki wokół gusi bloku :evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']Nie no, 3x, Mała Czarna - jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej odwagi! Od początku jestem zdania, że lepszego domu niż u Gusi Marlej nie znajdzie, ale głośno o tym mówić się... bałam!
Chyba czas podjąć świąteczne postanowienie - od dziś nie boję się ani Gusi ani Neigh! :)[/QUOTE]

I TY.....? Brutusie...?

;)

Posted

Gusia, bo wiesz rozsądek mówi jedno - że Gusia to doskonały DT, że niejednego jeszcze psa wyprowadzi z dołka i znajdzie mu wspaniały DS itp...
Z drugiej, serce podpowiada - Marlej tyle w życiu przeszedł, że należy mu się dom najlepszy od słońcem. No i jakby nie patrzeć, wypada nam, że to właśnie Twój dom:-)
Poza tym...... bardzo do siebie pasujecie:-) On wpatrzony w Ciebie jak w obraz. Choroba jasna, ja nigdy dla nikogo nie byłam taką alfa i omegą, jak Ty dla niego;-) Jak się na Was razem patrzy, to aż korci pomarzyć, że on już zostanie na tym pomarańczowym.....

Posted

Dzięki Ewcia! :) Jeszcze zawołam Ciocię Irenkę z Krakowa, co to mi kiedyś na tośkowym wątku pisała, że Łosia oddać nie mogę bo i mi i Tośce serca popękają, i damy radę!
Też się broniłam, że jak nie Tośka, to kolejna bida zawsze kąt u mnie znajdzie... Przepadłam z kretesem!:)

Posted

a wogole to ja wam jeszcze napisze, że Marlejucha zrobił się bardzo towarzyski
Gremlin mógł go miziac z kazdej strony
smaczki podawac znad głowy
i wogole to do Gremlina Marlej musiał przyjść po smaczka
bo ode mnie to ciacha przychodziły do Marleja :)

jeszcz trochę i Marlej pokocha Michała :evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Skoro słowa nie docierają, normalnie zacznę was ignorować!

;)[/QUOTE]

nawet nei wiesz jakbysmy sie ucieszyły gdybyś własnie nic nei robiła w tej kwestii :eviltong:

Posted

Mój znajomy znalazł wczoraj w rowie wycieńczoną i wychudzoną sukę z sześcioma szczeniakami, już widzą, chodzą.
Zabrał do domu, teraz ma 15 psów.
Nie mam jeszcze zdjęć ale będę zakładała wątek i szukała im domów. Gdybyście słyszały, że ktoś może szuka szczeniaczka dla siebie to się polecam.

A mojej przyjaciółce ktoś wczoraj zastrzelił psa; miał rok; były przyjacielski, milusiński i uroczy. Przeszkadzał, bo ona ma 7 psów, straszne przestępstwo.
Nie wiem gdzie my żyjemy, czy to jest kraj europejski czy jakieś barbrzynskie plemiona.