Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelynkaa napisał(a):
No i Moniczka ma racje :D Akiciątko mnie zachwyciło...uwielbiam duże psy ale upodobania już raczej nie zmienie :P i nie było by co rwać :D

To może sznaucer olbrzym? :D

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Oj tak Weroniczko z Basiorkiem mi do twarzy ale chyba tylko i wyłącznie z tym egzemplarzem a podejrzewam że raczej Monika mi go nie odstąpi :D Angeliko no takiego mam lenia że coś okropnego....kopnijcie mi do pupy to może się spręże :P

• 4 weeks later...
Posted

A czy ktoś jeszcze pamięta tego Pana??

To jeszcze z czasów wakacyjnych gdy gościliśmy forumową Piaseczkową, a to jej Kleksik :)

Postanowiłam troszkę odświeżyć galeryjkę :P

Posted

Aaaaaaaaale mnie dawno nie było.. Za to się przyszłam pochwalić ze miałam okazje kontaktu i to dosyc bliskiego z przedstawicielem weścikowym:evil_lol:Kochane, tulaśne i w ogóle super:razz::):) Lepiej chowajce białasy bo będę zabierać:diabloti:

Posted

[quote name='Pieseczkowo']Dwa brudasy :P Mój pies nie będzie uczestniczył w takich brudnych harcach :P
No prawda Klenio się wyłamywał przed brudem za to Domi miała mniej roboty ze swoim :evil_lol:
[quote name='chi23']Aaaaaaaaale mnie dawno nie było.. Za to się przyszłam pochwalić ze miałam okazje kontaktu i to dosyc bliskiego z przedstawicielem weścikowym:evil_lol:Kochane, tulaśne i w ogóle super:razz::):) Lepiej chowajce białasy bo będę zabierać:diabloti:
hoho witamy. No wiesz my to wiedzieliśmy od dawna że one są super, a zabrać się nie damy :eviltong:
[quote name='Daga & Maks']http://img3.imageshack.us/img3/967/dsc0183igz.jpg
ale biało się zrobiło :cool3:
Taa chciałabym tak na co dzień żeby biało było...
[quote name='jolek68']wpadłam na chwilkę zapytać się o moją kozunię i co z tym towarzychem dla Alexa???

Jeśli chodzi o kozunię i stosunek między moją mamą to niestety nic się nie zmieniło i prędko nie zmieni.
A towarzystwo tak samo jeszcze hoho tak jak wspominałam. Była młodziutka sunia do adopcji ale jeszcze nie jestem gotowa na kolejnego psa.

Posted

Od tej pory nie ręczę za fotki bo robione przez mojego wojtka, np taki oto piękny pies z pieknym tłem :evil_lol: :

BOB Leonek ciekawe co tam ten sędzia tak nawija :D

My

Alexik i łobuziak Hagisek:

Hagisiątko-lisiątko a za nim Al'fredzik: