Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelynkaa napisał(a):
Kózka ma się dobrze a koźlątka jeszcze nie ma. Ale mamy inną dobrą nowinę, udało nam się wyleczyć łapki Alexika, skórka juz jest rózowiutka, taka jak powinna być, zostały tylko zabarwione końcówki włosków, które są do wycięcia :D Niestety nie tą maścią co Pani polecała...bo musiałam przerwać jej stosowanie bo po trzech dniach miałam wrażenie że się mu wszystko nasila.... Ale szamponem hexodermem, przeciwgrzybicznym otrzymaliśmy taki efekt...
Dzięki Daga i Ppx :D

jak będziesz coś wiedziała o kózce to napisz mi koniecznie ;)
a co do maści to jednym pomoże a drugim wręcz może zaszkodzić...dobrze że ten szampon spróbowałaś ;) coś o nim kiedyś też słyszałam :)
mizianko dla czarnego nochalka i świeże fotki poproszę ;)

Posted

Aaaaale tu stron do czytana :mdleje: Dobrze, ze na pierwszej odrazu widac foteczki pieknego Alexa i bokserki :evil_lol:

Slicznego masz psiaka :loveu: Moj poprzedni bokser mial ulubionego kolege westa, wyobrazcie sobie jak chlopak wygladal, po zabawie z wiekszym kolega... w blotku :evil_lol:

Posted

Oj tak, razem samych na ogród wypuścić nie wolno, bo tak kiedyś zrobiliśmy a łobuzy wykopały chyba ze dwie dziury... Saba wyglądała jako tako, a Alex :evil_lol:

Posted

No tak to ja jestem już w domu! Moja szefowa kupiła takiego cudaczka weścika i stwierdziła, że gdyby wiedziała że tyle przy nim roboty to by się nie zdecydowała :-D:-D:-D a ja jej mówiłam, żeby boksia wzięła to nie chciała bo za duży, teraz ma za swoje :D:D:D
Mizianka dla Alexa, Sabci i narzeczonego! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kapsel napisał(a):
No tak to ja jestem już w domu! Moja szefowa kupiła takiego cudaczka weścika i stwierdziła, że gdyby wiedziała że tyle przy nim roboty to by się nie zdecydowała :-D:-D:-D a ja jej mówiłam, żeby boksia wzięła to nie chciała bo za duży, teraz ma za swoje :D:D:D
Mizianka dla Alexa, Sabci i narzeczonego! :loveu::loveu::loveu:

Oj powiem Ci jakbym wiedziała ile to roboty z takim włosem to też bym się dwa razy zastanowiła :D Ale teraz już nie :D Mizianka przekazane :)
niunka04 napisał(a):
http://img693.imageshack.us/img693/7686/2498q.jpg
jaki ucieszony psiak;)
http://img245.imageshack.us/img245/2659/2426g.jpg jego głowa wkrótce przerośnie twoja:crazyeye: ślicznie:loveu:

To się tak wydaje Niunka bo zdjęcie robione z telefonu i na pierwszym planie trochę z góry wyszła głowa :P a jak tapir opadł to wygląda proporcjonalnie

border_collie&westie napisał(a):
Czekamy na nowe focie. Robisz je cudowne!

Hehe to już niedługo bo mam już duzo fotek z kolejnego spacerku z Moniczką tylko trzeba je jeszcze troszkę poprzerabiać :D:D:D a no i czekam na fotki z aparatu Moniki :D
Byłyśmy dwa dni temu na spacerku standardowo nad jeziorkiem, Alex jak zwykle się kąpał i potem tarzał w piachu także przez dwa dni miałam kremowego psiaka a na następny dzień wyperfumował mi się na spacerku więc kąpiel murowana była :D:D:D Chyba pozazdrościł Kropce dzień wcześniej hihi

Posted

[quote name='bianka19']piękne zdjęcia ! :loveu:
ja też mam problem z cytowaniem ostatnio , więc po prostu powiem , że wszystkie mi się komicznie podobają ! ;)
Dziękujemy bardzo, z kolejnego spacerka jeszcze przed powodzią mam sporo fotek...bo teraz nasza plaża zalana i dróżki w połowie również :(
[quote name='niunka04']a jak tam kózka???

[quote name='jolek68']ot ciekawa :eviltong: Evelynkaa obiecała że jakby coś to nam napisze ;)
Co do kózki to wiem że obiecałam ale niestety na razie nic z tego. Od prawie miesiąca nie rozmawiam z mamą i nie zapowiada się żeby była zgoda.....

[quote name='Mada:)']Przepraszam za wiadomość nie na temat, ale... tyskie schronisko może tonąć! Duże ryzyko, możliwa ewakuacja zwierząt... Szczegóły:

http://www.dogomania.pl/threads/185929-TYCHY-ryzyko-ewakuacji-zwierz%C4%85t!!-NIE-MA-MIEJSC!!-KTO-POMO%C5%BBE-W-RAZIE-NAJGORSZEGO-!?p=14705517#post14705517
Dzięki Magda za wiadomość...pewnie bym nie znalazła sama albo za późno, z Moniką jesteśmy gotowe w razie czego...
[quote name='Niufciak']Witamy wieczorkową porą;)
Och witamy, witamy......długo Was nie było :D

A teraz parę głupot Wam pokażę
Rankiem jak szłam sobie po chlebek koło piekarni był sobie gołąbek, nie zwróciłabym uwagi gdyby nie Alex chciał go zjeść....mam nadzieję że będzie to widoczne bo zdjęcie tylko z telefonu :D Ten kołnierzyk u gołąbka to kromka chleba :D:D:D

A żeby nie było świeże pieczywko plus cebulka dymka, nic dodać nic odjąć, moja grządka :D:D:D

Na spacerku ostatnio spotkaliśmy takie maleństwo :D

Dziewuszka była tak szybka że nie zdążyłam zrobić fotki a ona już była przy mnie :D

A i żeby nie było do TZ-ta dojechać nie umiem

Na szczęście jest jeszcze objazd przez śmietniki :P

Posted

A tutaj nasz Bos na swoim nowym legowisku :loveu: ten niebieski kocyk to jego już stary, włożyłam żeby wiedział że to jego :p

A tutaj dowód na to że mój pies nie ma garba :D:D:D wywala go tylko w momencie kiedy zmuszam go do pozowania :D Oczywiście to jeszcze nie jest jego najlepsza poza...

Posted

Nie ma garba?? a to dziwne :> chyba podmieniłaś psy :D chociaż pod moją to klatką, więc może faktycznie ci się udało zrobić zdjęcie jak się wyprostował :P
A tak na poważnie to Alex jest najpocieszniejszym i chyba jedynym westikiem jakiego znam :D

Posted

Dawno do was nie zaglądałam:lol: Alex sliczny i rzeczywiście czyściutki:) Moje na okragło brudne:shake:
Zapraszamy do nas bo mamy nową galerię i mnóstwo fotek:diabloti:

Posted

[quote name='Baski_Kropka']Nie ma garba?? a to dziwne :> chyba podmieniłaś psy :D chociaż pod moją to klatką, więc może faktycznie ci się udało zrobić zdjęcie jak się wyprostował :P
A tak na poważnie to Alex jest najpocieszniejszym i chyba jedynym westikiem jakiego znam :D
Tak Twoje psy się darły a Alex ich słuchał :D i czekał z niecierpliwością aż łaskawie zejdziecie :D Czyż nie jest najfajniejszy :D a jak przeskakiwał przez wał przeciwpowodziowy :D z resztą Twoja Kropa też sobie nieźle poradziła :)
[quote name='Mada:)']Evelynka, dzięki Wam ogromnie za chęć pomocy! :)

Alexik jak zwykle cud, miód!! A legowisko odjazdowe wręcz! :)
Magda nie ma co dziękować, powiedz mi tylko czy ten Pikolo on chyba jeszcze na kwaratanie jest tak? Tan mały czarny pinczerkowaty... powiedz mi czy jest możliwość przyjechać w jakiś słoneczny dzień i porobić fajne foteczki?
[quote name='Daga & Maks']fajne to legowisko :D

http://img714.imageshack.us/img714/2488/34f7a4d07f.jpg
nieźle zalało tą drogę
Dziękujemy, należało mu się już takie łoże :D A droga już sucha i słoneczko świeci prawie dziennie nie licząc przelotnych ulew...
[quote name='niunka04']http://img338.imageshack.us/img338/2239/zdjcie0189.jpg
piękny!!!! te przednie łapy to mu się zagubią niedługo;)
Te przednie łapy już prawie ma zgubione, ale sukienka jeszcze troszkę potrzebuje bo ją zbyt często podcinałam :)
[quote name='Ppx']fajne legowisko :)
Dziękujemy, jeśli mam być szczera to mało jest takich legowisk co mi się podobają, a jak już są to ich cena jest kolosalna..
[quote name='ageralion']Bloto i woda wokol a Alex bialutki jak snieg, jak Ty to robisz? :crazyeye:

A grzadka fajna, wiosna na parapecie poprawia nastroj ;) Rzodkiewki do kompletu brakuje :eviltong:
Wcale nie jest taki bialutki, ale co prawda często myjemy łapki w hexodermie...co by nam się grzybki nie rozwijały. A do rzodkiewki już bym większą doniczkę musiała mieć :P Ale co Wam powiem kromka świeżego chlebla + świeże masełko + świeży szczypior = bezcenne w bloku :D
[quote name='chi23']Dawno do was nie zaglądałam:lol: Alex sliczny i rzeczywiście czyściutki:) Moje na okragło brudne:shake:
Zapraszamy do nas bo mamy nową galerię i mnóstwo fotek:diabloti:
Oj dawno dawno Was nie było, a ja korzystam z innego konta bo poprzednie mi szlak trafiło i muszę najpierw poszukać Twoją galerię :D