Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet mój terrorysta się uchował na zdjęciu...:P
Spacerek fajny...mnie tam niec nie pogryzło... ale dziewczyny coś za słodkie na leśne wyprawy bo za nimi to az cała chmara tych skrzdlaków leciała :D

Posted

[quote name='jolek68']ciocia Evelynkaa całkiem, całkiem pasuje do tych ślicznych białych mordeczek ;)
fotki rewelacja ale który to mój ulubieniec :roll:
Oj tak, ciocia ewelinkaa sobie jeszcze sprawi białą mordeczkę jeszcze jedną tylko nie wiem kiedy :P
[quote name='Mada:)']O jak biało się zrobiło! :D Fajne wariaty z nich hihi ;]
Oj tak było biało i miło :D
[quote name='Daga & Maks']ale wariowały :D
A to jeszcze nie wszystko, jeszcze nie wkleiłam fotek z kolejnego dnia gdzie jeszcze jeden białas dołączył :D
[quote name='Baski_Kropka']Nawet mój terrorysta się uchował na zdjęciu...:P
Spacerek fajny...mnie tam niec nie pogryzło... ale dziewczyny coś za słodkie na leśne wyprawy bo za nimi to az cała chmara tych skrzdlaków leciała :D

[quote name='bianka19']Ale szaleństwa. :D Ważne, że dobrze się bawiły. :evil_lol:

[quote name='kaskaSz']Super fotki, widać, że spotkanie się udało. Szkoda, że na moim zadupiu z nikim nie mam możliwości spotkania, oprócz wystawy w Białymstoku...

[quote name='ewelinka_m']zazdroszczę spotkania :eviltong:

http://a.imageshack.us/img826/3047/dsc3191.jpg super ujęcie!! :loveu:

widzę , że nie tylko moje ma bzika na punkcie wody :lol:
http://a.imageshack.us/img826/3042/dsc3258.jpg
Oj tak dziewczyny naprawdę miło było poklachać odnośnie białasa z kimś tak samo zakręconym w cztery oczy nie tylko przez kabelek internetowy :D A odnośnie wody to ..... hmm tak Alex ją uwielbia, ale przedwczoraj musiała Pańcia ratować pieska bo mi się w szuwarach zaplątał i wylądowałam po pas w wodzie w ciuchach...jedynie buty zdążyłam ściągnąć....A Monika stała na brzegu i ze mnie brechtała...małpiczka jedna :P
[quote name='Karmelkowie']Jaki kochany brudasek:)

Hoho to kolejne fotki będą dopiero z brudaska :D

Posted

Hehe ale nie wcześniej jak za rok dwa...hodowla wybrana a nawet konkretna mamusia...młodziutka jeszcze miotu nie miała żadnego więc mogę sobie pozwolic i czekać :D A do Białegostoku niestety sie nie wybieram :(

Posted

Evelynka, facecika będziesz chciała, czy babeczkę?

Ps. U mnie na osiedlu kupili dzieciaczkom weścika. Na moje oko bardzo rozsądnie z nim postępują, spokojnie, delikatnie, jak na dzieci (ok 6 i 14 lat). Już mam na osiedlu 3 westy hihi ;d

Posted

A ja marze też o kolejnym piesku, ale to marzenie to raczej na przestrzeni kolejnych 10 lat, chociaż nie wykluczone że wtedy sobie sprawie dwa na raz :D A na razie ciesze sie moimi pszytulaskami :D

A odnośnie wody to ..... hmm tak Alex ją uwielbia, ale przedwczoraj musiała Pańcia ratować pieska bo mi się w szuwarach zaplątał i wylądowałam po pas w wodzie w ciuchach...jedynie buty zdążyłam ściągnąć....A Monika stała na brzegu i ze mnie brechtała...małpiczka jedna :P

Nooo przepraszam przepraszam, ale nie dąło się nie śmiać...po prostu komizm sytuacji, było mi szkoda Alexika i Evelynki bo się strachu najedli razem zemna zresztą, że zaraz Evelynka nie wyrżnie na tym gloniastym podłożu...ale widok był bezcenny :DAz mi się teraz micha cieszy jak sobie pomyśle...:cool3:

Posted

No to śnieżno-biało macie w klatce! A jak się tak wszystkie na raz spotkają hihi, normalnie zlot westików! :D
Evelynka, a o innej rasie nie myślałaś? Znaczy, nic nie mam do westów of course, tak tylko z ciekawości pytam. :]

Posted

Nie myślałam o innej rasie...ten kto ma białasa to mnie rozumie to jest choroba....ale dalej jest aktualna jeszcze sprawa taka że jeśli się pojawi jakaś bida westika to być może zamiast z hodowli wezmę własnie taką. Z tym że nie na dzień dzisiejszy...najwcześniej za rok.

Posted

Evelynkaa napisał(a):
Nie myślałam o innej rasie...ten kto ma białasa to mnie rozumie to jest choroba....ale dalej jest aktualna jeszcze sprawa taka że jeśli się pojawi jakaś bida westika to być może zamiast z hodowli wezmę własnie taką. Z tym że nie na dzień dzisiejszy...najwcześniej za rok.

Rozumiem, rozumiem. ;)

Posted

o jak za tyle czasu to jak mnie wtajemniczysz to bardzo chętnie też kupie przyjaciela dla mojej Kruszynki... Tak po cichu mi się marzy west ale kompletnie sie na tym nie znam więc potrzebna mi będzie fachowa pomoc;)

Posted

Evelynkaa napisał(a):
Oj tak, ciocia ewelinkaa sobie jeszcze sprawi białą mordeczkę jeszcze jedną tylko nie wiem kiedy :P

ojej ale super :) tylko niech ciocia Evelynka wybierze dziewczynkę ;) będzie białe trio :)