Baski_Kropka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Nawet mój terrorysta się uchował na zdjęciu...:P Spacerek fajny...mnie tam niec nie pogryzło... ale dziewczyny coś za słodkie na leśne wyprawy bo za nimi to az cała chmara tych skrzdlaków leciała :D Quote
bianka19 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Ale szaleństwa. :D Ważne, że dobrze się bawiły. :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Super fotki, widać, że spotkanie się udało. Szkoda, że na moim zadupiu z nikim nie mam możliwości spotkania, oprócz wystawy w Białymstoku... Quote
ewelinka_m Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 zazdroszczę spotkania :eviltong: http://a.imageshack.us/img826/3047/dsc3191.jpg super ujęcie!! :loveu: widzę , że nie tylko moje ma bzika na punkcie wody :lol: http://a.imageshack.us/img826/3042/dsc3258.jpg Quote
Evelynkaa Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='jolek68']ciocia Evelynkaa całkiem, całkiem pasuje do tych ślicznych białych mordeczek ;) fotki rewelacja ale który to mój ulubieniec :roll: Oj tak, ciocia ewelinkaa sobie jeszcze sprawi białą mordeczkę jeszcze jedną tylko nie wiem kiedy :P [quote name='Mada:)']O jak biało się zrobiło! :D Fajne wariaty z nich hihi ;] Oj tak było biało i miło :D [quote name='Daga & Maks']ale wariowały :D A to jeszcze nie wszystko, jeszcze nie wkleiłam fotek z kolejnego dnia gdzie jeszcze jeden białas dołączył :D [quote name='Baski_Kropka']Nawet mój terrorysta się uchował na zdjęciu...:P Spacerek fajny...mnie tam niec nie pogryzło... ale dziewczyny coś za słodkie na leśne wyprawy bo za nimi to az cała chmara tych skrzdlaków leciała :D [quote name='bianka19']Ale szaleństwa. :D Ważne, że dobrze się bawiły. :evil_lol: [quote name='kaskaSz']Super fotki, widać, że spotkanie się udało. Szkoda, że na moim zadupiu z nikim nie mam możliwości spotkania, oprócz wystawy w Białymstoku... [quote name='ewelinka_m']zazdroszczę spotkania :eviltong: http://a.imageshack.us/img826/3047/dsc3191.jpg super ujęcie!! :loveu: widzę , że nie tylko moje ma bzika na punkcie wody :lol: http://a.imageshack.us/img826/3042/dsc3258.jpg Oj tak dziewczyny naprawdę miło było poklachać odnośnie białasa z kimś tak samo zakręconym w cztery oczy nie tylko przez kabelek internetowy :D A odnośnie wody to ..... hmm tak Alex ją uwielbia, ale przedwczoraj musiała Pańcia ratować pieska bo mi się w szuwarach zaplątał i wylądowałam po pas w wodzie w ciuchach...jedynie buty zdążyłam ściągnąć....A Monika stała na brzegu i ze mnie brechtała...małpiczka jedna :P [quote name='Karmelkowie']Jaki kochany brudasek:) Hoho to kolejne fotki będą dopiero z brudaska :D Quote
kaskaSz Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Oo weściak się szykuje drugi? Już masz upatrzoną hodowlę? A może Ty się wybierzesz do Białegostoku na wystawe? :D Quote
Evelynkaa Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Hehe ale nie wcześniej jak za rok dwa...hodowla wybrana a nawet konkretna mamusia...młodziutka jeszcze miotu nie miała żadnego więc mogę sobie pozwolic i czekać :D A do Białegostoku niestety sie nie wybieram :( Quote
niunka04 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 no proszę jakie wieści!!!:) ja też próbuje namówić rodziców ale chyba nic z tego.... A hodowla gdzieś z mazowieckiego może??? Quote
Evelynkaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Nie, hodowla nie z Polski :P więcej nie powiem :D Bo sama nie wiem kiedy to będzie...może za rok a może za 3...zobaczymy Quote
Mada:) Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Evelynka, facecika będziesz chciała, czy babeczkę? Ps. U mnie na osiedlu kupili dzieciaczkom weścika. Na moje oko bardzo rozsądnie z nim postępują, spokojnie, delikatnie, jak na dzieci (ok 6 i 14 lat). Już mam na osiedlu 3 westy hihi ;d Quote
Evelynkaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Ja chcę kolegę dla Alexa...nie chcę babeczki bo bym musiała wykastrować Alexa a tak to sobie może żyć po swojemu. U mnie w samym bloku są 4 wliczając Alexa :D Quote
Baski_Kropka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 A ja marze też o kolejnym piesku, ale to marzenie to raczej na przestrzeni kolejnych 10 lat, chociaż nie wykluczone że wtedy sobie sprawie dwa na raz :D A na razie ciesze sie moimi pszytulaskami :D A odnośnie wody to ..... hmm tak Alex ją uwielbia, ale przedwczoraj musiała Pańcia ratować pieska bo mi się w szuwarach zaplątał i wylądowałam po pas w wodzie w ciuchach...jedynie buty zdążyłam ściągnąć....A Monika stała na brzegu i ze mnie brechtała...małpiczka jedna :P Nooo przepraszam przepraszam, ale nie dąło się nie śmiać...po prostu komizm sytuacji, było mi szkoda Alexika i Evelynki bo się strachu najedli razem zemna zresztą, że zaraz Evelynka nie wyrżnie na tym gloniastym podłożu...ale widok był bezcenny :DAz mi się teraz micha cieszy jak sobie pomyśle...:cool3: Quote
Mada:) Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 No to śnieżno-biało macie w klatce! A jak się tak wszystkie na raz spotkają hihi, normalnie zlot westików! :D Evelynka, a o innej rasie nie myślałaś? Znaczy, nic nie mam do westów of course, tak tylko z ciekawości pytam. :] Quote
Evelynkaa Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Nie myślałam o innej rasie...ten kto ma białasa to mnie rozumie to jest choroba....ale dalej jest aktualna jeszcze sprawa taka że jeśli się pojawi jakaś bida westika to być może zamiast z hodowli wezmę własnie taką. Z tym że nie na dzień dzisiejszy...najwcześniej za rok. Quote
Middledream Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Świetny Alex, też uwielbiam westy :) najlepsza koleżanka mojego maltana to właśnie westie :D pozdrawiamy :) Quote
Mada:) Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Evelynkaa napisał(a):Nie myślałam o innej rasie...ten kto ma białasa to mnie rozumie to jest choroba....ale dalej jest aktualna jeszcze sprawa taka że jeśli się pojawi jakaś bida westika to być może zamiast z hodowli wezmę własnie taką. Z tym że nie na dzień dzisiejszy...najwcześniej za rok. Rozumiem, rozumiem. ;) Quote
niunka04 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 o jak za tyle czasu to jak mnie wtajemniczysz to bardzo chętnie też kupie przyjaciela dla mojej Kruszynki... Tak po cichu mi się marzy west ale kompletnie sie na tym nie znam więc potrzebna mi będzie fachowa pomoc;) Quote
Pieseczkowo Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Też chętnie pomogę :D :P i trzymam kciuki że w końcu nam się uda i stworzymy wielki wystawowo-westusiowy team ! Quote
Evelynkaa Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Tak i bedziemy sobie ciasto piekli i w ogóle :D A o pieska Beatko się nie martw damy rade :lol: Quote
jolek68 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Evelynkaa napisał(a):Oj tak, ciocia ewelinkaa sobie jeszcze sprawi białą mordeczkę jeszcze jedną tylko nie wiem kiedy :P ojej ale super :) tylko niech ciocia Evelynka wybierze dziewczynkę ;) będzie białe trio :) Quote
Evelynkaa Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Nie będzie kolega :D będzie wojna o Pańcie :D:D:D Quote
jolek68 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 no to masz przekichane :evil_lol: pomyśl, może dziewczynka :cool3: ja tam wolę jak się nic im nie dynda, wiesz gdzie... :evil_lol: Quote
Recommended Posts