Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tego co każdy dogomaniak boi sie najbardziej- cieczka... to Mila ją dostała, bo skąd te kropki krwi są:roll:

słuchajcie!!!! MILA ZWARIOWAŁA:loveu:

od wczoraj wieczora wyła jak głupia w tej klatce, myślałam, ze pójde sie wieszać, bo musiałam o 5 wstać:roll: dziś w domu tez rodzina myślała, ze zwariuje. Ale jak wróciłam, wypuściłam ją z klatki, to SZOK!!!!!
Mila zaczeła sie cieszyć jak najnormalniejszy pies!!!! Lizała mnie po rekach, nawet na kolana wskoczyła! Teraz leży koło mnie! CUDO a nie pies:loveu:
Jestem w takim szoku, ze nie wiem jak mam to wytłumaczyć.
Zrobie zdjecia, to moze jutro wrzuce. Będą już takie same jak u Figi:cool3::cool3::cool3:
Jej, kamień z serca!!!

Takze coś czuje, ze dziś w łóżku bede spać z 5 a nie 4 psami:roll::mad:
Z kotami dogaduje sie super, nawet mój maly, niewidomy lata za nią zaczepia itd i nic:razz:
jeszcze nie wiem co bedzie ze spacerkiem, bo szelki zjadła:roll: Figo- przepraszam, ale Twoją smycz też. Mi dwie to nie jest tak xle. Ale już wiem, ze nie trzeba jej ze smyczą trzymać, bo daje sie normalnie dotknąć.
Nie wiem, no w szoku jestem:loveu::lol:

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noooo to cieszę się że się mała otworzyła :loveu: Widzisz nie ściemniałam pisząc że to cudowna sunia :loveu:
Ona mnie po każdym powrocie do domu mało nie zabiła ze szczęścia, na spacerach nieraz nie zajmowała się załatwianiem potrzeb czy obwąchiwaniem krzaczków a właśnie skomleniem, skakaniem, proszeniem o mizianie :loveu: To NIESAMOWITA suczka, niemożliwie kochająca człowieka, niezwykle towarzyska... tylko po prostu się boi :oops:

Posted

demi napisał(a):
tego co każdy dogomaniak boi sie najbardziej- cieczka... to Mila ją dostała, bo skąd te kropki krwi są:roll:

słuchajcie!!!! MILA ZWARIOWAŁA:loveu:

od wczoraj wieczora wyła jak głupia w tej klatce, myślałam, ze pójde sie wieszać, bo musiałam o 5 wstać:roll: dziś w domu tez rodzina myślała, ze zwariuje. Ale jak wróciłam, wypuściłam ją z klatki, to SZOK!!!!!
Mila zaczeła sie cieszyć jak najnormalniejszy pies!!!! Lizała mnie po rekach, nawet na kolana wskoczyła! Teraz leży koło mnie! CUDO a nie pies:loveu:
Jestem w takim szoku, ze nie wiem jak mam to wytłumaczyć.
Zrobie zdjecia, to moze jutro wrzuce. Będą już takie same jak u Figi:cool3::cool3::cool3:
Jej, kamień z serca!!!

Takze coś czuje, ze dziś w łóżku bede spać z 5 a nie 4 psami:roll::mad:
Z kotami dogaduje sie super, nawet mój maly, niewidomy lata za nią zaczepia itd i nic:razz:
jeszcze nie wiem co bedzie ze spacerkiem, bo szelki zjadła:roll: Figo- przepraszam, ale Twoją smycz też. Mi dwie to nie jest tak xle. Ale już wiem, ze nie trzeba jej ze smyczą trzymać, bo daje sie normalnie dotknąć.
Nie wiem, no w szoku jestem:loveu::lol:

Moze to był taki przedłużony Zespół Napięcia Przedcieczkowego :cool3:
Trzymam kciuki za cd tych Milowych cudów:cool3:

Posted

makabi napisał(a):
Moze to był taki przedłużony Zespół Napięcia Przedcieczkowego :cool3:
Trzymam kciuki za cd tych Milowych cudów:cool3:

hehe, idealnie powiedziane:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Myślę, ze teraz bedzie już coraz lepiej:p widocznie musiała sie oswoić z nowymi warunkami.

Czy ona była odrobacza? czy dać jej tabl? i co ze szczepieniami? Kto ma jej ksiazeczke?

Posted

demi napisał(a):
hehe, idealnie powiedziane:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Myślę, ze teraz bedzie już coraz lepiej:p widocznie musiała sie oswoić z nowymi warunkami.

Czy ona była odrobacza? czy dać jej tabl? i co ze szczepieniami? Kto ma jej ksiazeczke?

Podeslę tu jutro zadrę, to odpowie; wiem, ze Mila pojechała z książeczką ze schronu - na pewno ma szczepiona wsciekliznę:cool3:
I u zadry byla chyba odropbaczona.

Posted

ale ona wariatka, no własnym oczom nie wierze:loveu:

to czekam na info. tym czasem uciekam już. jutro mam interw, podobno łysa rottka z szczekiem... eh:shake:
to bede dawac znac, i na dniach obiecuje zdjecia:razz:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Dziękuję pięknie... na czyje konto będziemy kaskę zbierać? Na Twoje, Demi?

Figo, może być na Twoje, bo ja codziennie nie jestem na kompie, i nie jestem w stanie aktualizować finansów cześciej niż raz w tygodniu.

Dziewczyny, myślę, że może dać by Mili zastrzyk na zakonczenie cieczki i pomyśleć coś szybko o sterylce? Szkoda, zeby siedziała tyle w dt, bo cieczka na minimum miesiąc ją oddala od domu. Nie wspomne o naszej fobi dot. sterylek:roll: nie wiem kto w sumie o niej decyduje, ale myśle, ze jako dt mam troszke do powiedzenia:razz: nie mówiąc o tym ze Czuczkowi serce pęke, ze na górze jest dziewczyna z cieczką, a on nie moze do niej wejść, bo sparalizowany:evil_lol::lol:

Mila super, dziś poznała moją koleżankę, z którą działam w tozie. Najpierw było wielkie szczekanie, i jaka to Ewa nie dobra, a później buziaczki szły jak trzeba:loveu: takze bedzie dobrze:loveu:
Tylko co z tym jej płaczem jak ktoś wychodzi i demolowaniem, bo dziubie co sie da- to będzie nasza najwieksza bariera:roll:

Posted

Jutro obiecuje zdjecia:razz:

ale nie bedą juz takie piękne jak u Figi...:oops: Bo moja Fibi- niewidoma kotka, tak polubila Mile, ze tak ją molestuje, ze aż jej pazurka w zabawie przy nosku wsadziła i jej troszke spuchł :oops::roll:

Posted

REJA napisał(a):
Jak z finansami?20 zl miesiecznie mogę zadeklarować.

Dziekujemy!

Ja jutro ogarne z konta i zobacze kto mi co przesłał, bo wiem, że Figa jakieś pieniążki mi przesłała i Pani Ania. To musze sie z tego rozliczyć;)

Posted

Figo, zmień tytuł;) że szukamy ds.
Czy ktos zechciał by się zająć ogłoszeniami?:roll::razz:

kochani, dzis Mila dostała zastrzyk na zakończenie cieczki, jakoś za ok miesiąc musi być wysterylizowana- pomożecie, nie?:roll::cool3:
Już wariowałam, jak Boni razem z Czuczkiem skakali do siebie, o to, który to ją powącha, i te piski, doprowadzały mnie do szału. Czucz tak sie zakochał, że umarł w butach:evil_lol: Boni, dziadzio, który żyje już ponad pół roku na kredyt tak samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mila dziś pod moja nieobecność- tzn zbierałam śmieci z balkonu, a ta gnida sobie spaceruje po stole:mad: zresztą wcale nie czaiła się, żeby zakosić coś komuś ze stołu podczas obiedu:mad: Gwizdek jeden:diabloti:

Posted

Weszłam na wątek jak zobaczyłam jej oczy w bannerku Demi..
Matusiu, jakby nie te uszka klapnięte, byłby wykapany mój Reksio...:crazyeye:
Finansowo nie pomogę, przepraszam, ale trzymam kciuki za Milę, jest piękna!
Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom!

Posted

mówiłam, że będzie dobrze:multi: i że mili trzeba dać czas.
Myślę też, że im więcej będzie miała dobrego kontaktu z ludzmi, tym szybciej zaufa i w sumie te zmiany Dt wyszły jej na dobre

Posted

a ja byłam wczoraj u Mili z Tżtem :p i Mila dała się głaskać ;) latała sobie po całym domu, jak ma się gdzieś załatwić w przerwach między spacerami to robi prawie jak do kuwety (tzn. do klatki na pieluszkę), zupełnie jak kotek :loveu: