Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

odwiedziliśmy ją dzisiaj, dobrze się czuje, liże wszystkich, wskoczyła tam gdzie siedzieliśmy, między nami i chciała być głaskana, po czym położyła się na plecy i pokazywała brzuszek, już nic a ni się nie boi :) zrobiłam parę zdjęć jak spała na kanapie

szkoda tylko że nikt nie dzwoni

może by ktoś pomógł z ogłoszeniami?????:shake:

Posted

mała po sterylce czuje sie jak widać:) miała przed samymi świetami. nie wiem tylko co z książeczką, Figa prześlesz ja? Czy mam jej nową wyrobić i jeszcze raz zaszczepić? Bo nie mam nic odnośnie niej.
Faktura zostanie przesłana po świetach :)

Posted

i zapomniałam napisać, ze Mila 30.12 jeszcze starego roku rozwaliła sobie łapkę, nie mam pojecia o co... wróciłam do domu to juz miała sznytę nie z tej ziemi... i 31 poszliśmy na szycie, nawet ścięgno poszło i eh... jutro zmiana opatrunku. trzeba 3 osób, bo sama sobie nie da jej dotknąć :/ taki dzikusek z niej szalony.

Posted

dziś w ciągu kiedy ja ubierałam sobie buty i kurkę Mila sciągneła sobie 2 szwy... a ma chyba z 8, nie pamiętam. Sciągneła sobie opatrunek, a zanim sie ubrałam to już musiała jęzor tam włozyć. Dziś chodzi w skarpecie takiej specjalnej.

Posted

cały czas Marciu, Ty wszystko na 1 strone wrzucasz:)

Sterylizacja kosztowała 300zł. była 18.12. Połowe ma Emir zapłacić, lada moment bedzie faktura u nich. Takze zostaje połowa do dozbierania.
Jakieś bazarki musze wykombinować.

Dziś ściagnełyśmy szwy, troszke sie popaprało, ale nie jest źle. Mila musiała tam swojego jezora wsadzić, także tylko doklejałam opatrunki, zeby tego bardziej nie rozdziabała. Zjadła fajnego bucika, specjalnie od wetek wziełam, zeby jej sie opatrunek nie zamoczył, ale ona nic docenić nie potrafi :mad:

Za lapke, antybiotyki, butki i całą reszte jesteśmy 100zł w plecy, eh:roll:

Posted

Emir 150 zł na sterylkę

Wydatki:

sterylka 300 zł
łapka 100 zł
Razem: 400

400-150= - 250 zł (tyle brakuje - Demi musiała płacić z własnych funduszy)

POMÓŻMY DEMI, MILA MIAŁA BYĆ NA PŁATNYM DT!!!
PRAWIE WSZYSCY SIĘ WYPIĘLI
A DEMI JESZCZE DO TEGO DOKŁADA!!!

Posted

[quote name='robkowa']nie mogę pomóc finansowo niestety, sprawdzam Mili ogłoszenia które robiłam, są aktywne,
ostatnio dodałam ogłoszenia psów na stronie olx, na której dotychczas nie ogłaszałam, Milę też tam wstawiłam:
http://wroclaw.olx.pl/malutka-wysterylizowana-ruda-mila-szuka-domu-iid-66671650

demi wklej jeszcze raz bazarek z długopisami, po kliknięciu na link wyświetla się wątek Mili

dziekuje:loveu:

http://www.dogomania.pl/threads/177481-Portfel-piesiaste-dA-ugopisy-i-oA-A-wki-na-sterylkAE-i-A-apkAE-Mili-do-24-01 wątek raz jeszcze ;)