mala_czarna Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 [quote name='gusia0106']Bo ja się kolegują tylko ze zrównoważonymi psychicznie :evil_lol: [/QUOTE] :sad::sad: Quote
Ewa Marta Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Widziałam dzisiaj krótko Marleja... jestem zadziwiona, bo po raz pierwszy w życiu coś takiego zaobserwowałam... Otóż Marlej powitał mnie i mojego TZ głośnym , donośnym szczekaniem, po czym niby się do nas łasił i pomrukiwał z zadowolleniem, jednak podchodząc do nas, calusieńki czas wzrok miał utkwiony w .... Gusi. szedł do nas tylko w momencie, kiedy ona mówiła do niego "dobrze Marlej". Czułam się jak niewidzialna, bo z jednej strony głaskałam merdającego ogonem psa, z drugiej on mnie kompletnie ignorował, skupiając się totalnie na twarzy Gusi i czytając z jej twarzy, co może robić... Jest z nią niewiarygodnie związany, ona jest jego oczami, mózgiem i wszystkim..... Gdyby to był DS, byłabym wniebowzięta...... Coś niesamowitego po prostu. Ja nie umiem tego opisać... Marlej wygląda wspaniale, nadal chudzina, ale pewniejsza siebie, zadowolona i radosna:-) Quote
gusia0106 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 No właśnie mówiłam, że nie jest dobrze, w tym sensie, że niestety staliśmy się kumplami....... Quote
Nutusia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Ewa Marta']Gdyby to był DS, byłabym wniebowzięta...... Coś niesamowitego po prostu. Ja nie umiem tego opisać... [/QUOTE] Ech... ja się lepiej nie będę odzywać, bo Gusia więcej do mnie nie przyjedzie... Gusia, Ty nie jesteś kumplem Marleja, Ty jesteś jego WYROCZNIĄ! Quote
Neigh Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ja wiedziałam, ze tak będzie - ta dam tada dam. Ja wiedziałam ze tak będzie A co do kumplowania ze zrównoważonymi psychicznie - "NIE TO NIE"! I udała się na emigrację wewnętrzną. Quote
gusia0106 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Neigh']A co do kumplowania ze zrównoważonymi psychicznie - "NIE TO NIE"! I udała się na emigrację wewnętrzną.[/QUOTE] Uderz w stół ....... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='Neigh']Ja wiedziałam, ze tak będzie - ta dam tada dam. Ja wiedziałam ze tak będzie[/QUOTE] Też wiedziałam, ale... bałam się powiedzieć :) Ty, to co innego!!!! Quote
gusia0106 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='Nutusia']Też wiedziałam, ale... bałam się powiedzieć :) Ty, to co innego!!!![/QUOTE] Czarownice! Obie! Co wiedziałam? Co wiedziałam? Mówię, tylko, że on mnie lubi. NIC więcej. ;) Quote
Tora&Faro Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='gusia0106']Czarownice! Obie! Co wiedziałam? Co wiedziałam? Mówię, tylko, że on mnie lubi. NIC więcej. ;)[/QUOTE] ...tiaaa...tylko lubi, nic więcej:eviltong:.....miałam okazję się przekonać na własne oczy jak to wygląda:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa Marta Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Jeśli tak wygląda lubienie, to znaczy, że mnie nikt nie lubi:-) Quote
3 x Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ja juz dawno przebąkiwałam ze Marlej powinien zostac u gusi, nawet jej mówiłam ze spotkamy sie znim w bieszczadach to ta, że nei że łachudra do domu pojdzie ale moim zdaniem to po co ma iśc gdzieś indziej ;) Quote
gusia0106 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 [quote name='3 x']ja juz dawno przebąkiwałam ze Marlej powinien zostac u gusi, nawet jej mówiłam ze spotkamy sie znim w bieszczadach to ta, że nei że łachudra do domu pojdzie ale moim zdaniem to po co ma iśc gdzieś indziej ;)[/QUOTE] Bo na miejsce na pomarańczowym czekają inni. A sama widziałeś Ciotka, że z tolerancją innych to on ma problemy ;) Quote
3 x Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='gusia0106']Bo na miejsce na pomarańczowym czekają inni. A sama widziałeś Ciotka, że z tolerancją innych to on ma problemy ;)[/QUOTE] ano ma ale od czego ma cierpliwego nauczyciela a na poważnie z tą akceptacja innych (np Michała) to myslę, ze w nim strach siedzi Gremlina juz normalnie akceptował podczas drugiej kontroli DT a podczas pierwszej warczał, podobno, nie wiem bo ogladałam sobie toalete ;) ale wiesz ze dom musi byc najlepsiejszy z najlepszych? bo inaczej będą :mad: Quote
gusia0106 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Selekcja będzie najostrzejsza z ostrych ;) Quote
jola_li Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='gusia0106']Selekcja będzie najostrzejsza z ostrych ;)[/QUOTE] Po takiej selekcji to ostanie się tylko Gusia ;-).... Quote
3 x Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='jola_li']Po takiej selekcji to ostanie się tylko Gusia ;-)....[/QUOTE] gorzej jak Gusia da takie kryteria ze sama im nie sprosta ;) Quote
jola_li Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='3 x']gorzej jak Gusia da takie kryteria ze sama im nie sprosta ;)[/QUOTE] To wtedy Marlej Ją adoptuje ;-). Quote
Ewa Marta Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nie wytrzymam z Wami dziewczyny:-) Ale w sumie coś w tym jest:-) Quote
Nutusia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='jola_li']To wtedy Marlej Ją adoptuje ;-).[/QUOTE] Jola na prezydenta! :) Uwielbiam Twoje pointy! Quote
Tora&Faro Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 haha....Gusia nam wreszcie :mad: spuści;) Quote
gusia0106 Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 [quote name='Tora&Faro']haha....Gusia nam wreszcie :mad: spuści;)[/QUOTE] I to jest dopiero idealna pointa! :evil_lol::evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='gusia0106']I to jest dopiero idealna pointa! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Beeee tam, chyba tylko dla tych, którzy Cię nie znają! :) Quote
3 x Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 [quote name='gusia0106']I to jest dopiero idealna pointa! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] i co z tego ? bęcki bęckami ale jaki gusia będzie miała dom ;) [COLOR="#696969"]btw. może ktoś sie nie rozliczył z podatku jeszcze Jagódka - córeczka dogomaniaczki ma guza mózgu , można dla niej przekazać 1% - linka w podpisie[/COLOR] Quote
mysza 1 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Co tam u mojego ulubieńca? Może jakieś fotki? ;) Quote
gusia0106 Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Aparat wziął i wyszedł więc czasowo nie mamy czym zrobić. Dzisiaj byliśmy umówieni na sesję foto z Rufusową, ale według wszelkich znaków na niebie i ziemi miało cały dzień padać i zero słońca, więc się przemówiłyśmy. Nie padało i słońce było ale to już całkiem inna historia ;) Musisz przyjechać Mysza i sprawdzić czy on tu w ogóle jeszcze jest. Bo może wzięłam i przehandlowałam? Na smalec bez szans, ale może chociaż do eksperymentów :evil_lol: Quote
Recommended Posts