Felka z Bagien Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Kontrabandę Tajemną,Kochana Cioteczko:eviltong: Pod ścisłym nadzorem:diabloti: Quote
kaja69 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Trzymam kciuki za dzisiejszy wypad do radia :) Amorek to juz gwiazda radiowa dla niego to pikus pewnie taki występ,he he Quote
irenaka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Zero telefonów po audycji, ani po Figę, ani po Amorka. Nie poddajemy się tylko szukamy dalej;). Quote
kaja69 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Irenko,znowu ten domek Amorka radia nie włączył o odpowiedniej porze:shake: Quote
irenaka Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 kaja69 napisał(a):Irenko,znowu ten domek Amorka radia nie włączył o odpowiedniej porze:shake: Radia nie słuchają i na dodatek wczoraj też nikt Amorka na aukcji nie wypatrzył. Mieliśmy tylko jednego pana, który zainteresował się Amorkiem, ale nie wiem dlaczego wcześniej starał się o psa ze schroniska i go nie dostał. Może jest na czarnej liście? Sprawdzę to dzisiaj, bo żalił się jeszcze, że wet nie chciał leczyć jego poprzedniego psa. Pierwszy raz się z taką sytuacją spotykam i jedne co mi przychodzi do głowy, to odmowa leczenia z powodu braku kasy. Sprawdzę tego pana na wszelki wypadek. Natomiast Figa, miała małżeństwo chętne na jamnika, ale przed adopcją powinniśmy zmienić Figuni płeć:diabloti:, bo pan się uparł, że to powinien być pies i to nie kastrowany. Odpowiedź mogła być tylko jedna:angryy: Quote
kaja69 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Sa ludzie i parapety,Figa trafiła na te drugie :) A ten pan to faktycznie dziwny... Wydaje mi się ,że ten domek jeszcze nie jest świadomy,że Amor czeka na niego...wszystko w swoim czasie,odnajdzie sie i zobaczysz sama powiesz ,że warto było poczekać :) Quote
BeataDz Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Odwiedzam naszych milusińskich. Co tu taka cisza? Quote
irenaka Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 BeataDz napisał(a):Odwiedzam naszych milusińskich. Co tu taka cisza? Nie wiem jak inni;), ale ja czekam na nowiny od Ciebie. Co z Figą? Quote
irenaka Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Isadora7 napisał(a):Się wreszcie zjawiam I jest Ci to wybaczone;), czytałam dzisiaj rano, jak się udzielasz:evil_lol: Jesteś PERFEKCYJNA:) Pamiętasz o naszym Amorku? Bo o Fidze już chyba nie musisz, coś się kroi;) Quote
BeataDz Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 irenaka napisał(a):Nie wiem jak inni;), ale ja czekam na nowiny od Ciebie. Co z Figą?Irenko czekam na telefon od Pani, ma dzwonić popołudniu. Nie chcę na razie zapeszać ;). Quote
feliksik Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 No no, Amor medialny jest, oby tak dalej, to do filmu go wezmą Quote
Isadora7 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 irenaka napisał(a):I jest Ci to wybaczone;), czytałam dzisiaj rano, jak się udzielasz:evil_lol: Jesteś PERFEKCYJNA:) Pamiętasz o naszym Amorku? Bo o Fidze już chyba nie musisz, coś się kroi;) Jaaaa? Nic nie wiem. Jaaaa się udzielam? Idę szukać sobowtóra. O Amorku się pamieta i jak dzisiaj ból mnie nie przytłucze tak jak to robi od paru dni to sie za chłopaka wezmę. Quote
irenaka Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 BeataDz napisał(a):Irenko czekam na telefon od Pani, ma dzwonić popołudniu. Nie chcę na razie zapeszać ;). To już teraz zaciskam:kciuki::kciuki::kciuki: feliksik napisał(a):No no, Amor medialny jest, oby tak dalej, to do filmu go wezmą Do filmu to może jeszcze się nie nadaje Haneczko, ale kto wie;), może przy następnej okazji wygryzie;) Pana Grzegorza z krzesła prowadzącego audycję:cool3: Isadora7 napisał(a):Jaaaa? Nic nie wiem. Jaaaa się udzielam? Idę szukać sobowtóra. O Amorku się pamieta i jak dzisiaj ból mnie nie przytłucze tak jak to robi od paru dni to sie za chłopaka wezmę. Sobowtóra szukaj;), a tymczasem zadbaj o siebie:shake:. Quote
kaja69 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 irenaka napisał(a): Do filmu to może jeszcze się nie nadaje Haneczko, ale kto wie;), może przy następnej okazji wygryzie;) Pana Grzegorza z krzesła prowadzącego audycję:cool3:. To ja juz może poproszę o odcisk łapy ,bo jak zacznie Amorek gwiazdorzyć to juz się nie dopcham:cool3: Quote
irenaka Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 kaja69 napisał(a):To ja juz może poproszę o odcisk łapy ,bo jak zacznie Amorek gwiazdorzyć to juz się nie dopcham:cool3: O ile będzie Aneczko:loveu: jeszcze taka okazja, to masz jak w banku odcisk łapki i zdjęcie w słuchawkach Pana Grzesia:loveu: Warunek oczywiście jest też taki, że Amorek będzie chciał paradować;) w tych słuchawkach. Może mu się nie podobać i strzeli focha:diabloti:, czyli rozłoży mi się na pleckach, pokaże brzuchol i zamiast zdjęcia będę go miziać:evil_lol: Funky napisał(a):Odwiedzam Szanowne Towarzystwo :loveu: Witaj:loveu::loveu: Nie wiem, czy towarzycho;) jest szanowne, ale szalone z całą pewnością:evil_lol:. Mam dobrą wiadomość dziewczyny, Figunia:loveu: jedzie jutro do DS:multi::multi: Szybko się nasza Beatka:loveu: uwinęła z tym domkiem, nawet nie zdążyłam pierwszej strony zmienić a już sublokatorka Amorka mu wybywa. Z drugiej strony, nie dziwię się, nasza damulka jest wspaniała:loveu::loveu:. A dom dla Amorka z całą pewnością nie wypali, NIKT, kto jest na czarnej liście przystojniaka nie dostanie. Quote
irenaka Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Wszyscy, jak widzę opuścili Cię Amorku:loveu:, więc chociaż ja Cię przytulę:calus: Quote
Mariat Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 irenaka napisał(a):Wszyscy, jak widzę opuścili Cię Amorku:loveu:, więc chociaż ja Cię przytulę:calus: Czemu od razu "opuscili"?:crazyeye: Chrypke maja i nie moga pisac:evil_lol: Quote
irenaka Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Mariat napisał(a):Czemu od razu "opuscili"?:crazyeye: Chrypke maja i nie moga pisac:evil_lol: Chrypkę mają?:cool3: A jaka jest przyczyna tej chrypki?:-P Pisz śmiało;), tego nikt nie przeczyta:-D:-D feliksik napisał(a):Amorku, ja cię na weekend uściskam Przekażę Haneczko, dziękuję w imieniu Amorka!!! Quote
sylwiaso Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 I nasze szanowne towarzystwo "lasku brzozowego"ściska mocno Amorka! Quote
Mariat Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 irenaka napisał(a):Chrypkę mają?:cool3: A jaka jest przyczyna tej chrypki?:-P Pisz śmiało;), tego nikt nie przeczyta:-D:-D Zebym to wiedziala:roll: Ostatnio sie nie wydzieram na nikogo, chyba....ze latam po watkach i węszę za tymi z podpisu... Przeciag zalapalam:evil_lol: Quote
kaja69 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 U mnie pusto i zaczęłam węszyć ,gdzie się wszyscy zebrali:cool3: u Amorka przystojniaka oczywiście:lol: Teraz jak Amorek robi za gwiazdę wszyscy chca byc blisko niego:evil_lol: Quote
Mariat Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 kaja69 napisał(a):U mnie pusto i zaczęłam węszyć ,gdzie się wszyscy zebrali:cool3: u Amorka przystojniaka oczywiście:lol: Teraz jak Amorek robi za gwiazdę wszyscy chca byc blisko niego:evil_lol: Oj nie narzekaj,co otworze dogomanie, to Twoje watki na gorze.:lol: Ale dobrze , ze jestes. Moze Twoja obecnosc tu przyciagnie domek dla Amorka:loveu: Quote
Recommended Posts