Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jolek68 napisał(a):
no to masz przekichane :evil_lol: pomyśl, może dziewczynka :cool3: ja tam wolę jak się nic im nie dynda, wiesz gdzie... :evil_lol:

He he już jednemu dynda więc czemu drugiemu nie :P
niunka04 napisał(a):
kurcze ja mam narazie sznupka ale go upudruje i możemy piec ciasto;)

Tak jest wykąp lale w mące i będzie git :D

Posted

Kasiu po ostatniej wizycie u fryzjera to Foksik jak najbardziej wystawowy a jeszcze jaką pozę umi przybrać :D:D:D
Ppx jeszcze jeszcze trochę musicie i ja muszę poczekać na drugiego :P Ale tak po ciuchutku mogę wam powiedzieć że 5 września jeśli się wszystko uda to jadę poznać przyszłą mamusię szczylka :D:D:D
Moni Kropa będzie the best :)

Posted

Prosze tutaj nic nie zapeszczać :D i pamiętac kto załatwił <lol2> buziaki dla was i cieszę się,że będziemy mogły we dwie piszczeć na widok kolezanki i kibicować drugiemu koledze na ringu :)

Posted

A tymczasem zobacz jaka nam się tu ekipa zrobiła westikowo-wystawowa....Dominiczko. Albo ciasto chcą piec albo przerabiać swoje psy na westiki :D:D:D normalnie szok...buziaki dla Was

Posted

Evelynkaa napisał(a):
Oj jeszcze nie masz czego...to takie moje odległe trochę plany :D

tere fere :eviltong: czekam na wpis i fotkę bo jakoś osobiście myślę że jednak będzie to szybciej :multi: i dobrze, bo mojejmu ulubieńcowi przyda się inne towarzystwo a nie ciągla pańcia :evil_lol:

Posted

A co że niby z Pańcią mu źle :mad: szybciej na pewno nie :shake:
A tymczasem parę foteczek ze spotkania z Monisią i Angeliką na działce. Niestety bez Alexika.

Ciocia Ewelinka i wspaniały, kochany Basiorek :loveu:

A to z Ginem od Angeliki...białą kuleczką... tyle że trochę dużą :evil_lol: