Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja69 napisał(a):
Irenko,znowu ten domek Amorka radia nie włączył o odpowiedniej porze:shake:

Radia nie słuchają i na dodatek wczoraj też nikt Amorka na aukcji nie wypatrzył.
Mieliśmy tylko jednego pana, który zainteresował się Amorkiem, ale nie wiem dlaczego wcześniej starał się o psa ze schroniska i go nie dostał. Może jest na czarnej liście? Sprawdzę to dzisiaj, bo żalił się jeszcze, że wet nie chciał leczyć jego poprzedniego psa. Pierwszy raz się z taką sytuacją spotykam i jedne co mi przychodzi do głowy, to odmowa leczenia z powodu braku kasy. Sprawdzę tego pana na wszelki wypadek.
Natomiast Figa, miała małżeństwo chętne na jamnika, ale przed adopcją powinniśmy zmienić Figuni płeć:diabloti:, bo pan się uparł, że to powinien być pies i to nie kastrowany.
Odpowiedź mogła być tylko jedna:angryy:

Posted

Sa ludzie i parapety,Figa trafiła na te drugie :)
A ten pan to faktycznie dziwny...
Wydaje mi się ,że ten domek jeszcze nie jest świadomy,że Amor czeka na niego...wszystko w swoim czasie,odnajdzie sie i zobaczysz sama powiesz ,że warto było poczekać :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Się wreszcie zjawiam

I jest Ci to wybaczone;), czytałam dzisiaj rano, jak się udzielasz:evil_lol:
Jesteś PERFEKCYJNA:)
Pamiętasz o naszym Amorku? Bo o Fidze już chyba nie musisz, coś się kroi;)

Posted

irenaka napisał(a):
Nie wiem jak inni;), ale ja czekam na nowiny od Ciebie.
Co z Figą?
Irenko czekam na telefon od Pani, ma dzwonić popołudniu. Nie chcę na razie zapeszać ;).

Posted

irenaka napisał(a):
I jest Ci to wybaczone;), czytałam dzisiaj rano, jak się udzielasz:evil_lol:
Jesteś PERFEKCYJNA:)
Pamiętasz o naszym Amorku? Bo o Fidze już chyba nie musisz, coś się kroi;)

Jaaaa? Nic nie wiem. Jaaaa się udzielam? Idę szukać sobowtóra.
O Amorku się pamieta i jak dzisiaj ból mnie nie przytłucze tak jak to robi od paru dni to sie za chłopaka wezmę.

Posted

BeataDz napisał(a):
Irenko czekam na telefon od Pani, ma dzwonić popołudniu. Nie chcę na razie zapeszać ;).

To już teraz zaciskam:kciuki::kciuki::kciuki:

feliksik napisał(a):
No no, Amor medialny jest, oby tak dalej, to do filmu go wezmą

Do filmu to może jeszcze się nie nadaje Haneczko, ale kto wie;), może przy następnej okazji wygryzie;) Pana Grzegorza z krzesła prowadzącego audycję:cool3:

Isadora7 napisał(a):
Jaaaa? Nic nie wiem. Jaaaa się udzielam? Idę szukać sobowtóra.
O Amorku się pamieta i jak dzisiaj ból mnie nie przytłucze tak jak to robi od paru dni to sie za chłopaka wezmę.

Sobowtóra szukaj;), a tymczasem zadbaj o siebie:shake:.

Posted

irenaka napisał(a):

Do filmu to może jeszcze się nie nadaje Haneczko, ale kto wie;), może przy następnej okazji wygryzie;) Pana Grzegorza z krzesła prowadzącego audycję:cool3:.

To ja juz może poproszę o odcisk łapy ,bo jak zacznie Amorek gwiazdorzyć to juz się nie dopcham:cool3:

Posted

kaja69 napisał(a):
To ja juz może poproszę o odcisk łapy ,bo jak zacznie Amorek gwiazdorzyć to juz się nie dopcham:cool3:

O ile będzie Aneczko:loveu: jeszcze taka okazja, to masz jak w banku odcisk łapki i zdjęcie w słuchawkach Pana Grzesia:loveu:
Warunek oczywiście jest też taki, że Amorek będzie chciał paradować;) w tych słuchawkach. Może mu się nie podobać i strzeli focha:diabloti:, czyli rozłoży mi się na pleckach, pokaże brzuchol i zamiast zdjęcia będę go miziać:evil_lol:

Funky napisał(a):
Odwiedzam Szanowne Towarzystwo :loveu:

Witaj:loveu::loveu: Nie wiem, czy towarzycho;) jest szanowne, ale szalone z całą pewnością:evil_lol:.

Mam dobrą wiadomość dziewczyny, Figunia:loveu: jedzie jutro do DS:multi::multi:
Szybko się nasza Beatka:loveu: uwinęła z tym domkiem, nawet nie zdążyłam pierwszej strony zmienić a już sublokatorka Amorka mu wybywa.
Z drugiej strony, nie dziwię się, nasza damulka jest wspaniała:loveu::loveu:.
A dom dla Amorka z całą pewnością nie wypali, NIKT, kto jest na czarnej liście przystojniaka nie dostanie.

Posted

irenaka napisał(a):
Wszyscy, jak widzę opuścili Cię Amorku:loveu:, więc chociaż ja Cię przytulę:calus:

Czemu od razu "opuscili"?:crazyeye:
Chrypke maja i nie moga pisac:evil_lol:

Posted

Mariat napisał(a):
Czemu od razu "opuscili"?:crazyeye:
Chrypke maja i nie moga pisac:evil_lol:

Chrypkę mają?:cool3: A jaka jest przyczyna tej chrypki?:-P
Pisz śmiało;), tego nikt nie przeczyta:-D:-D

feliksik napisał(a):
Amorku, ja cię na weekend uściskam

Przekażę Haneczko, dziękuję w imieniu Amorka!!!

Posted

irenaka napisał(a):
Chrypkę mają?:cool3: A jaka jest przyczyna tej chrypki?:-P
Pisz śmiało;), tego nikt nie przeczyta:-D:-D

Zebym to wiedziala:roll:
Ostatnio sie nie wydzieram na nikogo, chyba....ze latam po watkach i węszę za tymi z podpisu...
Przeciag zalapalam:evil_lol:

Posted

U mnie pusto i zaczęłam węszyć ,gdzie się wszyscy zebrali:cool3: u Amorka przystojniaka oczywiście:lol:
Teraz jak Amorek robi za gwiazdę wszyscy chca byc blisko niego:evil_lol:

Posted

kaja69 napisał(a):
U mnie pusto i zaczęłam węszyć ,gdzie się wszyscy zebrali:cool3: u Amorka przystojniaka oczywiście:lol:
Teraz jak Amorek robi za gwiazdę wszyscy chca byc blisko niego:evil_lol:

Oj nie narzekaj,co otworze dogomanie, to Twoje watki na gorze.:lol:
Ale dobrze , ze jestes. Moze Twoja obecnosc tu przyciagnie domek dla Amorka:loveu: