Angelika_Roser Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ojej ile bialych aleksików hihi :multi::loveu:[/FONT] Quote
Evelynkaa Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [quote name='kaskaSz']O jak biało naprawde :P A Alex to niczym się nie różni od tych wystawowych westów. Och tam, ja widzę różnicę :P [quote name='Ppx']o, jak biało spotkaniowo :). No biało biało i tak kiedyś będzie u mnie :D mam nadzieję :P [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]ojej ile bialych aleksików hihi :multi::loveu:[/FONT] hehe Alexików mówisz Quote
chatita Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='Evelynkaa'] Oto powódka tego całego "brudu" - koleżanka Carrie [/QUOTE] hehe od razu widać,że to moje:P Quote
Ewooosiek Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Hej! E to na terierkowie jest tylko garstka fotek:cool3: Super Alexik, szkoda, że tak daleko mieszkacie:roll: Pozdrawiamy:cool1: Quote
Evelynkaa Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 No szkoda że Wy tak daleko mieszkacie :) Białasów w okolicy nigdy nie za wiele :P Miziamy gorąco :D Quote
niunka04 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 powiem szczerze że Alex mi sie nawet bardziej podoba od niektórych rodowodowych;) Quote
Pieseczkowo Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A ewelinka jeszcze go robi na fajnego przystojniaka :D Quote
niunka04 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ewelinka wogóle ma dar do zwierząt;) Quote
Daga&Maks Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 niunka04 napisał(a):powiem szczerze że Alex mi sie nawet bardziej podoba od niektórych rodowodowych;) mi też :D Alex ma naprawdę świetnie zrobioną sierść, niektóre rodowodowe mogły by pozazdrościć :D Quote
Yuveza Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Przystojniak z tego Alexa i jest z tego samego rocznika co moja Doti:cool3: też jest bez rodowodu ,ale i tak piękna. Może by się Doti Alexowi spodobał:loveu: ZAPRASZAM DO GALERII WSZYSTKICH WESTOMANIAKÓW !! (link w podpisie:lol:) Quote
Yuveza Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 W ogóle to on jest super !!!!!!!!!! nie mogę od niego oderwać wzroku.:loveu::loveu::loveu::lol: Quote
Yuveza Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Bo Doti to Alex chyba się spodobał:loveu::eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Alex jest super! szalona czapeczka :) Quote
Yuveza Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 A czy Alex nie chciałby wejść w role reproduktora:cool3: Quote
Pieseczkowo Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Nie popieramy kryć na lewo albo psami bezpapierowymi! :) Quote
Evelynkaa Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 westie_justa napisał(a):A czy Alex nie chciałby wejść w role reproduktora:cool3: Mój pies nie zostanie tatusiem. A to że go nie kastruję dla zasady to tylko dlatego że nie mam takiej potrzeby. Justynko droga moja chyba krótko jesteś na dogo, bo pisząc takie coś naraziłaś się troszeczkę innym użytkownikom. Ale pozwól że wytłumaczę Ci o co chodzi. Poczytaj troszkę o R=R czyli Rasowy=Rodowodowy. Mój pies też jest bez rodowodu co było trochę moim błędem....no ale teraz wiadomo za żadne skarby świata go nie oddam. W całym przedsięwzięciu chodzi o to że prawdziwi hodowcy prowadzą do tego by tylko najlepsze psy zostały rozmnażane a te z wadami były usuwane z hodowli. Chodzi tutaj o czystość rasy i polepszanie jej a nie branie do rozrodu obojętnie jakie psy. Dlatego by psiak mógł być reproduktorem albo suczka żeby miała uprawnienia hodowlane muszą przejść 3 wystawy i dostać odpowiednie oceny. Jeśli dostaną złe oceny oznacza to że dany psiak ma wadę nie wykrytą za szczeniaka i nie powinien mieć potomstwa bo istnieje ryzyko że dana wada się utrwali w genie i będzie przenoszona dalej. To powód dlaczego powinno się kupować rodowodowe szczeniaki. Pewnie słyszałaś nie raz o pseudohodoflach gdzie suki rodzą co cieczkę w szopach na sianie, bez jedzenia i picia. Tylko dla zysku właściciela. To powód dlaczego nie powinno się kupować szczeniaka bez rodowodu. Żeby nie napędzać tą hybrydę pieniędzy zarobioną na zwierzętach nad którymi się znęcają. Quote
Evelynkaa Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Witamy z śnieżnej krainy :) A tu chciałam się pochwalić tym co tak dużo czasu mi ostatnio zżera, moi nowi mieszkańcy i ich domek. Quote
Mada:) Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Jeje, rybki i nie tylko! :] Mi się wczoraj urodziły małe rybki, a właściwie to tata sobie urządził hodowlę ;/ Nie chcesz kilku hihi?! :D Oj, przypomniał mi się, jak tak zobaczyłam Alexa na śniegu, zeszłoroczny spacerek i nieszczęsne kule śnieżne na jego firance. Quote
Evelynkaa Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Oj kulek takich już nie będzie bo w zeszłym roku miał bardzo dużo włosa po wewnętrznej stronie ud, dlatego skakał jak królik:D A jakie Ci się rybki urodziły???Mi właśnie bojownik umarł :( Mam malutkie akwarium 25 litrów, więc mogę mieć tylko malutkie rybki. Quote
Yuveza Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cześć! Dawno mnie u Ciebie nie było:) Co u Was słychać? A my kulek mieć nie będziemy bo kombinezon zamówiony:D Quote
Evelynkaa Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Justa w moim podpisie możesz zobaczyć co u nas słychać i fotki też pooglądać. Quote
jolek68 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Skarbek, dzięki za ciepłe słowa ;) były mi potrzebne i to od takiej osoby jak Ty ;) Quote
Recommended Posts