Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zacznijcie ignorować pewne osoby i ich wypowiedzi. Niepotrzebnie dajecie się sprowokować i wciągać w "dyskusje". Na pewno Sonia, czy jak ją ostatnio nazywacie Halina, jest w dobrych rękach, ale skończcie już wznosić "hymny pochwalne". Działacie razem i utworzyłyście coś na kształt kółka wzajemnej adoracji. Coś się dzieje - zaraz pojawiacie się na wątku i "walczycie". Tak to odbieram jako "osoba postronna". Macie plan - realizujcie go. Najtrudniejsze (chyba) będzie znalezienie dobrego i odpowiedzialnego domu suczce, ale myślę, że dacie sobie radę. :)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hop! napisał(a):
Zacznijcie ignorować pewne osoby i ich wypowiedzi. Niepotrzebnie dajecie się sprowokować i wciągać w "dyskusje". Na pewno Sonia, czy jak ją ostatnio nazywacie Halina, jest w dobrych rękach, ale skończcie już wznosić "hymny pochwalne". Działacie razem i utworzyłyście coś na kształt kółka wzajemnej adoracji. Coś się dzieje - zaraz pojawiacie się na wątku i "walczycie". Tak to odbieram jako "osoba postronna". Macie plan - realizujcie go. Najtrudniejsze (chyba) będzie znalezienie dobrego i odpowiedzialnego domu suczce, ale myślę, że dacie sobie radę. :)

Masz rację Hop, że należy ignorować niektóre wypowiedzi. Nie zgadzam się jednak, że mamy kółko wzajemnej adoracji;-) My się po prostu lubimy, szanujemy i przyjaźnimy i jak to w przyjaźni bywa, stajemy murem za kimś, komu ufamy, a kogo opluwają. To jednak nie pomaga Soni, a teksty poniżej pasa rzeczywiście nie powinny nas ruszać.

Posted

A ja ogromnie się cieszę z postępów Soni, są naprawdę imponujące i naprawdę nie zależy mi na tym czy ktoś mi wierzy czy nie, podobnie jak nie zależy mi na tym co inni o mnie myślą, zwłaszcza tacy, którym jad sączy się z każdej komórki ciała.
Wszystko co robię, robię z myślą o moich podopiecznych. Kropka.

Posted

ronja napisał(a):
mam filmy z dziś
prześlę, jak ostatnio, zainteresowanym :)

Ja oczywiście poproszę o filmik. Ten ostatni oglądałam kilkanaście razy, wołałam Jacka, żeby na własne oczy zobaczył Sonię robiącą kilka kroków na lince:-) Kiwał głową i mówił, że niesamowicie się zmienia. Przecież widuje ją prawie tyle, co ja i ma porównanie:-)

Posted

hop! napisał(a):
ale skończcie już wznosić "hymny pochwalne". Działacie razem i utworzyłyście coś na kształt kółka wzajemnej adoracji.)

Mysza a nie mówiłam,że zaraz nam się dostanie za to słodzenie;).
Cieszę się, że Sonia robi takie postępy :-)

Posted

asiaf1 napisał(a):
Mysza a nie mówiłam,że zaraz nam się dostanie za to słodzenie;).
Cieszę się, że Sonia robi takie postępy :-)

Zapraszam Cię na goferka, nic bardziej nie potrafi zasłodzić ;) aż na mdłości się zbiera, wtedy dobrze robi orzeźwiający drineczek ;)

A jeśli chodzi o Sonię to jestem naprawdę pod wrażeniem jej postępów.
Wielkie podziękowania dla Bartka za ogrom pracy, codziennej, konsekwentnej, kawał dobrej roboty.

Posted

[quote name='UBOCZE']Przepraszam za offa. Zaginął psiak na Bielanach (ul. Kochanowskiego). Był niedawno adoptowany.
Jeśli ktokolwiek mieszka w pobliżu lub zna kogoś takiego, bardzo prosimy o zajrzenie:

http://www.dogomania.pl/threads/205954-Bielany-Warszawy-16-kwietnia-zaginął-duży-pies-w-kolorze-wilczastym?p=16736647#post16736647

Na szczęście już się odnalazł! Od niedzieli był w Łomiankach, gdzie przygarnęła go Pani, która ne chce go już oddać:-) Po sprawdzeniu domku, zapewne tam już zostanie!!!

Posted

Polek napisał(a):
A co na to "stary" domek?

Nie daj Bóg do starego domku. Poprzednia właścicielka po tygodniu odwiozła psa na Paluch, gdzie jednak nie został przyjęty. Potem utrzymywała wersję, że psiak jej zwiał z samochodu. A jak było naprawdę, to wie tylko sam Bruno...

Posted

Jeszcze doczytałam, że w tzw. międzyczasie prawdopodobnie usiłowała go uśpić! Po prostu Matrix!!! A taka Sonia - Halina pyzata, kochana, tulona, a w dodatku "uczona"! Ta to miała szczęście! :)

Posted

pół roku temu było tak
[video=youtube;oOl4N0YyzNg]http://www.youtube.com/watch?v=oOl4N0YyzNg[/video]

teraz jest tak (słabo widać linkę, Halina idzie przez cały czas na lince)
[video=youtube;yA42fji9HZQ]http://www.youtube.com/watch?v=yA42fji9HZQ[/video]