demi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 tego co każdy dogomaniak boi sie najbardziej- cieczka... to Mila ją dostała, bo skąd te kropki krwi są:roll: słuchajcie!!!! MILA ZWARIOWAŁA:loveu: od wczoraj wieczora wyła jak głupia w tej klatce, myślałam, ze pójde sie wieszać, bo musiałam o 5 wstać:roll: dziś w domu tez rodzina myślała, ze zwariuje. Ale jak wróciłam, wypuściłam ją z klatki, to SZOK!!!!! Mila zaczeła sie cieszyć jak najnormalniejszy pies!!!! Lizała mnie po rekach, nawet na kolana wskoczyła! Teraz leży koło mnie! CUDO a nie pies:loveu: Jestem w takim szoku, ze nie wiem jak mam to wytłumaczyć. Zrobie zdjecia, to moze jutro wrzuce. Będą już takie same jak u Figi:cool3::cool3::cool3: Jej, kamień z serca!!! Takze coś czuje, ze dziś w łóżku bede spać z 5 a nie 4 psami:roll::mad: Z kotami dogaduje sie super, nawet mój maly, niewidomy lata za nią zaczepia itd i nic:razz: jeszcze nie wiem co bedzie ze spacerkiem, bo szelki zjadła:roll: Figo- przepraszam, ale Twoją smycz też. Mi dwie to nie jest tak xle. Ale już wiem, ze nie trzeba jej ze smyczą trzymać, bo daje sie normalnie dotknąć. Nie wiem, no w szoku jestem:loveu::lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Noooo to cieszę się że się mała otworzyła :loveu: Widzisz nie ściemniałam pisząc że to cudowna sunia :loveu: Ona mnie po każdym powrocie do domu mało nie zabiła ze szczęścia, na spacerach nieraz nie zajmowała się załatwianiem potrzeb czy obwąchiwaniem krzaczków a właśnie skomleniem, skakaniem, proszeniem o mizianie :loveu: To NIESAMOWITA suczka, niemożliwie kochająca człowieka, niezwykle towarzyska... tylko po prostu się boi :oops: Quote
Tola Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 demi napisał(a):tego co każdy dogomaniak boi sie najbardziej- cieczka... to Mila ją dostała, bo skąd te kropki krwi są:roll: słuchajcie!!!! MILA ZWARIOWAŁA:loveu: od wczoraj wieczora wyła jak głupia w tej klatce, myślałam, ze pójde sie wieszać, bo musiałam o 5 wstać:roll: dziś w domu tez rodzina myślała, ze zwariuje. Ale jak wróciłam, wypuściłam ją z klatki, to SZOK!!!!! Mila zaczeła sie cieszyć jak najnormalniejszy pies!!!! Lizała mnie po rekach, nawet na kolana wskoczyła! Teraz leży koło mnie! CUDO a nie pies:loveu: Jestem w takim szoku, ze nie wiem jak mam to wytłumaczyć. Zrobie zdjecia, to moze jutro wrzuce. Będą już takie same jak u Figi:cool3::cool3::cool3: Jej, kamień z serca!!! Takze coś czuje, ze dziś w łóżku bede spać z 5 a nie 4 psami:roll::mad: Z kotami dogaduje sie super, nawet mój maly, niewidomy lata za nią zaczepia itd i nic:razz: jeszcze nie wiem co bedzie ze spacerkiem, bo szelki zjadła:roll: Figo- przepraszam, ale Twoją smycz też. Mi dwie to nie jest tak xle. Ale już wiem, ze nie trzeba jej ze smyczą trzymać, bo daje sie normalnie dotknąć. Nie wiem, no w szoku jestem:loveu::lol: Moze to był taki przedłużony Zespół Napięcia Przedcieczkowego :cool3: Trzymam kciuki za cd tych Milowych cudów:cool3: Quote
demi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 makabi napisał(a):Moze to był taki przedłużony Zespół Napięcia Przedcieczkowego :cool3: Trzymam kciuki za cd tych Milowych cudów:cool3: hehe, idealnie powiedziane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślę, ze teraz bedzie już coraz lepiej:p widocznie musiała sie oswoić z nowymi warunkami. Czy ona była odrobacza? czy dać jej tabl? i co ze szczepieniami? Kto ma jej ksiazeczke? Quote
Tola Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 demi napisał(a):hehe, idealnie powiedziane:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślę, ze teraz bedzie już coraz lepiej:p widocznie musiała sie oswoić z nowymi warunkami. Czy ona była odrobacza? czy dać jej tabl? i co ze szczepieniami? Kto ma jej ksiazeczke? Podeslę tu jutro zadrę, to odpowie; wiem, ze Mila pojechała z książeczką ze schronu - na pewno ma szczepiona wsciekliznę:cool3: I u zadry byla chyba odropbaczona. Quote
demi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ale ona wariatka, no własnym oczom nie wierze:loveu: to czekam na info. tym czasem uciekam już. jutro mam interw, podobno łysa rottka z szczekiem... eh:shake: to bede dawac znac, i na dniach obiecuje zdjecia:razz: Quote
:: FiGa :: Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Książeczka jest u mnie. Tableteczka na robaczki do podania pod koniec listopada również ;) Quote
WeronikaM Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 podnoszę, wstawiam baner w podpis i trzymam kciuki za małą :multi: Quote
Anusia&Saba Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Śliczna suńka! Trzymam kciuki by szybko znalazła domek! ;) Będę podnosić. Quote
REJA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jak z finansami?20 zl miesiecznie mogę zadeklarować. Quote
:: FiGa :: Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dziękuję pięknie... na czyje konto będziemy kaskę zbierać? Na Twoje, Demi? Quote
demi Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Dziękuję pięknie... na czyje konto będziemy kaskę zbierać? Na Twoje, Demi? Figo, może być na Twoje, bo ja codziennie nie jestem na kompie, i nie jestem w stanie aktualizować finansów cześciej niż raz w tygodniu. Dziewczyny, myślę, że może dać by Mili zastrzyk na zakonczenie cieczki i pomyśleć coś szybko o sterylce? Szkoda, zeby siedziała tyle w dt, bo cieczka na minimum miesiąc ją oddala od domu. Nie wspomne o naszej fobi dot. sterylek:roll: nie wiem kto w sumie o niej decyduje, ale myśle, ze jako dt mam troszke do powiedzenia:razz: nie mówiąc o tym ze Czuczkowi serce pęke, ze na górze jest dziewczyna z cieczką, a on nie moze do niej wejść, bo sparalizowany:evil_lol::lol: Mila super, dziś poznała moją koleżankę, z którą działam w tozie. Najpierw było wielkie szczekanie, i jaka to Ewa nie dobra, a później buziaczki szły jak trzeba:loveu: takze bedzie dobrze:loveu: Tylko co z tym jej płaczem jak ktoś wychodzi i demolowaniem, bo dziubie co sie da- to będzie nasza najwieksza bariera:roll: Quote
Tola Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dziewczyny no i jaka decyzja w sprawie zbierania deklaracji? Quote
demi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jutro obiecuje zdjecia:razz: ale nie bedą juz takie piękne jak u Figi...:oops: Bo moja Fibi- niewidoma kotka, tak polubila Mile, ze tak ją molestuje, ze aż jej pazurka w zabawie przy nosku wsadziła i jej troszke spuchł :oops::roll: Quote
demi Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 REJA napisał(a):Jak z finansami?20 zl miesiecznie mogę zadeklarować. Dziekujemy! Ja jutro ogarne z konta i zobacze kto mi co przesłał, bo wiem, że Figa jakieś pieniążki mi przesłała i Pani Ania. To musze sie z tego rozliczyć;) Quote
demi Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Mila:loveu::razz: z moją Malutką:loveu: na moim łóżku :mad: Quote
demi Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Figo, zmień tytuł;) że szukamy ds. Czy ktos zechciał by się zająć ogłoszeniami?:roll::razz: kochani, dzis Mila dostała zastrzyk na zakończenie cieczki, jakoś za ok miesiąc musi być wysterylizowana- pomożecie, nie?:roll::cool3: Już wariowałam, jak Boni razem z Czuczkiem skakali do siebie, o to, który to ją powącha, i te piski, doprowadzały mnie do szału. Czucz tak sie zakochał, że umarł w butach:evil_lol: Boni, dziadzio, który żyje już ponad pół roku na kredyt tak samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mila dziś pod moja nieobecność- tzn zbierałam śmieci z balkonu, a ta gnida sobie spaceruje po stole:mad: zresztą wcale nie czaiła się, żeby zakosić coś komuś ze stołu podczas obiedu:mad: Gwizdek jeden:diabloti: Quote
Jasza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Weszłam na wątek jak zobaczyłam jej oczy w bannerku Demi.. Matusiu, jakby nie te uszka klapnięte, byłby wykapany mój Reksio...:crazyeye: Finansowo nie pomogę, przepraszam, ale trzymam kciuki za Milę, jest piękna! Mam nadzieję, że szybko znajdzie dom! Quote
Tola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Czyli Mili demony odeszły na zawsze:cool3: Quote
jogi Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 mówiłam, że będzie dobrze:multi: i że mili trzeba dać czas. Myślę też, że im więcej będzie miała dobrego kontaktu z ludzmi, tym szybciej zaufa i w sumie te zmiany Dt wyszły jej na dobre Quote
xmartix Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 możemy więc robić jej ogłoszenia? ja zrobiłam parę już - allegro Mila - mała spragniona miłości (818845779) - Aukcje internetowe Allegro - adopcje.org - kupiepsa.pl - ale.gratka.pl - gumtree.pl - przygarnijzwierzaka.pl Quote
xmartix Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 a ja byłam wczoraj u Mili z Tżtem :p i Mila dała się głaskać ;) latała sobie po całym domu, jak ma się gdzieś załatwić w przerwach między spacerami to robi prawie jak do kuwety (tzn. do klatki na pieluszkę), zupełnie jak kotek :loveu: Quote
Recommended Posts