Mada:) Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Evelynkaa napisał(a):No i Moniczka ma racje :D Akiciątko mnie zachwyciło...uwielbiam duże psy ale upodobania już raczej nie zmienie :P i nie było by co rwać :D To może sznaucer olbrzym? :D Quote
Pieseczkowo Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Myślę,ze to wieczna milosc tylko wesciarska :P Quote
WeronikaM Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [url]http://a.imageshack.us/img831/126/dsc9279.jpg[/url] :loveu: z takim psem ci do twarzy :) Quote
Angelika_Roser Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]A gdzie nowe fotki ?![/FONT][/B] [/CENTER] Quote
Evelynkaa Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Oj tak Weroniczko z Basiorkiem mi do twarzy ale chyba tylko i wyłącznie z tym egzemplarzem a podejrzewam że raczej Monika mi go nie odstąpi :D Angeliko no takiego mam lenia że coś okropnego....kopnijcie mi do pupy to może się spręże :P Quote
Angelika_Roser Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]hihihi leniuchu !! Dawaj te fotki booo.....:mad:.....:2gunfire:.....:comp26:........[/FONT] Quote
Evelynkaa Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 A czy ktoś jeszcze pamięta tego Pana?? To jeszcze z czasów wakacyjnych gdy gościliśmy forumową Piaseczkową, a to jej Kleksik :) Postanowiłam troszkę odświeżyć galeryjkę :P Quote
Baski_Kropka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 No ta twoja galeria to już zapuszczona okropnie ;P Ale co sie dziwić jak na spacey z nami chodzić nie chcesz bo za zimno ;P :D Quote
Evelynkaa Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Ach no nie powiedziałam że nie chce iść, tylko że jak rano wyszłam to mnie trochę wypiździło...bo się źle ubrałam. A poza tym czekam na linka od Ciebie :D Quote
kaskaSz Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Kochaniutka to nie lato hehe Trzeba się ciepło ubierać, ja muszę się zaoparzyć w rękawiczki, bo szkoda mi rąk. Quote
Evelynkaa Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Oj tak rękawiczki już miałam ubrane przed chwilą bo od trzymania smyczy mi drętwiała z zimna :P Quote
Karmelkowie Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Może ktos z forum widział sunie z banerka? Quote
Evelynkaa Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Karmelkowie napisał(a):Może ktos z forum widział sunie z banerka? Niestety nie widziałyśmy, ale będzie my mieć na uwadze. Monisia my czekamy na linka :P Quote
Evelynkaa Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 To jeszcze takie małe przypomnienie z wakacji. Brudny pies szczęśliwy pies :D Oto powódka tego całego "brudu" - koleżanka Carrie Quote
Evelynkaa Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Do kompletu dokłada się trzeci kolega, nasz wakacyjny gość Klenio :D Czy Alexik odda mu dziewczynkę ?? Chyba jednak miłość zakwitła między nimi :D Quote
Pieseczkowo Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Dwa brudasy :P Mój pies nie będzie uczestniczył w takich brudnych harcach :P Quote
chi23 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Aaaaaaaaale mnie dawno nie było.. Za to się przyszłam pochwalić ze miałam okazje kontaktu i to dosyc bliskiego z przedstawicielem weścikowym:evil_lol:Kochane, tulaśne i w ogóle super:razz::):) Lepiej chowajce białasy bo będę zabierać:diabloti: Quote
Daga&Maks Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 http://img3.imageshack.us/img3/967/dsc0183igz.jpg ale biało się zrobiło :cool3: Quote
jolek68 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 wpadłam na chwilkę zapytać się o moją kozunię i co z tym towarzychem dla Alexa??? Quote
Evelynkaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Pieseczkowo']Dwa brudasy :P Mój pies nie będzie uczestniczył w takich brudnych harcach :P No prawda Klenio się wyłamywał przed brudem za to Domi miała mniej roboty ze swoim :evil_lol: [quote name='chi23']Aaaaaaaaale mnie dawno nie było.. Za to się przyszłam pochwalić ze miałam okazje kontaktu i to dosyc bliskiego z przedstawicielem weścikowym:evil_lol:Kochane, tulaśne i w ogóle super:razz::):) Lepiej chowajce białasy bo będę zabierać:diabloti: hoho witamy. No wiesz my to wiedzieliśmy od dawna że one są super, a zabrać się nie damy :eviltong: [quote name='Daga & Maks']http://img3.imageshack.us/img3/967/dsc0183igz.jpg ale biało się zrobiło :cool3: Taa chciałabym tak na co dzień żeby biało było... [quote name='jolek68']wpadłam na chwilkę zapytać się o moją kozunię i co z tym towarzychem dla Alexa??? Jeśli chodzi o kozunię i stosunek między moją mamą to niestety nic się nie zmieniło i prędko nie zmieni. A towarzystwo tak samo jeszcze hoho tak jak wspominałam. Była młodziutka sunia do adopcji ale jeszcze nie jestem gotowa na kolejnego psa. Quote
Evelynkaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 A teraz jeszcze zaległe foteczki z wystawy z Krakowa, takie troszkę okrojone :P Śliczna Doris: Tu na rączkach mamusi :D Quote
Evelynkaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Od tej pory nie ręczę za fotki bo robione przez mojego wojtka, np taki oto piękny pies z pieknym tłem :evil_lol: : BOB Leonek ciekawe co tam ten sędzia tak nawija :D My Alexik i łobuziak Hagisek: Hagisiątko-lisiątko a za nim Al'fredzik: Quote
Evelynkaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Gabrysia A tu ciotki klotki na bujnych zakupach :D Quote
kaskaSz Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 O jak biało naprawde :P A Alex to niczym się nie różni od tych wystawowych westów. Quote
Recommended Posts