Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gusia0106']Zadowolona Łajzucha ;)
Głaszczemy się, ćwiczymy, dajemy buziaki - fajnie jest w domu ;)[/QUOTE]
Czego jesteś w domu?! Do roboty :grins:

Posted

ano widziałam jaka pogoda była oszukańcza ;)

ale tak sobie myslę, ze co się odwlecze, to nie uciecze a najlepiej gdyby sesja odbyła się na trawce czy wsród kwitnących drzew i krzewów :)

z drugiej strony możemy zrobic jedną teraz a kolejną przy kwitnących krzaczorach ;)

moze przy okazji wpadniemy na poadopcyjną do Kory?

Posted

A ja mając nadzieję że mnie Gusia nie pogoni, chciałam wysłać zaproszenie...

Zapraszam serdecznie na swój pierwszy w życiu bazarek na Rufusa i Idola:-) Mam pietra, czy wszystko jest czytelne, czy ktokolwiek tam zajrzy, ale trzeba próbować dla naszych ulubieńców w potrzebie:-)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181880-Bazarek-ksiAE-A-kowy-na-Rufusa-i-Idola-do-dnia-26-marca-2010-do-godziny-22-00?p=14300029#post14300029[/URL]

Posted

[quote name='gusia0106']Aparat wziął i wyszedł więc czasowo nie mamy czym zrobić.
Dzisiaj byliśmy umówieni na sesję foto z Rufusową, ale według wszelkich znaków na niebie i ziemi miało cały dzień padać i zero słońca, więc się przemówiłyśmy. Nie padało i słońce było ale to już całkiem inna historia ;)

Musisz przyjechać Mysza i sprawdzić czy on tu w ogóle jeszcze jest.
Bo może wzięłam i przehandlowałam?
Na smalec bez szans, ale może chociaż do eksperymentów

:evil_lol:[/QUOTE]

Przyjadę, a jakże. Jestem bardzo ciekawa nowego Marleja. A leniuchowania zazdroszczę, jestem stworzona do tego :)

Wczoraj było pięknie, sporo śniegu, słońce, super do plenerów.

Posted

[quote name='gusia0106']Zadowolona Łajzucha ;)
[B]Głaszczemy się[/B], ćwiczymy, [B]dajemy buziaki[/B] - fajnie jest w domu ;)[/QUOTE]
i ty się dziwisz ze on cię kocha ;)

btw jak konsultacje w cyberprzestrzeni odnośnie jedzenia przez Marleja rybek i oleju z rybek?

Posted

[quote name='3 x']

btw jak konsultacje w cyberprzestrzeni odnośnie jedzenia przez Marleja rybek i oleju z rybek?[/QUOTE]

Olej nie dla nas...trzusteczka byłaby zbyt obciążona

Ciociu, na Ciebie też czekamy aż wpadniesz w odwiedziny. I na wujka Gremlina ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Olej nie dla nas...trzusteczka byłaby zbyt obciążona

Ciociu, na Ciebie też czekamy aż wpadniesz w odwiedziny. I na wujka Gremlina ;)[/QUOTE]

a ryblka suszona? tez nie dla Marleja?

pomyslimy, zobaczymy, zrobimy marcepana i odwiedzimy :evil_lol:

Posted

Byłam, widziałam, będę myśleć.

A my mieliśmy wczoraj Piotra. Aleeeeee nas wymęczył ;)

W skrócie - Piotr jest z nas zadowolony i mówi, że widać, że dużo ćwiczymy.
Teraz umówiliśmy się tak, że Piotr wyznaczył nam cele - jak zwykle przyjdą w mailu - jak je osiągniemy, to dopiero wtedy się spotkamy. Bo tempo może być różne, więc nie umawialiśmy się na konkretny termin.

A wiecie jakiego będziemy mieć super gościa?? Pani Grażynka z mężem nas odwiedzą :multi:

Posted

[quote name='mala_czarna']Pani Grażynka to Wasz Psi Anioł? ;)[/QUOTE]

Dokładnie, w osobie własnej ;)

Ale ja wiem co Wam napisać, żeby odświeżyć skutecznie pamięć :evil_lol:

Pamiętacie SUPER PRZYSTOJNEGO Pana Rafała, który przywiózł mi pieniądze zebrane w rodzinie na psy?
To właśnie syn PANI GRAŻYNKI :evil_lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro']A czy syn się przypadkiem nie wybiera w odwiedziny?:evil_lol:...bo gdyby przypadkiem.....to wiesz Aguś....;)[/QUOTE]

Chwilka, nie tak prędko. Ja nie mam żadnego TZ-ta, więc jestem pierwsza w kolejce.
Gusia, to kiedy mam być? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Dokładnie, w osobie własnej ;)

Ale ja wiem co Wam napisać, żeby odświeżyć skutecznie pamięć :evil_lol:

Pamiętacie SUPER PRZYSTOJNEGO Pana Rafała, który przywiózł mi pieniądze zebrane w rodzinie na psy?
To właśnie syn PANI GRAŻYNKI :evil_lol:[/QUOTE]

A może zabrałaby ze sobą syna, a my niby przypadkiem pojawiłybyśmy się w większej grupie na spacerze z naszymi psami pod Twoimi oknami Gusiu?:-)

No dobra, żarty żartami, w końcu zajęta już jestem, ale cieszę się bardzo, że w końcu Pani Grażynka pozna Marleja. Bo jak pozna, to zakocha się tak, jak większość z nas:-)

Posted

[quote name='mala_czarna']Chwilka, nie tak prędko. Ja nie mam żadnego TZ-ta, więc jestem pierwsza w kolejce.
Gusia, to kiedy mam być? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Moje Drogie - Pan Rafał bierze ślub latem więc.....SPOKÓJ MI TU! :)

A poznania Pani Grażynki nie możemy się doczekać:)

Posted

[quote name='gusia0106']Moje Drogie - Pan Rafał bierze ślub latem więc.....SPOKÓJ MI TU! :)
[/QUOTE]

No Ty to zawsze człowieka na ziemię sprowadzisz:evil_lol:.....a miało być tak pięknie....:evil_lol: