Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:mad::mad: przekupić TAAAK:mad: Amorka też można łatwo przekupić już wiem po kim ma charakterek :evil_lol: :evil_lol: ja jak by co pupkę mam zabezpieczoną :eviltong: a Amorek nie jest gryzący więc się nie boję o nią zresztą kilka dziurek więcej by się przydało celem lepszego odpowietrzania :diabloti:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiairys']:mad::mad: przekupić TAAAK:mad: Amorka też można łatwo przekupić już wiem po kim ma charakterek :evil_lol: :evil_lol: ja jak by co pupkę mam zabezpieczoną :eviltong: a Amorek nie jest gryzący więc się nie boję o nią zresztą kilka dziurek więcej by się przydało celem lepszego odpowietrzania :diabloti:[/QUOTE]

Amorka już nie tak łatwo przekupić, mnie też:cool3:
Ciasteczka mu szkodzą, czekoladki, które wcinał w Niepołomicach, też leżą:lying:
Arystokratę wychowałaś, albo faktycznie wdaje się we mnie;).
Trzeba spróbować goferków:D Ja się na to zawsze łapię:evil_lol:
A jak tam stosunki ;)z dwupakiem? Faktycznie Amor już im odpuszcza?

Posted

Ale dziewczyny grypsujecie,że nie sposób się połapać o co "idzie"!"Stosunki z dwupakiem" ,to jakoś nie w zgodzie z "naturą",albo mnie już "cofa"!
A nie można napisać, tak po ludzku,co ten Amor "nawywijał?Gdzie i kogo w dooopencję ugryzł,że ąż mu się porobiły dodatkowe odpowietrzacze?!Ech....!

Posted

[quote name='Felka z Bagien']Ale dziewczyny grypsujecie,że nie sposób się połapać o co "idzie"!"Stosunki z dwupakiem" ,to jakoś nie w zgodzie z "naturą",albo mnie już "cofa"!
A nie można napisać, tak po ludzku,co ten Amor "nawywijał?Gdzie i kogo w dooopencję ugryzł,że ąż mu się porobiły dodatkowe odpowietrzacze?!Ech....![/QUOTE]

Felka, przecież Amor to aniołek:angel:, no może prawie aniołek;)
Nikogo po pupie nie gryzie, choć najwyraźniej gdyby tak się stało i trafiło to na Sylwunię:loveu:, to Ona akurat nie ma nic przeciwko temu, aby mieć parę dziurek więcej, właśnie w celu dodatkowego odpowietrzenia:evil_lol:.
Jednym słowem gryzienie, to sfera marzeń;).
A dwupak, to dwóch "braci" - pieski od mojego kolegi Wojtka. Jeden ma na imię Franuś:loveu: a drugi Kanar:diabloti:. Zachowują się jak jak papużki nierozłączki i wzajemnie naśladują w zachowaniach. Są tak czasami rozbisurmanieni:mad:;), że trudno ich okiełznać w domu a co dopiero na wywczasach;) u Sylwii, kiedy mają konkurencję w Amorze.
A kto zgadnie dlaczego Kanar ma na imię właśnie Kanar?:grin:

[quote name='sylwiaso']Felko ty dopiero od marca na dogo ja troszkę dłużej i juz do tych grypsów sie przyzwyczaiłam,bo dla mnie są balsamem na serce zwłaszcza w wykonaniu Irenki!!![/QUOTE]

Oj Sylwluś:loveu:, Ty mnie cały czas wprawiasz w zakłopotanie:oops:.
Nie można się cały czas zamartwiać, kiedyś przychodzi w końcu taki czas, że życie staje się przyjemnością i radością i tak jest teraz u mnie.
Przesyłam do Brzozowego Lasku:loveu::loveu: same ciepłe myśli i serdeczności:iloveyou:

Posted

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/121/img1358pf.jpg/"][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/1466/img1358pf.jpg[/IMG][/URL]

a oto dwupak ten czarny to Franek a ten w akcji to Kanar ja wiem dlaczego ma tak na imię i nadal nie ma prawidłowej odpowiedzi :) a nagroda czeka :)

Posted

[quote name='sylwiaso']Jak ja sie cieszę,że u Ciebie są te miłe wspaniałe chwile!!!![/QUOTE]
Zadzwonię Sywluś, to pogwarzymy i kłopotom powiemy: precz:lmaa:
Buziaczki, dla dzieci, Krzysia i futrzaków:buzi:

[quote name='Felka z Bagien']Kanar ma na imię "Kanar",bo sprawdza bilety w tramwaju:diabloti:[/QUOTE]

Sylwia już napisała, że niestety nie trafiłaś, to byłoby zbyt banalne;), gdyby imię pochodziło od TEGO kanara:evil_lol:.
Spróbujesz jeszcze raz? A może ktoś inny ma pomysł?;)

Posted

Dawno nie spamowałam,więc nadrabiam :)
zapraszam na bazarek :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/209972-Różności-dla-Domu-....Słoiczki-na-przyprawy-kieliszki-szklaneczki-doniczki-)-03.07[/URL]

Posted

[quote name='BeataDz']Może, zamiast szczekać śpiewa jak kanarek? ;)[/QUOTE]

Też pudło:evil_lol:.
Kanar jest Kanarem, bo został przeszmuglowany w bagażu podręcznym z Wysp Kanaryjskich.
Wojtek z Asią go znaleźli, a ponieważ tam niestety, każdy pies musi mieć chipa, bo inaczej jest usypiany, to jeszcze weta przekupili:diabloti:.

A wracając do Amorka, wczoraj miałam pierwszy telefon od niepamiętnych czasów w sprawie jego adopcji.
Zamiast komentarza, napiszę tylko, że mi się gula podniosła:diabloti:

Posted

[quote name='sylwiaso']To już nic nie pisz Irenko szkoda sobie ciśnienia podnosić![/QUOTE]

Wiem Sylwuś. Ciągle jednak, przy takich rozmowach zastanawiam się, po co ludziom potrzebny pies?
Tyle alarmów można kupić w każdym sklepie, które są tańsze w eksploatacji:diabloti:

Posted

[quote name='irenaka']A wracając do Amorka, wczoraj [B]miałam pierwszy telefon od niepamiętnych czasów[/B] w sprawie jego adopcji. Zamiast komentarza, napiszę tylko, że mi się gula podniosła:diabloti:[/QUOTE]czasami telefony zaczynają się od tych najgłupszych, ale potem nadchodzi pora tych najdoskonalszych :) ... zatem czekamy cierpliwie.

Posted

[quote name='irenaka']

A wracając do Amorka, wczoraj miałam pierwszy telefon od niepamiętnych czasów w sprawie jego adopcji.
Zamiast komentarza, napiszę tylko, że mi się gula podniosła:diabloti:[/QUOTE]

eee ja podczas Pani nieobecności, kiedy na mnie były ogłoszenia miałam też jakieś dwa bezsensowne maile, nie warte przytoczenia..... po mojej odpowiedzi nie odezwały się....

Posted

[quote name='marysia55']czasami telefony zaczynają się od tych najgłupszych, ale potem nadchodzi pora tych najdoskonalszych :) ... zatem czekamy cierpliwie.[/QUOTE]

Trzymaj kciuki Marysiu:loveu:, za telefony do;) Amorka, a my trzymamy kciuki za telefony do Ciebie.
Oczywiście mają być tylko z dobrymi wiadomościami!!:smile:

[quote name='Asior']eee ja podczas Pani nieobecności, kiedy na mnie były ogłoszenia miałam też jakieś dwa bezsensowne maile, nie warte przytoczenia..... po mojej odpowiedzi nie odezwały się....[/QUOTE]

To ja Cię kocham jeszcze bardziej:evil_lol:.
Dobrze, że mi tych nowin nie przekazywałaś, bo po Hiltonie, mam zbyt dobry humor, żeby sobie go psuć ;)

Posted

[quote name='irenaka']
To ja Cię kocham jeszcze bardziej:evil_lol:.
Dobrze, że mi tych nowin nie przekazywałaś, bo po Hiltonie, mam zbyt dobry humor, żeby sobie go psuć ;)[/QUOTE]

no ja myślę, ze mnie Pani kocha bardzo.. myślałam, ze bardziej się nie da... :p
mnie się nie d nie kochać, co nie :D

Posted

[quote name='Asior']no ja myślę, ze mnie Pani kocha bardzo.. myślałam, ze bardziej się nie da... :p
mnie się nie d nie kochać, co nie :D[/QUOTE]

Zdecydowanie jesteś kobitką:loveu: w moim typie:megagrin::megagrin:
Nawet chciałam Ci się rzucić w objęcia;), ale Ty nawet na pogaduchy nie masz czasu, a co dopiero na wizytę u mnie:x

Posted

ehhh, no ostatnio nie wyrabiam na zakrętach nawet.... sama ze wszystkim na głowie.. i jeszcze w pracy przez 1,5 m-ca sama ze wszystkim :(.. ogólnie już czasem zapominam jak się nazywam..... ale od pierwszego mam wolne dwa tyg.... aż....

Posted

[quote name='Asior']ehhh, no ostatnio nie wyrabiam na zakrętach nawet.... sama ze wszystkim na głowie.. i jeszcze w pracy przez 1,5 m-ca sama ze wszystkim :(.. ogólnie już czasem zapominam jak się nazywam..... ale od pierwszego mam wolne dwa tyg.... aż....[/QUOTE]

Trzymam w takim razie, kciuki za Ciebie, byle do pierwszego:thumbs:

I znowu nasz przystojniak:loveu::loveu:.
Szczerze napiszę, że jak wczoraj Sylwia mi ten filmik przysłała, to nie bardzo wierzyłam, że to jest Amor z dwupakiem na spacerku:-o.
Gdyby nie jeden incydent, kiedy Franio próbuje zrobić z Amorka rumaka:evil_lol:, a temu się to absolutnie nie spodobało, to byłby spacerek wzorcowy.
Szkoda, że chłopcy już wrócili do domu, może by nam zakwitła jakaś szorstka przyjaźń między panami;)

[video=youtube;xxNnb31F7-g]http://www.youtube.com/watch?v=xxNnb31F7-g[/video]

Posted

To był wzorcowy spacerek:multi:!Nie są sobie obojętni i to trzeba uszanować.Człowiek to chciałby mieć na smyczy takie coś "odmóżdżone",pozbawione węchu i innych zmysłów.Ja dzisiaj przykucnęłam z psem, który szedł górnym wiatrem z ciekawości.I faktycznie powietrze miało inny zapach:dla niej (bo to sunia) to był powiew wolności-bo jest w schronisku, a dla mnie, zapach "krzaczorów,wilgotnej ziemi i znudzonych ślimaków"- ale było miło.Tak więc trzeba docenić starania Kanara,chciał w końcu ustalić, kto jest na swoim, a kto "na chwilę":evil_lol:.Skąd mają wiedzieć, kto jedzie, a kto zostaje:eviltong:

Posted

Felka:loveu:, za tą sunię ze schroniska, masz wolny wstęp do każdego nieba, które wybierzesz.
Oby się udało:thumbs:, a później to już TYLKO;) adopcja.
Cieszę się, że tak Ci się spacerek chłopaków podoba, choć "akcji" specjalnych nie było;)

Posted

[quote name='Felka z Bagien']Jak mam wstęp do nieba,to poproszę do tego co jest za Tęczowym Mostem,a w wyprawce :ogon i dobre powonienie.
Będę Wam pisać,jak psiaki rozrabiają:evil_lol:[/QUOTE]

Felka z ogonem?:evil_lol: Ależ zrobisz furorę w tym niebie:evil_lol:
Tylko się nie spiesz Felka do tego nieba, jeszcze duuuużo masz na tym padole do zrobienia. Psów w potrzebie przybywa a takie kobitki jak Ty:loveu: , to rzadkość.