gusia0106 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Soema']Wam?? Ja jestem naturalna :obrazic:[/QUOTE] Cudnie;) Ja też, ale na szczęście z wiekiem włosy mi ciemnieją. Mądrzeję znaczy ;) Quote
Soema Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='gusia0106']Cudnie;) Ja też, ale na szczęście z wiekiem włosy mi ciemnieją. Mądrzeję znaczy ;)[/QUOTE] Kłamią :grins: Marley gubi sierść? Bo na zdjęciach to ona jak włos wygląda...:) Quote
gusia0106 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Nie gubi ;) Tzn. gubi ale umiarkowanie. Ale brzydką ma tą sierść cały czas. Miękką już i z podszerstkiem ale tłustą na dupinie i śmierdzi Quote
jola_li Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Tu np. jest taki gwizdek i to niedrogi: [URL]http://www.kuchniapupila.pl/pies/zabawa1_i_nauka/szkolenie/trixie_gwizdek_dla_psa_ultradzwiekowy,p993080977[/URL] To ul. Goraszewska - może ktoś ma blisko ;-). Nb. nie wiem gdzie to jest ;-) Quote
gusia0106 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='jola_li']Tu np. jest taki gwizdek i to niedrogi: [URL]http://www.kuchniapupila.pl/pies/zabawa1_i_nauka/szkolenie/trixie_gwizdek_dla_psa_ultradzwiekowy,p993080977[/URL] To ul. Goraszewska - może ktoś ma blisko ;-). Nb. nie wiem gdzie to jest ;-)[/QUOTE] Sprawdziłam;) Na Sadybie W sumie jakbym odkopała samochód jakimś cudem to może tam podjadę Dzięki za namiar Jolu :loveu: Quote
jola_li Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='gusia0106']Sprawdziłam;) Na Sadybie W sumie jakbym odkopała samochód jakimś cudem to może tam podjadę Dzięki za namiar Jolu :loveu:[/QUOTE] Dla pewności tam zadzwoniłam ;-). Tego gwizdka nie ma, ale mogą zamówić. Jest inny - droższy. Za 6 zł z groszami. Czym się różni? Niczym. To znaczy facet wymieniał różne cechy tego droższego i w końcu powiedział, że nie wie ;-). Odbiór 8-16. To tyle ;-). Quote
mala_czarna Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='gusia0106']Nie gubi ;) Tzn. gubi ale umiarkowanie. Ale brzydką ma tą sierść cały czas. Miękką już i z podszerstkiem ale tłustą na dupinie i śmierdzi[/QUOTE] No co Ty? Raz Marleya tylko widziałam, ale wcale nie śmierdział :lol: A to gubienie sierści to od czego? Jak czeszę Frotkę to też od cholery kłaków na grzebieniu :roll: Quote
Neigh Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Noooo to jakby co, to ja ten gwizdek znalazłam. Czuję się dumna. Doznałam olśnienia. Widziałam go w pudełku na nici. Prawda, że idealne miejsce do przechowywania gwizdków dla psów? Quote
gusia0106 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Neigh']Noooo to jakby co, to ja ten gwizdek znalazłam. Czuję się dumna. Doznałam olśnienia. Widziałam go w pudełku na nici. Prawda, że idealne miejsce do przechowywania gwizdków dla psów?[/QUOTE] Idealne ;) A w okolice Wawy się wybierasz czy e tam? Quote
Neigh Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wybieram się - w przyszły piątek od rana do cholera wie której jestem na Roentgena - wiesz pewnie gdzie. Quote
gusia0106 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='Neigh']Wybieram się - w przyszły piątek od rana do cholera wie której jestem na Roentgena - wiesz pewnie gdzie.[/QUOTE] Wiem doskonale..... Ciocia Tora&Faro kupiła nam gwizdek ;) Dziękujemy Kochana :loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='gusia0106'] Mysza, jakbyś znalazła chwilę w piątek przed odebraniem Luny po sterylce, to my Cię serdecznie zapraszamy :loveu: Karma dla Amigo i Luny jest u mnie - też Ciocia Ellig załatwiła, no i Eltroxin dla Hugusia :loveu: A Marlej czeka na porządne głaskanie ;)[/QUOTE] Wielkie dzięki za zaproszenie, chętnie bym wpadła ale znowu się pokomplikowało. Dzwoniła do mnie lekarka, która ma sterylizować, że nie może, chora jest, najwcześniejszy termin to czwartek za tydzień. To chyba jakiś zły znak, najchętniej bym ją wobec tego sterylizowała u dra Galantego, bo u niego wszystko pod kontrolą ale tam przelewem nie ma jak, poza tym jest drożej. Już sama nie wiem co robić... [quote name='Ewa Marta']Tyle macie psiaków pod opieką, że juz się mylą:-) Ja też mówiłam Gusi, że mam karmę dla Amigo i Klary, podczas, gdy Klarcia dawno we własnym domu, a Luna (Braxa) też;-) Oczywiście karma jest dla Amigo i Figi:-)[/QUOTE] Dziękujemy bardzo bardzo za karmę Trochę zamieszania z imionami jest ;) [quote name='gusia0106']Nam blondynkom nie jest tak łatwo w życiu jak się Wam wydaje ;)[/QUOTE] Właśnie :) ja z wiekiem zaczęłam sama przyciemniać ;) [quote name='gusia0106'] Ciocia Tora&Faro kupiła nam gwizdek ;) Dziękujemy Kochana :loveu::loveu:[/QUOTE] Człowiek akcji, Wy gadu gadu a gwizdek kupiony ;) Quote
Tora&Faro Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='gusia0106']Wiem doskonale..... Ciocia Tora&Faro kupiła nam gwizdek ;) Dziękujemy Kochana :loveu::loveu:[/QUOTE] Dla Marlejka wszystko;) ...a tak swoją drogą muszę też swoim paskudom przypomnieć jak się na gwizdek reaguje.... Quote
Ellig Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Polecam dla Marleja "Ariovital olej rybny " oryginalny zatwierdzony do sprzedazy, dziala "cuda"....W sklepie litr okolo 48 zl,pakowany po 250 ml z dozownikiem okolo 13 zl. [URL="http://www.e-karmy.com/p2786,ariovital-olej-rybny-250ml.html"]http://www.e-karmy.com/p2786,ariovit...bny-250ml.html[/URL] Mozna tez kupic na allegro, olej podawany w malych dawkach pomaga tez w wyproznieniach[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Wazne jest aby olej po otwarciu stal w lodowce i zostal zuzyty w ciagu 3 miesiacy od otwarcia.... Oleju sprzedawanego z kontenerow , nie polecam po pierwsze 1l takiego oleju kosztuje max 2,10 zl a jest odsprzedawany za ponad 70 zl, nie wiadomo z jakich zrodel pochodzi i jak jest przetrzymywany.To jest oczywiscie moje zdanie. [URL]http://www.agrotrader.pl/3122/olej_rybny__tran_paszowy[/URL] Quote
Neigh Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jessssssssssu a Elig ma 666 postów i nicka też budzącego grozę:-) Sorki Elig znałam jedną taką o zbliżonym nicku.......to dziś mam dreszcze na samo wspomnienie;-) Quote
Ellig Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Neigh']Jessssssssssu a Elig ma 666 postów i nicka też budzącego grozę:-) Sorki Elig znałam jedną taką o zbliżonym nicku.......to dziś mam dreszcze na samo wspomnienie;-)[/QUOTE] Jestem [COLOR=DarkOrange]Ellig[/COLOR]......:) Przykro mi ,ze zdrobnienie moje imienia budzi groze nie znam Tamtej Elig, nie wiem o co chodzi? Za to znam osobiscie Dada M, Ewa Marta,Ubocze itd. Quote
Gremlin Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Ellig']Polecam dla Marleja "Ariovital olej rybny " oryginalny zatwierdzony do sprzedazy, dziala "cuda"....W sklepie litr okolo 48 zl,pakowany po 250 ml z dozownikiem okolo 13 zl. [URL="http://www.e-karmy.com/p2786,ariovital-olej-rybny-250ml.html"]http://www.e-karmy.com/p2786,ariovit...bny-250ml.html[/URL] Mozna tez kupic na allegro, olej podawany w malych dawkach pomaga tez w wyproznieniach[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Wazne jest aby olej po otwarciu stal w lodowce i zostal zuzyty w ciagu 3 miesiacy od otwarcia.... Oleju sprzedawanego z kontenerow , nie polecam po pierwsze 1l takiego oleju kosztuje max 2,10 zl a jest odsprzedawany za ponad 70 zl, nie wiadomo z jakich zrodel pochodzi i jak jest przetrzymywany.To jest oczywiscie moje zdanie. [URL]http://www.agrotrader.pl/3122/olej_rybny__tran_paszowy[/URL][/QUOTE] Biafra wytargowała od producenta takowy olejek i suszoną rybkę w ilościach hurtowych po specjalnych cenach. Z tego co wiem, to można jeszcze u niej zamawiać przez PW - bazarek teoretycznie zamknięty: [url]http://www.dogomania.pl/threads/179696-Ryby-suszone-i-olej-rybi-tran-dla-starych-chorych-gA-odnych-suk-i-klaczy-do-17-02[/url] Quote
Neigh Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ja to tak troszkę humorystycznie napisałam:-). Nie obrażaj się......wiem ze znasz Ewę - opowiadala mi o Tobie. Tak czy siak zapewniam Cię - że nie tylko we mnie tamta postać z podbnym nickiem wywołuje dreszcze:-) Quote
gusia0106 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Z wypróżnianiem to on problemów nie ma;) A taki olej to dobry jest? Ja się zupełnie nie znam na takich rzeczach Quote
mala_czarna Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dobry, ale dawkowanie to ja bym jednak z jakimś wetem ustaliła, zwłaszcza jeśli istnieje podejrzenie schorzeń trzustki, wątroby. Znaczy sie tak Jagiel mi mówił. Quote
Ewa Marta Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Ellig']Jestem [COLOR=DarkOrange]Ellig[/COLOR]......:) Przykro mi ,ze zdrobnienie moje imienia budzi groze nie znam Tamtej Elig, nie wiem o co chodzi? Za to znam osobiscie Dada M, Ewa Marta,Ubocze itd.[/QUOTE] Kochana Elu, tamten nick brzmiał troszeczkę inaczej, ale podobnie do Twojego i kiedy rozmawiałam z Neigh wyraźnie jej literowałam E-L-L-I-G, żeby nie było wątpliwości:-) Zapewniam Cię jednak, że jesteś całkowitym przeciwieństwem tamtej osoby;-) A Neigh żartuje, bo wie ode mnie, że jesteś wspaniałym człowiekiem i nie obrazisz się za to:-) Tamten ktoś napsuł nam ponad rok temu dużo krwi, kiedyś Ci o tym opowiem:-) Quote
3 x Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='mala_czarna']Dobry, ale dawkowanie to ja bym jednak z jakimś wetem ustaliła, zwłaszcza jeśli istnieje podejrzenie schorzeń trzustki, wątroby. Znaczy sie tak Jagiel mi mówił.[/QUOTE] Biafra pisala w jakich ilosciach sie powinno dawkowac - zrozumialam to tak, ze ona kaukazom bedzie podawac tyle albo w razie potrzeby wiecej nie wiem dokladnie jak to działa ale kupilismy Michaskowi na stare lata, niech ma zamiast sledziony ;) nie wiem tez jakie sa ceny gdzies indziej i jakie sa gatunkowo prosukty ale wierze, ze Biafra badziewia by nie kupowała dla swoich kaukazów jesli byscie się decydowały to do warszawy bedzie grzecznosciowy transport z dogo wiec odpadaja koszty wysyłki :) Quote
gusia0106 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Ja właśnie nie wiem czy się decydować czy nie? Jak myślicie? Bo zaczęłam ostro oszczędzać;) A Marlej dostał dzisiaj taaaaaaaaaaaaaaaką wielką pakę przysmaków. Żwacze, tchwiczki, penisy - AAAAAAASIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Soema Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ooo powiedz mi potem co mu najlepiej smakowało :) bo zbieram dane:evil_lol: Gusia, Gusia a Marley by z inna osobą poszedł na spacer? Quote
gusia0106 Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 [quote name='Soema']Ooo powiedz mi potem co mu najlepiej smakowało :) bo zbieram dane:evil_lol: Gusia, Gusia a Marley by z inna osobą poszedł na spacer?[/QUOTE] Mówiąc szczerze całkiem - nie wiem. Nie mam z kim przeprowadzić eksperymentów. Myślę, że jakbym mu przywiązała linkę i oddała za drzwi to by poszedł. Myślę, że spacer byłby w miarę normalny. Myślę, że nie dałby obcej lub nawet mniej obcej osobie przywiązać sobie linki w domu. Quote
Recommended Posts