Tora&Faro Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dzień dobry:):):) dogo działa więc przyszłam się przywitać:) co u Was Gusiu, Marlej pewnie zadowolony że ma Pańcię w domku?;) Quote
gusia0106 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Zadowolona Łajzucha ;) Głaszczemy się, ćwiczymy, dajemy buziaki - fajnie jest w domu ;) Quote
Soema Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='gusia0106']Zadowolona Łajzucha ;) Głaszczemy się, ćwiczymy, dajemy buziaki - fajnie jest w domu ;)[/QUOTE] Czego jesteś w domu?! Do roboty :grins: Quote
gusia0106 Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Soema']Czego jesteś w domu?! Do roboty :grins:[/QUOTE] Mowy nie ma :) Leniuchujemy :) Quote
Tora&Faro Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='gusia0106']Mowy nie ma :) Leniuchujemy :)[/QUOTE] jezuuuu jak ja Wam zazdroszczę......:):):) Quote
malawaszka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 jak to leniuchujecie???? boszzzz ja też chcę :cry: Quote
Ewanka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Przyszłam łapkę marlejową uściskać, Gusi się pokłonić za jej czary mary, a tu ... wakacje na całego ... pozazdrościć ;) Quote
rufusowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ano widziałam jaka pogoda była oszukańcza ;) ale tak sobie myslę, ze co się odwlecze, to nie uciecze a najlepiej gdyby sesja odbyła się na trawce czy wsród kwitnących drzew i krzewów :) z drugiej strony możemy zrobic jedną teraz a kolejną przy kwitnących krzaczorach ;) moze przy okazji wpadniemy na poadopcyjną do Kory? Quote
Ewa Marta Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 A ja mając nadzieję że mnie Gusia nie pogoni, chciałam wysłać zaproszenie... Zapraszam serdecznie na swój pierwszy w życiu bazarek na Rufusa i Idola:-) Mam pietra, czy wszystko jest czytelne, czy ktokolwiek tam zajrzy, ale trzeba próbować dla naszych ulubieńców w potrzebie:-) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/181880-Bazarek-ksiAE-A-kowy-na-Rufusa-i-Idola-do-dnia-26-marca-2010-do-godziny-22-00?p=14300029#post14300029[/URL] Quote
mysza 1 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 [quote name='gusia0106']Aparat wziął i wyszedł więc czasowo nie mamy czym zrobić. Dzisiaj byliśmy umówieni na sesję foto z Rufusową, ale według wszelkich znaków na niebie i ziemi miało cały dzień padać i zero słońca, więc się przemówiłyśmy. Nie padało i słońce było ale to już całkiem inna historia ;) Musisz przyjechać Mysza i sprawdzić czy on tu w ogóle jeszcze jest. Bo może wzięłam i przehandlowałam? Na smalec bez szans, ale może chociaż do eksperymentów :evil_lol:[/QUOTE] Przyjadę, a jakże. Jestem bardzo ciekawa nowego Marleja. A leniuchowania zazdroszczę, jestem stworzona do tego :) Wczoraj było pięknie, sporo śniegu, słońce, super do plenerów. Quote
andzia69 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 ni ma fotek? eeee...obijacie się:mad: a dogo działa więc trzeba szybko cykać póki znowu nie odmówi posługi!:diabloti: Quote
3 x Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='gusia0106']Zadowolona Łajzucha ;) [B]Głaszczemy się[/B], ćwiczymy, [B]dajemy buziaki[/B] - fajnie jest w domu ;)[/QUOTE] i ty się dziwisz ze on cię kocha ;) btw jak konsultacje w cyberprzestrzeni odnośnie jedzenia przez Marleja rybek i oleju z rybek? Quote
gusia0106 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='3 x'] btw jak konsultacje w cyberprzestrzeni odnośnie jedzenia przez Marleja rybek i oleju z rybek?[/QUOTE] Olej nie dla nas...trzusteczka byłaby zbyt obciążona Ciociu, na Ciebie też czekamy aż wpadniesz w odwiedziny. I na wujka Gremlina ;) Quote
3 x Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='gusia0106']Olej nie dla nas...trzusteczka byłaby zbyt obciążona Ciociu, na Ciebie też czekamy aż wpadniesz w odwiedziny. I na wujka Gremlina ;)[/QUOTE] a ryblka suszona? tez nie dla Marleja? pomyslimy, zobaczymy, zrobimy marcepana i odwiedzimy :evil_lol: Quote
gusia0106 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Rybka może być :) Bez marcepana też Was wpuszczę :) Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Gusia, spójrz: były Krzyczkowiak potrzebuje na cito pomocy; [url]http://www.dogomania.pl/threads/181765-Trotter-z-nowotworem-A-ledziony-potrzebna-szybka-operacja/page2[/url] Quote
gusia0106 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Byłam, widziałam, będę myśleć. A my mieliśmy wczoraj Piotra. Aleeeeee nas wymęczył ;) W skrócie - Piotr jest z nas zadowolony i mówi, że widać, że dużo ćwiczymy. Teraz umówiliśmy się tak, że Piotr wyznaczył nam cele - jak zwykle przyjdą w mailu - jak je osiągniemy, to dopiero wtedy się spotkamy. Bo tempo może być różne, więc nie umawialiśmy się na konkretny termin. A wiecie jakiego będziemy mieć super gościa?? Pani Grażynka z mężem nas odwiedzą :multi: Quote
gusia0106 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='mala_czarna']Pani Grażynka to Wasz Psi Anioł? ;)[/QUOTE] Dokładnie, w osobie własnej ;) Ale ja wiem co Wam napisać, żeby odświeżyć skutecznie pamięć :evil_lol: Pamiętacie SUPER PRZYSTOJNEGO Pana Rafała, który przywiózł mi pieniądze zebrane w rodzinie na psy? To właśnie syn PANI GRAŻYNKI :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A czy syn się przypadkiem nie wybiera w odwiedziny?:evil_lol:...bo gdyby przypadkiem.....to wiesz Aguś....;) Quote
mala_czarna Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Tora&Faro']A czy syn się przypadkiem nie wybiera w odwiedziny?:evil_lol:...bo gdyby przypadkiem.....to wiesz Aguś....;)[/QUOTE] Chwilka, nie tak prędko. Ja nie mam żadnego TZ-ta, więc jestem pierwsza w kolejce. Gusia, to kiedy mam być? :evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='gusia0106']Dokładnie, w osobie własnej ;) Ale ja wiem co Wam napisać, żeby odświeżyć skutecznie pamięć :evil_lol: Pamiętacie SUPER PRZYSTOJNEGO Pana Rafała, który przywiózł mi pieniądze zebrane w rodzinie na psy? To właśnie syn PANI GRAŻYNKI :evil_lol:[/QUOTE] A może zabrałaby ze sobą syna, a my niby przypadkiem pojawiłybyśmy się w większej grupie na spacerze z naszymi psami pod Twoimi oknami Gusiu?:-) No dobra, żarty żartami, w końcu zajęta już jestem, ale cieszę się bardzo, że w końcu Pani Grażynka pozna Marleja. Bo jak pozna, to zakocha się tak, jak większość z nas:-) Quote
gusia0106 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 [quote name='mala_czarna']Chwilka, nie tak prędko. Ja nie mam żadnego TZ-ta, więc jestem pierwsza w kolejce. Gusia, to kiedy mam być? :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Moje Drogie - Pan Rafał bierze ślub latem więc.....SPOKÓJ MI TU! :) A poznania Pani Grażynki nie możemy się doczekać:) Quote
Tora&Faro Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='gusia0106']Moje Drogie - Pan Rafał bierze ślub latem więc.....SPOKÓJ MI TU! :) [/QUOTE] No Ty to zawsze człowieka na ziemię sprowadzisz:evil_lol:.....a miało być tak pięknie....:evil_lol: Quote
Recommended Posts